belladonna02 Reputație: 1158 Postat Septembrie 10 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 10 Neata, dragii mei, Disponibilă azi în intervalul 13-20(ultima programare de la ora 19).🥰😘😘 Programari DOAR PE WHATSAPP cu minim 2 ore inainte!😘🥰😘 Pupici!😘😘💋💋 Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Septembrie 10 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 10 Dragii mei, Nimic liber pt azi. Mâine mai am liber momentan doar intervalul 16:15-17:30. Vă pupăcesc și va aștept cu drag la mine! Seara frumoasa!😘🥰💋💗 Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Septembrie 11 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 11 Hello , dragii mei, Disponibilă azi în intervalul 14-17:30(ora 16 este ultima programare).😘😘 Programari DOAR PE WHATSAPP cu minim 2 ore inainte!😘😘🤩 Vă pupăcesc și va aștept cu drag la mine!😘🥰💋💗 Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Septembrie 12 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 12 Buna dimineata, dragii mei, Nimic liber pt azi. Maine disponibilă în intervalul 12-20. Programari DOAR PE WHATSAPP cu minim 2 ore inainte!😘😘😘 Pupici! Zi frumoasa!😘🥰💋❤ Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Septembrie 13 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 13 Hello, dragii mei, Disponibilă azi în intervalul 13-21.😘😘🤩 Programarile se fac DOAR PE WHATSAPP CU MINIM DOUA ORE ÎNAINTE!!!.😘🥰😘 Vă pupăcesc și va aștept cu drag la mine!😘🥰💋❤ Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Septembrie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 24 Buna ziua, dragii mei, Disponibilă azi în intervalul 16-20(ora 19 este ultima programare).😘🥰😘 Programarile le facem doar pe whatsapp cu minim 2 ore inainte. 😘🥰😘 Pupici!😘😘😘 Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Septembrie 25 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 25 Neata, dragii mei, Astăzi sunt disponibilă în intervalul 12-20(ora 19 este ultima programare).😘😘 Programari și alte detalii DOAR PE WHATSAPP cu minim 2 ore inainte!!🤩🥰🥰 Vă pupăcesc și va aștept cu drag la mine!😘💋😘 Andreea 1 1
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Septembrie 26 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 26 Neata, dragii mei, Disponibilă azi în intervalul 13-20(ultima programare este de la ora 19). Programarile si alte detalii DOAR PE WHATSAPP cu cel puțin 2 ore înainte!! Nu cu 30 min inainte, va rog!!😘🥰😘 Mersi! Pupici!😘🥰💋❤ Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Septembrie 27 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 27 Hello, dragii mei, Disponibilă azi in intervalul 15-21(ultima programare este de la ora 20).🥰😘 Programari si alte detalii DOAR PE WHATSAPP cu cel puțin 2(DOUĂ) ORE ÎNAINTE!!😘🥰😘 Multu! Vă pupăcesc și va aștept cu drag la mine 😘💋😘🥰 Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Septembrie 29 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 29 Neata, dragii mei, Azi am liber intervalele 13-14:30 Si 18-20.😘😘😘 Programari si alte detalii DOAR PE WHATSAPP cu cel puțin 2 ore înainte!!!😘😘😘 Pupici!😘😘Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Septembrie 30 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 30 Buna dimineata, dragii mei, Astăzi sunt disponibilă în intervalul 15-20(ora 19 este ultima programare ).😘😘 Programari și alte detalii DOAR PE WHATSAPP cu cel puțin 2 ore inainte!!!😘😘 Va pupacesc și va aștept cu drag la mine!😘💋🥰😘 Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Octombrie 2 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 2 Hello, dragii mei, Disponibilă azi în intervalul 14-21(ora 20 este ultima programare).😘😘😘 Programarile se fac DOAR PE WHATSAPP cu cel putin 2 ore inainte!!!😘🥰😘 Vă pupăcesc și va aștept cu drag la mine!😘🥰😘💋 Andreea 1
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Octombrie 2 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 2 Disponibil intervalul 18-21(ora 20 ultima programare).😘🥰😘 Programari DOAR PE WHATSAPP cu cel puțin 1 ora inainte!🥰😘 Pupici!😘😘😘 1
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Octombrie 3 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 3 Neata, dragii mei, Disponibilă azi în intervalul 13-20(ultima programare este de la ora 19).😘🥰 Programari și alte detalii DOAR PE WHATSAPP cu cel puțin (minim), 2 ore inainte!🥰😘🥰 Vă pupăcesc și va aștept cu drag la mine!😘🥰😘 Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Octombrie 3 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 3 Dragii mei, Actualizare servicii si preturi: 1. 350 lei- 60 min- masaj profesional de relaxare cu 1 finaliz prin tehnici de masaj; 2. 400 lei- 60 min- masaj profesional de relaxare și comp intimă, sex o+n- 1 finaliz; 3. 400 lei- 60 min-200 epilare cu ceara tradiționala calda în zonele inghinal, interfesier si axile, cu 1 finaliz prin tehnici de masaj la finalul ședinței. Epilez și alte zone ale corpului, la alt pret, le stabilim în funcție de zona dorită. Nu fac CIM , COF si sex anal. Locația mea este în apropiere de Mall Vitan. Cadoul va rog sa il oferiți la începutul întâlnirii . Mersi!😘 Programarile le facem doar pe whatsapp cu minim 2 ore inainte!! Vă pupăcesc și va aștept cu drag la mine!😘🥰💋💋 Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Octombrie 4 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 4 Bună seara, dragii mei, Sunt disponibilă maine și duminică în intervalul 14-22.😘🥰😘 Programarile se fac DOAR PE WHATSAPP cu cel puțin 2 ore înainte!!😘🥰😘 Vă pupăcesc!😘💋😘💋 Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Octombrie 7 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 7 Hello, dragii mei, Disponibilă azi în intervalul 13:30-20:00(ora 19 este ultima programare ).😘🥰😘 Programari DOAR PE WHATSAPP cu cel puțin 1 ora inainte. 😘🥰😘 Vă pupăcesc și va aștept cu drag la mine!😘😘 Andreea 1 2
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Octombrie 9 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 9 Neata, dragii mei, Disponibilă până pe seara, ora 20. Programari DOAR PE WHATSAPP !😘🥰😘 Pupici!😘🥰💋 Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Octombrie 10 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 10 Dragii mei, Disponibilă azi în intervalul 14-20(ora 19 este ultima programare). Programari DOAR PE WHATSAPP cu minim 2 ore inainte!😘😘😘 Pupici!😘💋😘 Andreea 1 2
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Octombrie 11 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 11 Neata, dragii mei, Disponibilă azi în intervalul 12-17:30(ora 16:30 Este ultima programare).😘🥰💋 Programari DOAR PE WHATSAPP cu cel puțin 2 ore înainte!!💋🥰😘 Vă pupăcesc și va aștept cu drag la mine!💋💋💋Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Octombrie 13 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 13 Buna dimineata, dragii mei, Disponibilă azi în intervalul 12:30-20(ora 19 este ultima programare).😘😘 Programari DOAR PE WHATSAPP cu cel puțin 2 ore înainte!!!😘🥰😘 Vă pupăcesc și va aștept cu drag la mine!😘🥰💋 Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Octombrie 14 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 14 Neata, dragii mei, Disponibilă azi 12-20😘😘 Programari DOAR PE WHATSAPP cu cel puțin 2 h înainte!!😘🥰😘 Pupici!😘🥰💋 Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Octombrie 15 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 15 Dragii mei, Disponibilă până la ora 17. Ultima programare este de la ora 16. Contact doar pe whatsapp!🥰😘🥰 Pupici!😘🥰🤩 Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Octombrie 18 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 18 Hello, dragii mei, Indisponibila până luni. Ne revedem marti in intervalul 11-19. Vă pupăcesc și va aștept cu drag la mine!😘🥰😘 Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Octombrie 23 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 23 Neata, dragii mei, Disponibilă de azi până sâmbătă inclusiv în întervalul 12-20. Programarile se fac exclusiv pe whatsapp cu minim 2 ore inainte. Vă pupăcesc și va aștept cu drag la mine!😘🥰😘Andreea 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum