cerrone Reputație: -1104 Postat Martie 13, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 13, 2019 Normal... :laugh2 =)) =)) Și încă o dată, nu ? Cum e aia: "mai vreau o datâ, și înc-o dată.." 1
bebe2014 Reputație: 3446 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 8, 2019 Bună. Poze noi se poate? 1 1
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 9, 2019 Bună. Poze noi se poate?Bună, cand o sa aiba cine sa imi faca poze, cu mare drag... pana atunci sa stii xa singurul lucru care se modifică la mine e culoarea părului. Ma rog, si nr kilogramelor care fluctueaza Te pup! 1
bebe2014 Reputație: 3446 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 9, 2019 Bună, cand o sa aiba cine sa imi faca poze, cu mare drag... pana atunci sa stii xa singurul lucru care se modifică la mine e culoarea părului. Ma rog, si nr kilogramelor care fluctueaza Te pup!Am înțeles 😂😂😂. E cu minus sau cu plus acum? Eu sunt mare iubitor de femei cu forme mari 1 1
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 9, 2019 Am înțeles . E cu minus sau cu plus acum? Eu sunt mare iubitor de femei cu forme mariCureaua de la blugi zice ca e cu minus :)) In orice caz, cu 2 in plus sau in minus, sunt o tipă cu forme, asa cum poti vedea in ultimele poze :) Adica nu ma ia vântul asa usor :)) 1
start_free Reputație: 93 Postat Mai 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 2, 2019 anal ai adaugat in meniu?multumesc
alsahia Reputație: 2731 Postat Mai 18, 2019 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Mai 18, 2019 Buna! Niciodata! Cu plăcere!Misto fraza asta 1
djcool Reputație: 303 Postat Iulie 12, 2019 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 12, 2019 😘 1
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Iulie 12, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 12, 2019 Te pup! 1
belladonna02 Reputație: 1158 Postat August 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 17, 2019 Precizare: Dragii mei, apăi dacă domniilor voastre va este lene sa cititi anuntul meu, sa stiti ca si mie imi va fi lene sa va ofer detaliile. Multumesc pt intelegere!☺ 1
krokoroot Reputație: 144 Postat August 21, 2019 Oras:desert Oras:desert Postat August 21, 2019 Precizare: Dragii mei, apăi dacă domniilor voastre va este lene sa cititi anuntul meu, sa stiti ca si mie imi va fi lene sa va ofer detaliile. Multumesc pt intelegere!☺ Bella, apai sa stii ca cine vrea sa vanda, tre' sa ofere si detalii. Chiar daca sunt trecute intr-un "anunt".Si Bella, esti o femeie frumoasa d.p.m.d.v, dar aproape inabordabila din cauza conditiilor pe care le impui.Si aici nu ma refer la pret.La altele ma refer....Seara buna! 1
belladonna02 Reputație: 1158 Postat August 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 22, 2019 Bella, apai sa stii ca cine vrea sa vanda, tre' sa ofere si detalii. Chiar daca sunt trecute intr-un "anunt".Si Bella, esti o femeie frumoasa d.p.m.d.v, dar aproape inabordabila din cauza conditiilor pe care le impui.Si aici nu ma refer la pret.La altele ma refer....Seara buna! Dragule, n am vrut sa dau detalii, insa atunci cand cineva te suna de cateva ori, total aiurea si iti cere detalii, habar neavand ca i le-ai mai dat, e firesc sa iti pierzi rabdarea...Multumesc pt compliment, insa chiar nu s asa inabordabila, si cine ma cunoaste stie ca nu e asa... imi pare rau ca ti-am lasat impresia asta! Condițiile mele sunt de bun simt: ma respecti, te respect, imi vorbesti frumos, o fac la fel, esti civilizat, sunt la fel! Altfel n-ai ce cauta la mine! Primesti ceea ce oferi! Te pup, o zi plăcută sa ai! Te pup! 2
krokoroot Reputație: 144 Postat August 22, 2019 Oras:desert Oras:desert Postat August 22, 2019 Dragule, n am vrut sa dau detalii, insa atunci cand cineva te suna de cateva ori, total aiurea si iti cere detalii, habar neavand ca i le-ai mai dat, e firesc sa iti pierzi rabdarea...Multumesc pt compliment, insa chiar nu s asa inabordabila, si cine ma cunoaste stie ca nu e asa... imi pare rau ca ti-am lasat impresia asta! Condițiile mele sunt de bun simt: ma respecti, te respect, imi vorbesti frumos, o fac la fel, esti civilizat, sunt la fel! Altfel n-ai ce cauta la mine! Primesti ceea ce oferi! Te pup, o zi plăcută sa ai! Te pup! Total de acord cu respectul :wink2Io ma refeream de fapt, ca sa fiu sincer, la treaba aia cu oralul protejat :slap2 :laugh2Te pup si io, Bella :hug1 1
nutaku Reputație: 98 Postat Septembrie 3, 2019 Postat Septembrie 3, 2019 Adică la relaxare e programul mai lung?
miclitza Reputație: 40 Postat Septembrie 21, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 21, 2019 Bună. O curiozitate am, pe langa topic. Te-am luat aseara cu yango ? Nu dau mai multe detalii..Mersi si scuze daca te confund.
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Septembrie 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 21, 2019 Bună. O curiozitate am, pe langa topic. Te-am luat aseara cu yango ? Nu dau mai multe detalii..Mersi si scuze daca te confund.Buna, nope, nu merg cu yango. Nu-i bai, stai linistit! Te pup! 1
davegahan55 Reputație: 3 Postat Septembrie 24, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 24, 2019 Buna seara dragii mei, Ma gasiti azi in locație începând cu orele 12. Va pup! Noapte bună sa aveti! Adica maine, presupun! :)Si o intrebare: undeva, pe acest topic, se spune ca ai 1.80 fara tocuri! :shockedIntrebarea este: chiar asa este? Nu de alta, dar m-as simti "pigmeu" :slap2 :laugh2Lasand gluma la o parte, multumesc anticipat pt raspuns! :hug1
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Septembrie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 25, 2019 Adica maine, presupun! :)Si o intrebare: undeva, pe acest topic, se spune ca ai 1.80 fara tocuri! :shockedIntrebarea este: chiar asa este? Nu de alta, dar m-as simti "pigmeu" :slap2 :laugh2Lasand gluma la o parte, multumesc anticipat pt raspuns! :hug1 Neata dragule! Ca cam asa cică am, acu ce sa fac, ploaie multa pe strada mea! :) Cum sa te simti "pigmeu"?? Stii votba aia? "Nu conteaza înălțimea , ci conteaza istetimea"! Adică, da, azi. Scuze pt raspunsul întârziat, dar am ajuns spre dimineata acasa, si acu m-am trezit! Te pup!
trist19vitorul75negru Reputație: 21 Postat Octombrie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2019 Sărut-mâna, doresc și eu masaj și companie intimă în limita posibilităților mele, o dată pe lună, dacă sunteți la parter sau să fie lift sunt în căruț electric. Sau la hotel? Aș vrea să-mi fac un fel de abonament…
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Octombrie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 7, 2019 Sărut-mâna, doresc și eu masaj și companie intimă în limita posibilităților mele, o dată pe lună, dacă sunteți la parter sau să fie lift sunt în căruț electric. Sau la hotel? Aș vrea să-mi fac un fel de abonament…[/size][/size]Buna, imi pare rău, insa locația mea nu se afla la parter, de asemenea accesul e dificil pt ca s cateva trepte pana sa ajungi la lift, in care abia daca incap 2 persoane, iar la hotel nu ma deplasez. Sper sa găsești ceea ce cauti! O zi placuta sa ai! :) Te pup! :)
gigi2905 Reputație: -3 Postat Octombrie 20, 2019 Postat Octombrie 20, 2019 Cand mai vii pe la Brasov? 1
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Octombrie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 20, 2019 Cand mai vii pe la Brasov?Cand o sa ninga! :))
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Octombrie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 20, 2019 Hai ca a ninsMa asteapta marea acum! E mai primitoare ca muntele! :) Nu ma păcălești, la Brașov inca nu a nins! :)) 1
iancujianu85 Reputație: 256 Postat Noiembrie 27, 2019 Postat Noiembrie 27, 2019 Buna ziua ...as vrea sa o vizitez si eu pe doamna ..dar citind ultimele 8 pagini nu am vazut nici o recenzie...e doar pt anunt aici si mai exista si alt link cu recenziile...va multumesc 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum