laur.cantemir Reputație: 100 Postat Octombrie 18, 2011 Postat Octombrie 18, 2011 Zi frumoasa cu soare, inca nu incepusera temperaturile scazute. Toate bune si frumoase numai ca organismul imi cerea un sex total. Ma uit prin Gazeta, sun la numere cunoscute unde stiu ca voi fi satisfacut numai ca se pare ca am avut ghinion. Atunci am zis sa incerc si ceva nou. Vad anuntul "Bruneta, ofer sex total" 0784746150. Sun mi se spune meniul :D/n 50 , o+n 70, a 80, o+n+a 100, 1h 150 - pentru cei amatori de senzatii tari se poate si far prez.Locatie in spate la PanGrup-ul de la Gara. Ajung in zona cald, soare, si cred ca am cautat 15 min blocul eu initial ajungand la un bloc cu 4 numere mai sus. M-am enervat ca erau atat de prost numerotate blocurile ... in fine ... Intr-un final ajung la bloc. Urc si-mi deschide usa tipa. Aici stupoare tipa pe la 35 ani spre 40. Dupa atata drum si atatea cautari am zis totusi sa intru si sa termin repede. Am luat shaorma cu de toate (eram inrait).Aspect fizic : inaltime 1,65 grasuta 65 kg, burta, nasoala la fata, nasoala overall.Sa trecem la prestatie. Oral relativ ok adica tanti se vedea ca prestase la viata ei... nota 7. Normalul si analul au fost pe la spate ... nu vroiam sa-i vad fata ca nu cred ca ma terminam nimic spectaculos. Singurul aspect pozitiv a fost faptul ca nu m-a grabit. In rest DE EVITAT. Poate doar cei care vor MILF experience.
scracy Reputație: -58 Postat Ianuarie 3, 2012 Oras:peste tot si niciunde Oras:peste tot si niciunde Postat Ianuarie 3, 2012 telefonat acum 10 minute , numar invalid.. poate e reteaua prea incarcata , poate numai are acest numar.. rog moderatorii sa faca o revizie a acestui topic. Toate cele bune
laur.cantemir Reputație: 100 Postat Ianuarie 3, 2012 Autor Postat Ianuarie 3, 2012 Aparent asa este. Mai incerc si zilele astea dupa care daca nu dau de ea o sa propun inchiderea thread-ului.
scracy Reputație: -58 Postat Februarie 3, 2012 Oras:peste tot si niciunde Oras:peste tot si niciunde Postat Februarie 3, 2012 a reusit cineva sa dea de cucoana ? eu am tot incercat zilele astea si niciun raspuns...
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2012 Postat Februarie 3, 2012 scracy, tot mesaj cu numar nealocat? Sa-mi precizeze careva si mut threadul in Arhiva
scracy Reputație: -58 Postat Februarie 3, 2012 Oras:peste tot si niciunde Oras:peste tot si niciunde Postat Februarie 3, 2012 mie imi zice numar nealocat am tot incercat de la revelion incoace am zis ca poate poate.. dar nicio sansa
laur.cantemir Reputație: 100 Postat Februarie 4, 2012 Autor Postat Februarie 4, 2012 Da. Tipa nu mai raspunde la acest numar. Asa ca se poate muta la arhiva.
Postări Recomandate