siana Reputație: -1368 Postat Iunie 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 12, 2015 Sunt zana dorintelor implinite. Suna-ma si spune-mi care este dorinta ta iar eu ti-o voi indeplini-o ! 0737662980 450 ron/ora
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iunie 12, 2015 Baietel,nu fii sfios,dar,te rog,fii cuviincios !De in cale ti-am iesitte-am atras,te-am zapacit,seara,pune-ti o dorintacand pui capul pe pernita;pune-ti chiar si 2,3sau mai multe daca vreiiar in zori da-mi telefonde ai dorinta beton,de vrei sa fiu zana taspune-mi ce si cum ai vreasa-ti aprind pe cer o steasau,poate,mai multe stele,sa facem concert cu ele,cu magica bagheticasa le dirijez;de picavreuna si se stinge-n cervisul tau cel efemeril refac din praf de stele,fac flacara din scanteie. 2 1
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iunie 12, 2015 Mai nebuno! Nu mai balega toata pajistea,boule ! 2 1
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iunie 13, 2015 - Buna ziua,zana buna!- Buna inima-ti straina,fie-ti,drag-aviatorsi prin viata calator!Cum te cheama,baietel?- Pai,ma cheama Florinel.-Si cati anisori ai tu?-De cand bagam degetulin gurita,mult trecu,de cand eram Winnetoucalarind un bat si-o fanaimi prindea in par o pana,sau pe Nemo-nchipuiamcapitam de vas eramiaca,mai trecu cevavreme buna,vreme reaam lasat in amintirianotimpul primei iubirisi-am calatorit prin timpanotimp de anotimp;sunt major si sugubatla domnite n-am dezvat.- Vezi ca-i semnul interzisla mine in paradispentru baieti nemajori,pentru zmei si pentru ciorice soarele imi alungasi-mi fac florile sa plangacalcandu-le in picioare,placandu-le cand le doare.- Am vazut,o,zana draga,de-ncepe un bou sa raga,sa-ti calce flori in copitecampu-i plin de dinamite.- Tu,ia spune-mi,ce hram portide vii sa imi bati in porti?Al cui esti,de unde vii,cu ce ganduri,pe campii?- Printul timpului eu sunttimpul insusi m-a nascut,eu vin dintr-un inceputma-ndrept spre un sfarsit mut,florile eu le iubescsi n-am sa ti le strivesc.Bat campii cand nu urc muntiisa ma bat cu toti coruptiisa ma-mpiedic cat se poatede multe vreascuri uscate.Sunt un print viteaz,onest,generos,discret si-n resteducat si cumintelcu arginti in portofelsi-am nevoie de-un popassa pot sa mai fac un pas,draga zana de poveste,ca-nainte mult mai este.-Iti rasplatesc vitejiade-a veni sa bati campia.Celor cu mari nazuinteimplinesc multe dorinte. 1 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 13, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 13, 2015 Buna, mamica! Dolores Nebunu' mi se spune. :x
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iunie 13, 2015 Ai nevoie de un popas in lumea basmelor erotice? Suna-ma! 0737662980 450 ron/ora Sunt o zana buna rau,zana de poveste. 2 1
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iunie 13, 2015 Buna, mamica! Dolores Nebunu' mi se spune. :X Esti nebunul cu numarul 81caca-te si da-i cu pumnul ! 1 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 13, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 13, 2015 Esti nebunul cu numarul 81caca-te si da-i cu pumnul !tu ai vrut sa dau cu pumnul. http://i57.tinypic.com/acyfl2.jpg
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iunie 13, 2015 tu ai vrut sa dau cu pumnul. http://i57.tinypic.com/acyfl2.jpg Asta esti tu?Esti femeie cu scula?Cand dai cu pumnul in propriul rahat sau cand te pisi contra vantului te stropesti singur...sunt niste legi ale fizicii.
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iunie 13, 2015 Buna, mamica! Dolores Nebunu' mi se spune. :X Tu esti fenomenul care sfideaza legile fizicii si ale bunului simt. Fenomenalule! 1 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 13, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 13, 2015 Asta esti tu?Esti femeie cu scula?Cand dai cu pumnul in propriul rahat sau cand te pisi contra vantului te stropesti singur...sunt niste legi ale fizicii.Daca imi spui o formula din capul tau de la fizica cuantica, isi sug "pula".
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 13, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 13, 2015 Tu esti fenomenul care sfideaza legile fizicii si ale bunului simt. Fenomenalule!Sunt Dolores Mondialu' Fenomen. :X
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iunie 13, 2015 Ce le mai place tuturor nesimtitilor sa iasa la interval si sa isi faca simtita prezenta,sa se exhibitioneze prin prost-gust,prin lipsa de maniere si printr-un vocabular infect !
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 13, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 13, 2015 Astept formula de la fizica cuantica. Pana atunci, resemneaza-te ca te iubesc.
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iunie 13, 2015 Daca imi spui o formula din capul tau de la fizica cuantica, isi sug "pula". PENTRU FIECAREA ACTIUNEEXISTA O REACTIUNEOPUSA dar SI EGALA,asa ca nu fii Pacala !Tata Newton ne-a-nvatatsa nu lovim un cacatca ne va sari pe fata,asa c-acum fa-mi o clanta!Reactiunea e egalasi totdeauna contraraactiunii realizate,mai stai cu burta pe carte! 3 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 13, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 13, 2015 4, stai jos.Asta e din mecanica newtoniana de clasa a 6-a.
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iunie 13, 2015 Astept formula de la fizica cuantica. Pana atunci, resemneaza-te ca te iubesc. Eu sunt formula,care-ti intareste scula.Natura m-a inventatsa-ti fiu de folos in pat.Fara mine-i timp pierduttoate legile-au cazut. 3 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 13, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 13, 2015 Eu sunt formula,care-ti intareste scula.Natura m-a inventatsa-ti fiu de folos in pat.Fara mine-i timp pierduttoate legile-au cazut.Ai scos-o tu cum ai scos-o. Te-ai descurcat. Nu esti proasta! De asta te iubesc eu pe tine. :X 1 3
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iunie 13, 2015 4, stai jos.Asta e din mecanica newtoniana de clasa a 6-a. O fi ,dar se potriveste momentului de fata. Hai cu Newton la gunoi,ca s-au inventat legi noi !Si Einstein e contrazisde legi noi in paradis.Doamna relativitatepune stampila pe toaterealitatea-i o himera,doar iluzii ne ofera. 1 1
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iunie 13, 2015 Ai scos-o tu cum ai scos-o. Te-ai descurcat. Nu esti proasta! De asta te iubesc eu pe tine. :X Nu imi place sa tocesc,mie-mi place sa gandesc,dincolo de teorie,vreau experienta vie.
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 13, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 13, 2015 dincolo de teorie,vreau experienta vie.Asa ziceam si eu, ca neprotejat te simti cel mai bine. Simti carnita vie. :X
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iunie 13, 2015 Asa ziceam si eu, ca neprotejat te simti cel mai bine. Simti carnita vie. :X Daca reusesti sa faci poezii numai din formule iti smotocesc ciucurelul.Doar si Einstein a zis ca limba universala este cea a formulelor.Si expiratul ala de Eminescu,asa cum il considera unii natarai,a zis ca totul poate fi matematizat(Teoria ecuatiunii universale)...asa ca ia sa te vedem olimpicule ! Degeaba tocesti mai frate,ca ramai tot rupt in coatedaca n-ai un simt apartesi nu gandesti mai departe,daca doar stai sa preieiale altora idei,sa faci copy paste si-atat,asta nu-nseamna prea mult.Te numesti doar absorbantinformatic,deodorant,chiar placut mirositordar si mult prea trecator. 1 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 13, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 13, 2015 Daca reusesti sa faci poezii numai din formule iti smotocesc ciucurelul.Doar si Einstein a zis ca limba universala este cea a formulelor.Si expiratul ala de Eminescu,asa cum il considera unii natarai,a zis ca totul poate fi matematizat(Teoria ecuatiunii universale)...asa ca ia sa te vedem olimpicule !Am fost la națională la chimie organică și biologie. Fizica și matematica au fost doar niște pasiuni, ca tine așa )), nu niște dorințe de a excela în formule și versuri. Să terminăm cu vorbitul.Când începem fututul?
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iunie 13, 2015 Am fost la națională la chimie organică și biologie. Fizica și matematica au fost doar niște pasiuni, ca tine așa )), nu niște dorințe de a excela în formule și versuri. Să terminăm cu vorbitul.Când începem fututul? Matematica este o necesitate...exista in tot si-n toate.Dar chimia si fizica,intr-adevar,pot deveni mari pasiuni... Pai,ma duc sa ma pregatesc...Vrei sa ne jucam de-a laboranta si de-a nenea Eisntein?Ai mustata?Sa iei tu niste eprubete,ca eu nu am.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum