robert1981 Reputație: 125 Postat Septembrie 3, 2019 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 3, 2019 Dragul meu, multumesc pt intervenție, suntem atatea fete pe aici sau prin alta parte,tocmai pt a satisface gusturile si nevoile tuturor Insa chiar nu am nevoie de rautati din partea unora dintre voi! Te pup! M ai inteles gresit. Eu nu am avut intenția sa fiu rau... dar... mi am exprimat o părere personală... nu stiu... poate ca de fapt am eu o problemă cu fetele care vin prin Constanța și ne prostesc(Nu ca ar fi cazul tau, ci în general)... apoi isi fac coada colac so o sterg englezește... mult succes in ce faci. 1
belladonna02 Reputație: 1183 Postat Septembrie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 3, 2019 M ai inteles gresit. Eu nu am avut intenția sa fiu rau... dar... mi am exprimat o părere personală... nu stiu... poate ca de fapt am eu o problemă cu fetele care vin prin Constanța și ne prostesc(Nu ca ar fi cazul tau, ci în general)... apoi isi fac coada colac so o sterg englezește... mult succes in ce faci.Din fericire pt mine eu chiar nu s asa... vin de ceva ani la voi si zau daca am avut vreo reclamație. Ai cumva impresia ca in Bucuresti nu-s astfel de fete, ca cele pe care le-ai menționat tu? In fine, te poftesc la mine cand voi veni, sa te convingi ca nu-s asa! Te pup!
dreamer69 Reputație: 441 Postat Septembrie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 3, 2019 Am apelat o data la serviciile dumneavoastra in Bucuresti, cred ca acum 3-4 ani! Am fost foarte multumit! 1
nutaku Reputație: 98 Postat Septembrie 3, 2019 Postat Septembrie 3, 2019 Am apelat o data la serviciile dumneavoastra in Bucuresti, cred ca acum 3-4 ani! Am fost foarte multumit!Ai fost la jumulit? 1
belladonna02 Reputație: 1183 Postat Septembrie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 3, 2019 Am apelat o data la serviciile dumneavoastra in Bucuresti, cred ca acum 3-4 ani! Am fost foarte multumit!Multumesc mult pt aprecieri! :)
belladonna02 Reputație: 1183 Postat Septembrie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 3, 2019 Ai fost la jumulit?Ntz, nu ma apucasem inca de jumulit pe vremea aia! :)
nutaku Reputație: 98 Postat Septembrie 4, 2019 Postat Septembrie 4, 2019 Ntz, nu ma apucasem inca de jumulit pe vremea aia! :)Și sa înțeleg ca NEMA jumuleala la Cta?
belladonna02 Reputație: 1183 Postat Septembrie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 4, 2019 Și sa înțeleg ca NEMA jumuleala la Cta? Lipsea din bagaj cazanul cu ceara:)) 1
cbacca Reputație: 36 Postat Septembrie 10, 2019 Postat Septembrie 10, 2019 Un update, servicii, preturi?ZonaMerci
belladonna02 Reputație: 1183 Postat Septembrie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 10, 2019 Sigur, masaj de relaxare, erotic-body si companie intimă, respectiv sex oral si normal, 300 lei/ora, locația este im zona Plajei Reyna. O zi frumoasa! :)
catalin98765 Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2019 Postat Septembrie 10, 2019 Niste poze recente , si un nr de telefon se poate ? Multumesc anticipat!
belladonna02 Reputație: 1183 Postat Septembrie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 10, 2019 Niste poze recente , si un nr de telefon se poate ? Multumesc anticipat!Nr din titlu- 0727614815. Poze recente nu am, imi pare rau. :) Cu plăcere! Te pup!💋 2
djcool Reputație: 303 Postat Septembrie 11, 2019 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 11, 2019 Revederea cu Andreea dupa un an si ceva a fost binevenita..e aceeasi prezenta minunata si chiar mai senzuala..masajul e benefic trupului din plin...dar partea de amor a fost magnifica.plina de picanterii.cerceafuri mototolite.buze infierbantate...ce oferi..aia primesti...notele sunt maxime.😘Profitati de faptul ca e la mare..merita.. 1
belladonna02 Reputație: 1183 Postat Septembrie 11, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 11, 2019 Revederea cu Andreea dupa un an si ceva a fost binevenita..e aceeasi prezenta minunata si chiar mai senzuala..masajul e benefic trupului din plin...dar partea de amor a fost magnifica.plina de picanterii.cerceafuri mototolite.buze infierbantate...ce oferi..aia primesti...notele sunt maxime.Profitati de faptul ca e la mare..merita..Si pt mine a fost o reala placere revederea cu tine! :) Multumesc pt vizita dragule! :) Te pup! :) 2
futaciosu Reputație: 82 Postat Septembrie 13, 2019 Telefon: [email protected] Oras:cta Telefon: [email protected] Oras:cta Postat Septembrie 13, 2019 Dragii mei, Vizita mea la Constanța s-a încheiat astăzi. Va multumesc tuturor celor care m-ati vizitat, a fost o reala placere! Sa aveti o zi frumoasă! Va pup!💋💋💋Ohhh si pentru mine! 1
futaciosu Reputație: 82 Postat Septembrie 23, 2019 Telefon: [email protected] Oras:cta Telefon: [email protected] Oras:cta Postat Septembrie 23, 2019 Dragii mei, Nu mai sunt in Constanța. Apreciez faptul ca ma sunati ca sa petrecem clipe frumoase împreună! :) Probabil ca voi mai veni, insa nu stiu cu exactitate perioada, cred ca pe la mijlocul lunii noiembrie, si asa cum v-am obisnuit, anunt aici perioada. Pana atunci, va doresc multa sanatate, sa aveti zile frumoase ca voi! Va pupăcesc! Stelist fiind, salut echipa de innot Dinamo!
belladonna02 Reputație: 1183 Postat Septembrie 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 24, 2019 Stelist fiind, salut echipa de innot Dinamo! Hehe, te salut si eu! :) 1
bad_habbits1 Reputație: 173 Postat Octombrie 3, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 3, 2019 Dragii mei, Nu mai sunt in Constanța. Apreciez faptul ca ma sunati ca sa petrecem clipe frumoase împreună! :) Probabil ca voi mai veni, insa nu stiu cu exactitate perioada, cred ca pe la mijlocul lunii noiembrie, si asa cum v-am obisnuit, anunt aici perioada. Pana atunci, va doresc multa sanatate, sa aveti zile frumoase ca voi! Va pupăcesc! Esti o scumpa si timpul petrecutin compania ta a fost de vis.Masajul de nota 10 si sexul la fel :D Personal abia astept sa revii in Constanta. Mult succes si sa ne revedem cu bine.Ma semnez ..un client multumit :) ;) 1
belladonna02 Reputație: 1183 Postat Octombrie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 4, 2019 Esti o scumpa si timpul petrecutin compania ta a fost de vis.Masajul de nota 10 si sexul la fel :D Personal abia astept sa revii in Constanta. Mult succes si sa ne revedem cu bine.Ma semnez ..un client multumit :) ;) Multumesc mult dragul meu! :) Si eu abia astept sa revin la Constanța, insa asta va fi undeva prin noiembrie . :) Te pupăcesc! 1
gigel265 Reputație: 94 Postat Octombrie 4, 2019 Postat Octombrie 4, 2019 Mi-ai dat palpitații, am crezut ca ai venit.
belladonna02 Reputație: 1183 Postat Octombrie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 4, 2019 Mi-ai dat palpitații, am crezut ca ai venit.Ohh, e de bine sau de rau? :)) 1
gigel265 Reputație: 94 Postat Octombrie 5, 2019 Postat Octombrie 5, 2019 Era de bine, dar acu vad ca vii cu zăpadă tocmai în noiembrie.
belladonna02 Reputație: 1183 Postat Octombrie 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 6, 2019 Era de bine, dar acu vad ca vii cu zăpadă tocmai în noiembrie.Pușchea pe limbă cu zăpada!:)) Si apoi, in casa, suflet si încă în altă parte e cald si bine! :) 1
gigel265 Reputație: 94 Postat Octombrie 6, 2019 Postat Octombrie 6, 2019 Pușchea pe limbă cu zăpada!:)) Si apoi, in casa, suflet si încă în altă parte e cald si bine! :)Deja ninge în tara. Ideea era ca e mult pina vii! 2
belladonna02 Reputație: 1183 Postat Octombrie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 7, 2019 Deja ninge în tara. Ideea era ca e mult pina vii!Imi pare rau, dar e imposibil sa vin mai devreme,am multe de făcut prin Bucuresti. :) Te pup!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum