Sari la conținut

The Lounge NightClub & Masaj erotic - 0753141150

Postări Recomandate

• Oras:cusca
  • Oras:cusca
Postat

Lol, postez eu pozele din anunt ca altii nu se obosesc cu de astea si tot eu sunt pentru asta punctata negativ :laugh2

meriti

• Minus 3
  • Oras:ghk
Postat

super discutii in topicul asta...dar totusi cineva care a fost posteaza ???

kallo o fost

Postat

Cel mai select salon de masaj din oradea, unde calitatea serviciilor sunt la cele mai inalte standarde: bar(nightclub), masaj erotic.

S a deschis de vreo 2 luni clubul unde era club lounge pe str mihai viteazul parca vis a vis cu old mill.

Va dau un pont: sunt fetele de la fostul night cleopatra din decebal, numai una si una.....alinutza bebelusa jaguarul e pistol cu apa pe langa fetele de aici.....

Pune ti careva poze eu sunt de pe tel..

În sfârșit un salon de masaj erotic și în oradea,după ce mi-am făcut programare și am ajuns la fata locului sincer sa fiu am fost puțin cam sceptic deoarece când am intrat am avut impresia într-un club de noapte....Din cruozitate mi-am comandat o apa după care o domnișoară simțită a venit la masa văzându mă cam nehotărât care mi a explicat frumos și elegant toate regulile din incita salonului. Am sa trec peste detalii și per general m am simțit excelent spre surprinderea mea: curățenie, igiena,fete frumoase și curate..un singur neajuns cabinele nu aveau ușa ci o draperie dar se poate trece cu vederea....Felicitări am sa mai revin. Combinația dintre un club de noapte și un salon de masaj excelenta.

notele?

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Vizitat salonul saptamana asta alaturi de un prieten dupa ce ne-am intors de la un bar. Mers pe jos pana la club apoi intrat inauntru. Servit cateva ture de wiskey cu cola si redbull cat timp dansatoarele isi facusera aparitia pe langa noi la bara. Una din ele se facuse remarcata prin senzualitatea si naturaletea ei in timp ce dansa la bara. Pus cateva bancmote la chilotei timp in care sorbeam pahar dupa pahar. Bruneta (care ulterior am aflat ca o cheama Antonia, o bruneta frumisica, la vreo 1.65 cm par lung, piele fina, foarte draguta la fata) s-a apropiat de prietenul meu iar la mine a venit blonda, o blonda la vreo 170 cm 55 de kg, frumoasa la fata dar incredibil de aroganta si obraznica. Cum s-a asezat langa mine a cerut sa comande sapmanie de 900 de ron apoi sa mergem la masaj si sa mai comande inca una in plus. I-am spus politicos ca ii comand si ce bem noi adica wiskey si a refuzat spunand ca ea nu serveste asa ceva si ca ii place doar sampania.  Am trimis-o la prietenul meu dar a refuzat-o si el fiind ocupat cu bruneta superba pe nume Antonia, bruneta care avea o atractie speciala fata de el.  
El a ales sa intre la masaj cu Antonia si eu cu blonda, achitat la bar 200 de fiecare apoi intrat fiecare in camera lui undeva la parter, camera fiind una langa cealalta. In prima camera el si in a doua camera eu cu blonda. Primit prosop curat si halat de dus, la baie pula gel de dus, am turnat apa in cutia de gel de dus ca sa pot scoate ceva din ea, apoi am revenit in camera. Blonda a fost incredibil de sictirita in timpul masajului, fara nici un chef de nimic, plictisita si adormita in timp ce facea masajul. La un moment dat am intrabat-o daca pot sa ii fac eu masaj ca sa o trezesc putin :)) si a refuzat a spus ca e bine :)) Abia mi s-a sculat de la asa zisul masaj erotic mi-a luat pana am ajut erectie si mai apoi sa termin. Am terminat intr-un final apoi am iesit sa fumez o tigare afara. Dupa ce am revenit am mai comandat inca o tura de wiskey si iar a inceput cu sampania ei de 900 ron ca m-a enervat si i-am zis sa ori bea wisky ca mine ori sa bea apa plata de robinet si s-a ridicat si a plecat de langa mine :)) Incredibil de obraznica si aroganta pentru ce anume oferea si anume zero,nada, si in plus avea si tatele mici!!!! Comandat cateva ture de baut timp in care prietenul si cu Antonia au revenit inauntru. Dupa vreo 30 de minute abia abia am reusit sa o fac pe Antonia sa mearga cu mine la o tura (a doua tura) un masaj dupa ce am mai luat cate ceva de baut.

Si acum notele:

Blonda:
masaj de relaxare:5/10
Masaj erotic 6/10
Finalizare 5/10

Antonia
masaj de relaxare: 9/10
masaj erotic 10/10
Finalizare 9/10

Comision vreo 900 de ron fiecare.
De revenit? La Antonia , da, la blonda NU.

• Like 9

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

preturile la un club la cluj

Masaje
• masaj erotic nud+dus asistat+1 fin. de la 100 lei
• masaj erotic nud+dus asistat+2 fin. de la 130 lei/zi
• masaj sado de calitate+dus asistat+2 fin. de la 150 lei
• masaj alternativ cu 2 d-re (jumatate cu o fata, jumatate cu alta fata) +dus asistat+2 fin. de la 160 lei
• masaj erotic nud+dus asistat+2 fin. de la 150 lei
• masaj erotic nud+dus asistat+2 fin. cu surprize si accesorii de la 150 lei
• masaj pentru cupluri+dus asistat+2 fin. de la 250 lei
• deplasari la hotel, masaj erotic+dus asistat+2 fin. de la 300 lei
• masaj erotic+show lesbi+dus asistat+2 fin. de la 250 lei
• masaj erotic in jacuzzi+vin/sampanie gratis+2 fin. de la 250 lei

Oferte speciale
• orele 8:00-18:00: masaj cu 2 d-re+2 fin. la 160 lei
• orele 20:00-05:00: masaj cu 2 d-re in acelasi timp+2 fin. la 220 lei
• orele 20:00-05:00: masaj+dus asistat+SURPRIZE+2 fin.+bautura gratis la 150 lei

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...