alcapone16 Reputație: 23 Postat Decembrie 15, 2017 Postat Decembrie 15, 2017 Jo nok vannak salad kallo albert.mert ha igen megyek csak ne kerjetek sokat a piaert meg a pinaert.
alcapone16 Reputație: 23 Postat Decembrie 15, 2017 Postat Decembrie 15, 2017 Femei bune sunt la tine kallo albert daca da vin dar sa nu cereti mult pentru bautura si pizda 1 1
despasito Reputație: -1316 Postat Decembrie 16, 2017 Postat Decembrie 16, 2017 Dute Îți dă gratis 3 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2018 Postat Ianuarie 6, 2018 Vizitat salonulBoss,ai dat drumul la prost din greseala cred ca,acuma o sa debiteze de pe 2 conturi http://nimfomane.com/forum/user/227688-bamboo2017/ :)) 3 1
laurc89 Reputație: 118 Postat Februarie 3, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 3, 2019 Domnilor, daca sunteti amatori de masaj erotic, evitati aceat salon. Ca sa ai parte de un masaj erotic, oe langa suma aferenta madajului domnisoara iti solicita ca ar vrea sa bea ceva inainte si iti inmaneaza k lista cu bauturi, doar ca pretul petru 100 gr este minim 150 lei. So, masaj pljs ce vrea sa bea respectiva domnisoara = min 400 lei. Nu merita 1
rocco s Reputație: 1340 Postat Februarie 3, 2019 Postat Februarie 3, 2019 Cum plm sa merite???De banii astia Kim te face sa te simti sultanul Suleiman mai mult de o ora !
albert 1968 Reputație: 2 Postat Februarie 3, 2019 Postat Februarie 3, 2019 Cui nu-i place sa schimbe locația fraților,comentarii de genul prea scump ori de banii ăștia Kim te face.......suntem sătui ,nu aud pe nimeni sa zică da fratilor e curat frumos central sistem de ventilație aer condiționat ,dușuri igienizate etc ,mergeți pe centura fraților cu 100 RON aveți tot tacâmul,ori in prima la toate bolnavicioasele cu Pești ascunși prin dulapuri:))) the lounge este un club de streaptease&salinon de masaj erotic unde se plătesc chirii taxe impozite curent ,și apropo de prețuri casca ochi colega pe lista de prețuri,fetele au băuturi de la 50 RON pana la 1800 RON și nimeni nu tea obligat sa plătești fetei de băut .
rocco s Reputație: 1340 Postat Februarie 3, 2019 Postat Februarie 3, 2019 Stii cum a zis Motomete?"Mananci cacat".Si tot el: "Esti prost".
rocco s Reputație: 1340 Postat Februarie 3, 2019 Postat Februarie 3, 2019 Pulimax cu 2 (DOUA) postari pe forum face reclama la salonul lui peste.
albert 1968 Reputație: 2 Postat Februarie 3, 2019 Postat Februarie 3, 2019 Rocco de cât mult și prost, mai bine deloc,chiar nu vezi ce comenturi de rahat ai?
rocco s Reputație: 1340 Postat Februarie 3, 2019 Postat Februarie 3, 2019 Coae, decat un parazit cu 2 postari in 3 ani, mai bine asa.
albert 1968 Reputație: 2 Postat Februarie 3, 2019 Postat Februarie 3, 2019 mare e grădina domnului,vai și amar de tine!
americanu_28 Reputație: 228 Postat Februarie 3, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 3, 2019 Albert ! Știm ca ești patronul de acolo fostul Cleopatra ! Scump ai fost tot timpu și scump ești și acuma ! Am fost și eu la tine ești scump și ajung sa plătesc 500 de lei pentru o laba ! Și sa nu uitam de figurile de 2 lei pe care le ai ! Oricum bafta in continuare ! 1
albert 1968 Reputație: 2 Postat Februarie 3, 2019 Postat Februarie 3, 2019 Da eu sunt albert și am intrat cu numele meu aici tocmai ca nu m-a feresc și vreau sa ambunatatesc salonul,accept ori ce critica referitor la salon chiar criticile referitoare la prețuri,dar sa fie corecte nu cum a afirmat clientul ca e scump atâta timp cât băutura nu costa 140 RON ci băuturile încep de la 70 RON și se termina la 1700 RON ,cât al tine buzunarul pe fiecare,mai ales ca nu e obligatoriu sa oferi băutura .Daca m-a Cunoști știi câți bani am investit in fiecare club începând de la Cleopatra -Big Mama -the lounge-Bizzar ,toate cluburile astea au fost de top in orașul nostru,și chiar nu vreau sa vb despre ele sa nu fiu interpretat ca dac reclama,dar e ok ca măcar am reușit sa avem o Conversație pt asta e site-ul asta și rostul lui e sa discutam despre problemele din branșa asta....o seara făina .
rocco s Reputație: 1340 Postat Februarie 3, 2019 Postat Februarie 3, 2019 Deci esti peste cu acte in regula si cu impozitele la zi? 1
albert 1968 Reputație: 2 Postat Februarie 3, 2019 Postat Februarie 3, 2019 Rocco sunt ce vrei tu,uite de exemplu eu stau acum in bar la mine și a-mi conduc afacerea cum cred eu mai bine,după m-a duc acasa unde m-a așteaptă o femeie frumoasa și am sa o iubesc pana dimineața,sunt curios ce ești tu?a-mi imaginez ca ești un frustrat care sta in scorbura lui și nu are ce face decât sa a-și lingă rănile din viața asta mizerabila in care nu ai realizat nimic ,ți-am văzut commenturile care le faci pe acest site.....ați recomand o pastila din aia albastra sa te poți juca pana dimineața de unul singur,poate ați revii sus la cap ca jos cred ca ești varza,altfel nu ai vb așa urat cu toată lumea!:))
rocco s Reputație: 1340 Postat Februarie 3, 2019 Postat Februarie 3, 2019 Domnul mare bisnismen, nu banii sunt problema, ci prostia.Nu de bani duc lipsa, ci de timp. Dar atata de idiot nu sunt sa dau 500 de lei pt o laba banala, sa fiu filmat la intrare, iesire si eventual si in incinta de camerele de supraveghere.Repet, sunt optiuni de 1000 de ori mai bune, dar pe tine si pe cei de teapa ta te deranjeaza ca oamenii se trezesc si evita escrocii legali sau mai putin.Si sunt convins ca la aia 50 de ani ai tai afisati iti futi toata noaptea femeia aia frumoasa, de care s au plictisit altii. Cu texte de astea du te la OTV sau la Antena 3. 2
rocco s Reputație: 1340 Postat Februarie 3, 2019 Postat Februarie 3, 2019 Dar te las sa ai ultimul cuvant, ca deja iti fac prea multa reclama la spelunca ta jegoasa din Groapa lui Eugen Barbu. 1
albert 1968 Reputație: 2 Postat Februarie 3, 2019 Postat Februarie 3, 2019 Încerc sa fiu cât mai elegant Rocco chiar dacă tu ești de rahat,in primul rând vreau sa te anunț ca sunt singurul club&salon din oraș care nu am camere de luat vederi nici la intrare nici in interior,asta se poate vedea cu ochiul liber,in al doilea rând nu comentez ce e scump ori ieftin pt tine,in al treilea rând vezi ca te iei de familia mea și s-ar putea sa m-a ambiționezi și sa te găsesc ușor credema,ți-am zis ești de rahat și in gura și pe cur se vede in limbajul tău ca ești un nimeni!!
laurc89 Reputație: 118 Postat Februarie 4, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 4, 2019 Am fost la acest salon in urma cu 2 saptamani. Stupoare insa... O rusine, evitati acest salon. Am intrat,la receptie era o doamna care mi a spus ca este doar o domnisoara disponibila. O pustoaica, s a asezat langa mine pe canapea si mi a spus daca bem ceva. I am spus ca sunt cu masina si putem merge direct la masaj. Ea a replicat "eu as bea ceva, uite asta beau eu". Ma uit pe lista cu bauturi, stupoare 100 gr, 180 lei. Pe langa masajul de 200 lei. Am reufuzat sa i iau de baut, motiv pentru care si ea a spus ca nu mai face masaj. Am cerut doamnei de la receptie explicatii si doar a spus ca ii pare rau. Mi a inapoiat banii. Rusine. Evitati acest local 2
albert 1968 Reputație: 2 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 tia înapoiat banii pt ce,ai plătit masajul ori băutura și nu tia convenit? Mi-ar fi părut bine sa știi care fata tia făcut asta deoarece sigur nu o mai țin la salonul meu.....așa ca te rog să-mi scrii mai multe detali sa pot lua măsuri ,eventual cum arată fata..... mersi o zii făina.
laurc89 Reputație: 118 Postat Februarie 4, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 4, 2019 Mi s au inapoiat banii pentru masaj. Bautura nu am cumparat. Fata tinerica. Ne am ridicat de pe canapea, am mers in camera, m am descaltat si a afirmat "sti ce, du te si ia ti banii ca nu ti mai fac masaj", am intrebat de ce iar ea a raspubs cu "asa vreau eu, nici tu nu ai comandat bautura". Doamna de la receptie sincer a spus ca ii pare rau, nu stie ce are fata. Era in jurul orei 15. 1
albert 1968 Reputație: 2 Postat Februarie 5, 2019 Postat Februarie 5, 2019 Laurc89 da ai avut dreptate,mi-a povestit recepționera de cele întâmplate ......am luat măsuri și nu cred ca se va repeta,scuze pt disconfort !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum