sebitm Reputație: 5 Postat Octombrie 24, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Octombrie 24, 2015 Se poate sterge.Ce anume ?!
Vizitator lovedrop Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2015 Postat Octombrie 25, 2015 postarea mea...am scris ceva si apoi mi-am dat seama ca te acuzam pe nedrept de ceva si am editat cu ce e acum
sebitm Reputație: 5 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Octombrie 25, 2015 postarea mea...am scris ceva si apoi mi-am dat seama ca te acuzam pe nedrept de ceva si am editat cu ce e acumAm inteles!o zi placuta.
Vizitator lovedrop Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2015 Postat Octombrie 27, 2015 Am fost in dimineata asta pe la salon, dupa ce initial imi propusesem sa nu mai merg din cauza lipsei de seriozitate in ceea ce priveste orarul, dar plictisindu-ma si fiind curios sa gasesc fata recomandata de colegul marcusm, am sunat si am mers. Odata ajuns ma intampina o fata care era cred la receptie, nu prea era draguta, le cheama pe fete, care erau doar doua dintre care una cu care am fost data trecuta, deci am ales-o pe cealalta...blonda sani frumosi ...ok per total. Fac un dus, incepe actiunea , masaj de relaxare aproape 0, dar la partea erotica a fost mai bine, la un moment dat mi-a zis ca depesesc limita bunului simt cu atingerile deoarece ii pusesem mana pe sani, dupa care o intreb daca putem extinde limita asta cu ceva extra, ne intelegem si de aici totul s-a schimbat a devenit foarte atenta la dorintele mele, s-a conformat propunerilor(bineinteles ca nu sex) dar cam orice altceva. Per total o experienta placuta. Locatie :binecunoscutaMasaj de relaxare: 4Masaj erotic: 9,5 dupa ce am plusatAspect domnisoara: 8 ok Tarif 120 la receptie + bacsis Voi mai merge daca o voi gasi disponibila pe fata asta. Inca odata ma nemultumeste faptul ca gasesc doar doua fete cand merg... 2
marcusm Reputație: 927 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Octombrie 27, 2015 Blonda trebuie sa fie din cele 2 nou venite, ca nu aveau blonde. 1
cris707 Reputație: 1 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Noiembrie 11, 2015 Mai este deschis... Suna ocupat tot timpul..???
marcusm Reputație: 927 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Noiembrie 12, 2015 Mai este deschis... Suna ocupat tot timpul..???
marcusm Reputație: 927 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Noiembrie 12, 2015 Inchis temporar
Vizitator lovedrop Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2015 Postat Noiembrie 12, 2015 Se muta in girocului? rebranding? am vazut ca se deschide ceva angels acolo
cucugol2 Reputație: 364 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Decembrie 1, 2015 Mai stie cineva ceva de salon??
hahady Reputație: 18 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 1, 2015 Am fost la salon. Am spus fetelor ca sunt membru ele s-au conformat am platit 100 de lei.Masaj de relaxare 9Masaj erotic 10 ( cel mai bun masaj erotic de care am avut parte )Fete. Cam putine 2-3 de fiecare data cand am fost, dar super ok si cele care le-am gasit acolo.in concluzie recomand salonul cu drag.keep up the good work
marcusm Reputație: 927 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Decembrie 1, 2015 HahAdy ,e inchis de aprox o luna. Cand ai fost? Am sunat azi si nimic.
cucugol2 Reputație: 364 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Decembrie 3, 2015 Pacat ..era o tipa acolo ce facea fain masaju..cu tatuaj pe încheietura mainii..brunetica
marcusm Reputație: 927 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Decembrie 3, 2015 Cred ca deClaudia e vorba, ea facea bine ambele masaje
hotspot2 Reputație: 7 Postat Decembrie 4, 2015 Postat Decembrie 4, 2015 Avea un ''D'' tatuat la incheietura mainii?Era ok aia Cucugol2?
cucugol2 Reputație: 364 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Decembrie 7, 2015 Era brunetica sinpatica..si parca ceva frunza avea tatuat...eu am.prins dpar trei fete acolo...una inalta slabuta olteanca bruneta...una mai bronzata un saten deschis..cu lanțuri si inele " mancati asa" ) mai cu forme asa...si tipa asta de care zic eu..claudia...avea abdomenu parca tragea la sala..aproape patratele..simpatica, vorbareata si mai dulce asa de felu ei. Pacat ca s a inchis
cucugol2 Reputație: 364 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Decembrie 9, 2015 Hotspot...care mandrule ca n am nimic ce sa confirm?? (Vezi ca daca pui link s ar putea sa fie sters direct
cucugol2 Reputație: 364 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Decembrie 10, 2015 Nu dragule..asta e colega ei ..olteanca inalta...mai era una brunetica..da mai mica de statura..in comparatie cu domnisoara astaDa nu stie nimeni cum de s a inchis??
marcusm Reputație: 927 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Decembrie 10, 2015 S,a inchis la scurt timp dupa incendiul de la colectiv, deci ar putea avea legatura cu ceva controale...
cucugol2 Reputație: 364 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Decembrie 10, 2015 Pai bun..si de claudia nu stie careva cum pot sa dau??
marcusm Reputație: 927 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Decembrie 10, 2015 Cucugol2,cu parere de rau(ca si mie mi,a placut),acum am aflat ca claudia a plecat din tara. Iti recomand cu caldura Patricia de la salon iulia,vei primi masajul lucrului bine facut.Intreaba inainte sa sti cand e acolo. Incearca,ce te costa? 150 ron. Astept recenzia.
cucugol2 Reputație: 364 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Decembrie 11, 2015 Merci de propunere. .deseara ii dau bice, Nu la propriu )))
sorin123456 Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2018 Postat Iulie 8, 2018 Salutare,Era o fata cristina cu niste tatuaje pe spate , mai creola asa stie careva unde mai lucrează? A fost beton..
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum