Sari la conținut

Salon masaj erotic FANTASY TIMISOARA

Postări Recomandate

Vizitator lovedrop
Reputație: 0
Postat

postarea mea...am scris ceva si apoi mi-am dat seama ca te acuzam pe nedrept de ceva si am editat  cu ce e acum

• Oras:Timisoara
Postat

postarea mea...am scris ceva si apoi mi-am dat seama ca te acuzam pe nedrept de ceva si am editat cu ce e acum

Am inteles!o zi placuta.

Vizitator lovedrop
Postat

Am fost in dimineata asta pe la salon, dupa ce initial imi  propusesem sa nu mai merg din cauza lipsei de seriozitate in ceea ce priveste orarul, dar plictisindu-ma si fiind curios sa gasesc fata recomandata de colegul marcusm, am sunat si am mers.

Odata ajuns ma intampina o fata care era cred la receptie, nu prea era draguta, le cheama pe fete, care erau doar doua dintre care una cu care am fost data trecuta, deci am ales-o pe cealalta...blonda sani frumosi ...ok per total.

Fac un dus, incepe actiunea , masaj de relaxare aproape 0, dar la partea erotica a fost mai bine, la un moment dat mi-a zis ca depesesc limita bunului simt cu atingerile deoarece ii pusesem mana pe sani, dupa care o intreb daca putem extinde limita asta cu ceva extra, ne intelegem si de aici totul s-a schimbat a devenit foarte atenta la dorintele mele, s-a conformat propunerilor(bineinteles ca nu sex) dar cam orice altceva.

Per total o experienta placuta.

Masaj de relaxare: 4

Masaj erotic: 9,5 dupa ce am plusat

Aspect domnisoara: 8 ok

Tarif 120 la receptie + bacsis

Voi mai merge daca o voi gasi disponibila pe fata asta.

Inca odata ma nemultumeste faptul ca gasesc doar doua fete cand merg...

• Like 2
  • Oras:timisoara
Postat

Blonda trebuie sa fie din cele 2 nou venite, ca nu aveau blonde.

• Like 1
Vizitator lovedrop
Postat

Se muta in girocului? rebranding? am vazut ca se deschide ceva angels acolo

Postat

Am fost la salon. Am spus fetelor ca sunt membru ele s-au conformat am platit 100 de lei.

Masaj de relaxare 9

Masaj erotic 10 ( cel mai bun masaj erotic de care am avut parte )

Fete. Cam putine 2-3 de fiecare data cand am fost, dar super ok si cele care le-am gasit acolo.

in concluzie recomand salonul cu drag.

keep up the good work

Postat

HahAdy ,e inchis de aprox o luna. Cand ai fost? Am sunat azi si nimic.

• Oras:arad
Postat

Pacat ..era o tipa acolo ce facea fain masaju..cu tatuaj pe încheietura mainii..brunetica

Postat

Era brunetica sinpatica..si parca ceva frunza avea tatuat...eu am.prins dpar trei fete acolo...una inalta slabuta olteanca bruneta...una mai bronzata un saten deschis..cu lanțuri si inele " mancati asa" :)) mai cu forme asa...si tipa asta de care zic eu..claudia...avea abdomenu parca tragea la sala..aproape patratele..simpatica, vorbareata si mai dulce asa de felu ei. Pacat ca s a inchis :(

Postat

Hotspot...care mandrule ca n am nimic ce sa confirm?? :((

Vezi ca daca pui link s ar putea sa fie sters direct

Postat

Nu dragule..asta e colega ei ..olteanca inalta...mai era una brunetica..da mai mica de statura..in comparatie cu domnisoara asta

Da nu stie nimeni cum de s a inchis??

Postat

S,a inchis la scurt timp dupa incendiul de la colectiv, deci ar putea avea legatura cu ceva controale...

Postat

Cucugol2,cu parere de rau(ca si mie mi,a placut),acum am aflat ca claudia a plecat din tara. Iti recomand cu caldura Patricia de la salon iulia,vei primi masajul lucrului bine facut.Intreaba inainte sa sti cand e acolo. Incearca,ce te costa? 150 ron. Astept recenzia.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...