Sari la conținut

Auchan titan Bruneta alessya 0740670546

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

nu ati mai terminat ma nici acum =))

Serie noua!

Vizitator
Postat

Trist, a inceput cu Diana continua cu voi, plictiseala asta iti da de cap

E vorba de prostie !

• Like 3
  • Oras:UK
Postat

Trist, a inceput cu Diana continua cu voi, plictiseala asta iti da de cap

Proasta`i ma`ta, proxenetule(imi aduc aminte si acum avatarul, desi numele nu, cum initial o laudai pe una, apoi ai inceput sa floodezi topicele ei cu mesajul "e teapa", apoi incepand sa oferi unora "alte fete"). Eu am inceput cu p_morris, di_ana fiindu`i in subordine a ales sa se bage si asa a inceput si "disputa" cu ea... Nu am inceput cu di_ana, pentru a ajunge abia ulterior la p_morris/traficant_de_caramele/cum_i`o_mai_spune...

• Oras:Local
  • Oras:Local
Postat

Proasta`i ma`ta, proxenetule(imi aduc aminte si acum avatarul, desi numele nu, cum initial o laudai pe una, apoi ai inceput sa floodezi topicele ei cu mesajul "e teapa", apoi incepand sa oferi unora "alte fete"). Eu am inceput cu p_morris, di_ana fiindu`i in subordine a ales sa se bage si asa a inceput si "disputa" cu ea... Nu am inceput cu di_ana, pentru a ajunge abia ulterior la p_morris/traficant_de_caramele/cum_i`o_mai_spune...

Bine boss esti tare, daca tot mai descoperit ia zi ce fete iti plac negre,albe,galbejite? Sau iti trimit o lista.... tie iti fac reducere
  • Like 1
Vizitator
Postat

Bine boss esti tare, daca tot mai descoperit ia zi ce fete iti plac negre,albe,galbejite? Sau iti trimit o lista.... tie iti fac reducere

El nu fute! Face laba! :)

• Like 2
  • Oras:bucuresti
Postat

Sper doar ca marirea asta a tarifelor nu se datoreaza unui "angajament de colaborare" cu un anume mormoloc cu aere de mare proxenet. Ca mai mult ca sigur si pe tine vroia sa te racoleze, ca altceva nu stie.

Eu sunt in continuare independenta ! Modificarea tarifelor e pentru ca asa am considerat

1. Sa scap de netrebnici (de solicitarea celor care ofera 50 de lei sau care vor "fara numar " finalizari

2. serviciile totale trebuie sa aibe un pret mai mare( prin logica)

te pup

• Like 7
  • Minus 1
Postat

S-a marit chiria in Titan !? Pune si tu poze cu pasarica ( dar nu ciordite de pe net ), ca sa nu intri in insolventza...

Nu pun poze goala..(nu e genul meu)

Ma pupi !

• Like 6
  • Minus 1
Postat

Eu sunt in continuare independenta ! Modificarea tarifelor e pentru ca asa am considerat

1. Sa scap de netrebnici (de solicitarea celor care ofera 50 de lei sau care vor "fara numar " finalizari

2. serviciile totale trebuie sa aibe un pret mai mare( prin logica)

te pup

Bun asa. 

P.S.: Mai pune poze =))

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Alessya ai whats app?vreau sa te întreb ceva, pentru ca pe forumul acesta se discuta cu totul altceva😈

Postat

Alessya ai whats app?vreau sa te întreb ceva, pentru ca pe forumul acesta se discuta cu totul altceva

Detaliile se discuta la telefon ..0740670546 !

Nu raspund la sms, whatsapp sau messenger

• Like 5
  • Minus 1
Postat

100 lei/ora sau 150 lei/ora (totul protejat)

*** mai activez 2-3 saptamani ***

Va astept :*

• Like 4
  • Minus 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...