Sari la conținut

Auchan titan Bruneta alessya 0740670546

Postări Recomandate

• Oras:In inima femeilor
Postat
Doar sa.mi sugi pula[/quote

Ce raspuns inteligent ai dat

Doar atat poti ?

• Like 3
  • Minus 2
Postat
Doar sa.mi sugi pula[/quote

Ce raspuns inteligent ai dat

Doar atat poti ?

Esti neputincios?

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:bucuresti
Postat

ame="liviu58" post="2121368" timestamp="1471425667"]

Esti neputincios?

E prost :))
  • Like 6
  • Minus 1
Postat

Arata-i banii fiule si se rezolva

la vocabularul asta arata degeaba

• Like 3
  • Minus 3
Postat

la vocabularul asta arata degeaba

Asa e :* ..."mai bine sa fii o perla pe fundul marii decat un prost la suprafata"
  • Like 7
  • Minus 1
Postat

Buna Dimineata, esti tare simpatica! mi-ar face o deosebita placere sa te cunosc, intrebarea mea- cat de dimineata te pot trezi cu un miros de cafea proaspat macinata?

esti in locatia unde activa si Bianca acum ceva timp?

te pup si iti doresc o zi minunata!

• Like 1
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Buna Dimineata, esti tare simpatica! mi-ar face o deosebita placere sa te cunosc, intrebarea mea- cat de dimineata te pot trezi cu un miros de cafea proaspat macinata?

esti in locatia unde activa si Bianca acum ceva timp?

te pup si iti doresc o zi minunata!

Cum eu eram plecata mai tot timpul Alessya imi folosea locatia, fiind singura persoana de incredere careia sa ii las cheile de la casa pe mana. Insa cum Alessya se pregatea sa plece la vremea respectiva din tara nu avea rost sa mai tin acea locatie asa ca am renuntat la ea. Acum ea isi foloseste locatia ei iar eu la cat de des vin in capitata prefer sa imi inchiriez ceva in regim hotelier. 

Vis~a~vis de locatia noua ce o foloseste Alessya in prezent sun-o, din cate am inteles ar fi tot prin acea zona. 

Ca si sugestie iti pot spune ca daca esti punctual si domn cu prietena mea te va trata cum se cuvine. Te pup si pe tine dar si pe Alessya. 

O zi faina tuturor :)

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Cum eu eram plecata mai tot timpul Alessya imi folosea locatia, fiind singura persoana de incredere careia sa ii las cheile de la casa pe mana. Insa cum Alessya se pregatea sa plece la vremea respectiva din tara nu avea rost sa mai tin acea locatie asa ca am renuntat la ea. Acum ea isi foloseste locatia ei iar eu la cat de des vin in capitata prefer sa imi inchiriez ceva in regim hotelier. 

Vis~a~vis de locatia noua ce o foloseste

Inainte sa scriu prietenei mele Alessya doresc sa-ti multumesc Bianca si tu pentru ce

Alessya in prezent sun-o, din cate am inteles ar fi tot prin acea zona. 

Ca si sugestie iti pot spune ca daca esti punctual si domn cu prietena mea te va trata cum se cuvine. Te

pup si pe tine dar si pe Alessya. 

Vis~a~vis de locatia noua ce o foloseste Alessya in prezent sun-o, din cate am inteles ar fi tot prin acea zona. 

Ca si sugestie iti pot spune ca daca esti punctual si domn cu prietena mea te va trata cum se cuvine. Te pup si pe tine dar si pe Alessya. 

• Like 3
  • Minus 3
Postat

In urma cu 15 minute am venit de la Alessya .Cine a avut norocul sa o cunoasca va sti ce vreau sa spun.Alessya pentru mine este prietena si femeia perfecta de care orice barbat are nevoie .Nu voi face recenzie dar ii voi da 10 pe linie,carcotasii sa nu sariti cu gura pentru ca nu doreste sa ajunga la top desi are servicii de top .Caterincosii nu intrebati de orgasme pentru ca nici eu nu am terminat.Multumesc mult frumoaso

• Like 3
  • Minus 3

Postat

In urma cu 15 minute am venit de la Alessya .Cine a avut norocul sa o cunoasca va sti ce vreau sa spun.Alessya pentru mine este prietena si femeia perfecta de care orice barbat are nevoie .Nu voi face recenzie dar ii voi da 10 pe linie,carcotasii sa nu sariti cu gura pentru ca nu doreste sa ajunga la top desi are servicii de top .Caterincosii nu intrebati de orgasme pentru ca nici eu nu am terminat.Multumesc mult frumoaso

Te pup dulce dulce

• Like 6
  • Minus 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...