Sari la conținut

TRansex Letisia

Postări Recomandate

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Detaliile legate de tarif doar la telefon

Cand o sa ai prima recenzie oricum o sa fie inclus si pretul, asa ca nu stiu de ce tii tariful secret 

• Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu neaparat ca il tin secret doar ca unele persoane doresc ceva, altele altceva sii se pare normal ca.pretul sa fie diferit. Oricum pretul standar este de 200 de lei pe ora si 100 finalizarea

Postat

http://i.imgur.com/Yg80oJ1.jpg

Te rog frumos sa nu aduci nici-un comentariu la acest tablou.

Nu de alta dar persoana care la facut este putin nebuna :)))

Postat

Wow :o

Pana nu-ti vad organul eu nu te cred ca esti trans :)) :*

Mai esti prin septembrie?

Nu stiu ce sa zic. Probabil.

Orice estr posibil

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Te rog frumos sa nu aduci nici-un comentariu la acest tablou.

Nu de alta dar persoana care la facut este putin nebuna :)))

se vede cu ochiu liber

Postat

Hi!!I would like to ask you if you are speaking english and if you have also in your program outcall, in my place in Bucharest..??

Thank you :):):)

Postat

Hi!!I would like to ask you if you are speaking english and if you have also in your program outcall, in my place in Bucharest..??

Thank you :):):)

Hello.

Yes, I speak english and I do outcalls.

Only in Bucharest

• Membru Premium
Postat

Poze noi. Sper sa va placa.

Umblam cu poze prost modificate in Photoshop?

Cat despre tablou, daca persoana care a facut acea poza este nebuna, ce spune asta despre anturajul ei si despre cei care locuiesc cu ea si accepta asa ceva pe perete?

Postat

uau.ce fundulet!!! o intalnire cu tine si o prietena de a ta se poate si in ce conditii,mersi

Postat

uau.ce fundulet!!! o intalnire cu tine si o prietena de a ta se poate si in ce conditii,mersi

Sigur ca se poate, detalii la telefon

Postat

Cat despre tablou, daca persoana care a facut acea poza este nebuna, ce spune asta despre anturajul ei si despre cei care locuiesc cu ea si accepta asa ceva pe perete?

Tin sa te anunt ca pozele mele nu sunt editate in photoshop da sunt editate dar doar culori, partile corpilui meu au ramas neatinse, decat sa lasati comentarii aiurea mai bine vi si vezi cu ochii tai.

Multumesc

Postat

Postat

Cand am zis acele lucruri despre persoana care a creat acel tablou, totul a fost pentru amuzament.

Iti trebuie anumite studii, o gandire mai ampla si un mod de viata un pic mai diferit ca sa vezi exact detaliile acestui tablou ca sa iti dai seama de ceea ce este arta.

Nu stau sa ma cert, dar daca nu ai cunostinte in domeniu nu te mai baga, ca sincer iti faci singur o reputatie proasta

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...