Sari la conținut

Laura - 0765382684 - momentan doar outcall

Postări Recomandate

Postat

ma puteti contacta la nr 0721 097 459 pentru mai multe detalii.100 lei ora,50 fin.poop:rolleyes:k siguranta nu veti regreta si nu ma veti evita:luxhello:luxhello:luxhello

mentionez poze reale 100% nu furate,nu prelucrate absolut nimik.cine a trecut prin patutul meu de nebunii v-as ruga sa va spuneti parerea despre mine.poop.

post-17323-13340972284_thumb.jpg

post-17323-133409722841_thumb.jpg

post-17323-133409722842_thumb.jpg

post-17323-133409722843_thumb.jpg

post-17323-133409722844_thumb.jpg

post-17323-133409722845_thumb.jpg

post-17323-133409722846_thumb.jpg

post-17323-133409722847_thumb.jpg

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

Buna Laura si bun venit pe forum.Te-am vizitat anul trecut cand locatia era la tineretului spre Budapesta. Am verificat dupa numarul de telefen postat de tine si probabil aveai altul.

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat
Buna Laura si bun venit pe forum.Te-am vizitat anul trecut cand locatia era la tineretului spre Budapesta. Am verificat dupa numarul de telefen postat de tine si probabil aveai altul.
PROBABIL MA CONFUNZI PENTRU CA NU AM STAT UNDE ZICI NICIODATA.AM STAT IN DOAR 2 LOCATII SI DUPA AM FOST PLECATA O PERIOADA MAI INDELUNGATA SI AM REVENIT DE CURAND INAPOI.POOP
Vizitator Obsedatu'
Reputație: 0
Postat

[align=justify]@laura_23Bine ai venit!Pentru ca sa nu fii sunata de o multime de curiosi, cel mai bine ar fi sa ne oferi tu mai multe detalii.- zona (cu aproximatie) in care iti desfasori activitatea;- serviciile oferite;- varsta, inaltime, greutate, culoarea ochilor etc.Gandeste-te ca acest thread este primul contact cu potentialii clienti si modul in care acesta are loc este foarte important.@pisicutsSefu', pot indrazni sa solicit o recenzie in conformitate cu regulamentul? In 24 de ore... :DComisarul Prafuit s-ar putea sa nu te ierte... :([/align]

• Administrator
Postat

Dupa indelungi cautari am gasit. De domnisoara de aici vorbesc

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat
Dupa indelungi cautari am gasit. De domnisoara de aici vorbesc

ma bucur k ai gasit ce ti-ai dorit

ma bucur k ai gasit ce ti-ai dorit

bruneta cu suvite blonde,oki albastri,inaltime 1,72,greutate 62 kg,sani nr 4,ofer compania intima oral si normal.oral neprotejat dak igiena permite si dak doresti si anal este un alt pret.50 lei o fin,100 lei o ora.

• Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
Postat

Buna Laura si bine ai venit printre noi!In primul rand, te rugam incearca sa scrii normal, pt. ca nu multi inteleg limbajul tipic de messenger si pana la urma, daca dai dovada ca poti scrie corect si citet, e spre avantajul tau. Ai sa ramai mirata de cati potentiali clienti poti atrage daca scrii frumos, corect si concis.In al doilea rand nu ti-ar strica deloc sa dai mai multe detalii despre serviciile prestate cum ar fi:CIM (finalizare orala) - da/ nu ?COB ( finalizare pe corp, sani) - da/nu?Accepti cunnilingus, 69 - da/nu?Sarutari si sau french kiss - da/nu?Dominare soft sau hard - da/ nu?Posezi si permiti utilizarea vibratoarelor sau dildo - da/nu?Uro , scato , pasiv sau activ - da/nu?Inteleg din ce ai scris tu mai sus ca tariful standard implica 100 ron o ora sau 2 finalizari. Te rog defineste pretul pentru anal si/sau alte extraoptuni care pot mari pretul si la ce valoare se ajunge.Merci si iti doresc succes!

• Oras:romania
Postat

Salutare colegi. Datorita faptului ca nimeni nu a fost la domnisoara, mi-am luat inima in dinti si am vizitat-o.Locatia o are in zona Tineretului, vis-a-vis de Palatul Copiilor.Apartamentul saracacios, dar doar nu am venit sa-l cumpar. Mai era o fata pe care n-am vazut-o.Fata este cea din poze si din cate am inteles o cheama Laura. M-a asteptat infasurata intr-un prosop.Eu am stat decat o finalizare. Oral neprotejat cu CIM. A fost un oral de 7, fara prea multe artificii si fara apropiere de zonele adiacente, dar in mare a fost ok.Dupa finalizare a scuipat in servetel, fara zgomote ciudate. A zis clar ca nu inghite.Decartat 50 RON si plecat.Per ansamblu datorita raportului calitate-pret O RECOMANDAsteptam si alte recenzii.......

Postat

@hivstSpune-mi te rog, apt. este cumva exact peste drum de Palatul Copiilor la parter ? :)Merci!

Postat

nu. apartamentul este pe o strada vis-a-vis de Palatul Copiilor, la vreo 200 metri pe strada, la etajul 3.

Postat
@hivstSpune-mi te rog' date=' apt. este cumva exact peste drum de Palatul Copiilor la parter ? :)Merci![/quote']nu este la parter si stau pe strada baladei la etajul 3.stiu ca mai sunt fete pe aici si ma confunzi cu siguranta
Vizitator Cautatorul
Postat

laura, vezi ca in postul 8 ai primit o lista de la Ciocan cu niste precizari carear fi util sa le faci...

Postat

laura, mai traiesti? am incercat sa dau de tine dar vad nu cred ca mai este valabil telefonul. vad ca intri zilnic pe forum.mai zi-ne ceva de tine, daca mai prestezi si unde

Vizitator Cautatorul
Postat

20% warn pentru offtopic... hvist in 27 de postari ai o semirecenzie... cred ca urmatoarea postare e o recenzie sau...

Postat

laura, mai traiesti? am incercat sa dau de tine dar vad nu cred ca mai este valabil telefonul. vad ca intri zilnic pe forum.mai zi-ne ceva de tine, daca mai prestezi si unde

am fost plecata din tara si din cauza aceasta nu am mai prestat,dar am revenit si prestez din nou.

Postat

Buna Laura si bine ai venit printre noi!In primul rand, te rugam incearca sa scrii normal, pt. ca nu multi inteleg limbajul tipic de messenger si pana la urma, daca dai dovada ca poti scrie corect si citet, e spre avantajul tau. Ai sa ramai mirata de cati potentiali clienti poti atrage daca scrii frumos, corect si concis.In al doilea rand nu ti-ar strica deloc sa dai mai multe detalii despre serviciile prestate cum ar fi:CIM (finalizare orala) - da/ nu ?COB ( finalizare pe corp, sani) - da/nu?Accepti cunnilingus, 69 - da/nu?Sarutari si sau french kiss - da/nu?Dominare soft sau hard - da/ nu?Posezi si permiti utilizarea vibratoarelor sau dildo - da/nu? - da/nu?Inteleg din ce ai scris tu mai sus ca tariful standard implica 100 ron o ora sau 2 finalizari. Te rog defineste pretul pentru anal si/sau alte extraoptuni care pot mari pretul si la ce valoare se ajunge.Merci si iti doresc succes!

Nu ma face sa repet iar intrebarile peste 2 luni de zile te rog! :)

Postat

buna!!!pentru toti cei care ma vor in patul lor si vreti sa petreceti clipe de placere ma puteti contacta la numarul de telefon 0765382684.prestez urmatoarele servicii:oral,normalsi anal.oral neprotejat in functie de igiena ta.vin doar la domiciliul tau.pup.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...