emy emmy Reputație: 18 Postat Iunie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 15, 2015 POZE reale 100% lux, rond Alba Iulia, 21 de ani, 1.65 m, 50 kg, inteligenta si cu singura simtul umorului, open mind, frumoasa si fara prejudecati.150 l ora,100 l fin.Telefon : 0724721409
alberto86 Reputație: 23 Postat Iunie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 19, 2015 Program?
jinx1994 Reputație: -1 Postat Iunie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 20, 2015 nice
donaventura Reputație: 46 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 31, 2015 Vizitat fata dupa doua esecuri mai mult decat lamentabile. Locatia este curata si foarte foarte intima, B-dul Burebista. Pozele sunt reale, fata (Ana, cum s-a prezentat) este draguta la chip si arata foarte bine (am atasat si pozele din anunt, ea zice ca sunt facute recent, si inclin sa cred ca asa e, m-a asteptat in tinuta din poze). Igiena impecabila, manichiura/pedichiura, fara nici un fel de mirosuri, pasarica curata si epilata corespunzator, piele fina, sani mici, dar jucausi, fundulet frumos, picioare frumoase. Totusi, are si un minus: un mare tatuaj in mijlocul spatelui pe care scrie "Sorin" . In rest, e glumeata, vorbareata, deschisa. Trec direct la note, pentru ca e tarziu si oricum nu sunt multe de spus. Nu a fost chiar un fast-fuck, dar nici ceva wow in seara asta (erau si reportaje cu clubul in flacari la televizor). Deci notele: Locatia 8 (curat, intim, linistit) - BurebistaFata - 8 (e clar pe gustul meu si mi-a facut hatarurile cu lenjeria - sunt mort dupa asa ceva -)Igiena - 10 cu felicitari (tot ce trebuie, en-detail)Programul de lucru - pranz - miezul noptii (eu am ajuns pe la 01.00)Oral - 7-8 (lent, adanc, umed, fara maini, dar fara atentie la vecinatati)Normal - 8 (se implica, geme, se misca, accepta pozitii) - de data aceasta a mai distras-o TV-ulGFE - nu a fost suficient timp pentru a-mi face o impresie, dar fata este ok (NO FK, asta pot sa va spun, am incercat-o). Timp petrecut DTD - 35-40 de minute. Halatul: 150 lei/tragere. (Pretul pe ora 200 lei, cum mi-a spus). Overall: As reveni cu placere, sunt multumit de aspect, si mai ales de igiena, si sunt sigur ca si prestatia s-ar fi imbunatatit. Trebuie sa vad daca pot sa trec peste "Sorin"... In pozitia preferata nu am cum sa il scot dintre noi...
baietel72 Reputație: -6 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:cluj Oras:cluj Postat Octombrie 31, 2015 Buna . Vi la hotel sa te vezi cu un cuplu?
neol23 Reputație: 21 Postat Mai 19, 2016 Postat Mai 19, 2016 HiDo you speak English? I will be visiting Bucharest next week and will be very glad to meet you and have some fun together.Cheers.
Postări Recomandate