cinestie Reputație: -39 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 no faina treaba nasi picon si pipilica?te pun si pi tini nanas 4 7 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 Casă de piatră, Liviuță !Azi ma insorCine-i ale(ssy)asa ...pardon fericita ? 1 2 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Februarie 1, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 1, 2017 Azi ma insor Casă de piatră, Liviuță ! Cine-i ale(ssy)asa ...pardon fericita ?Ce puneti la cale? 5 1 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 1, 2017 Ce puneti la cale? Marian se tine de prostii eu nu fac asa ceva 4 17 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Februarie 2, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 2, 2017 Azi ma insor 6 1 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Februarie 2, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Februarie 2, 2017 Marian se tine de prostiiEu - prostii :350x Doar urmată de o și finalizare 2 2 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Februarie 3, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 3, 2017 Eu - prostii :350x Doar urmată de o și finalizare 6 1 Link spre comentariu
gogu_p Reputație: 557 Postat Februarie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 3, 2017 Am fost zilele trecute la Alessya intr o dimineata geroasa de iarna.Locatia este foarte curata si cu de toate. Dau 9 deoarece nu este centrala. Fata, miniona, tanara, cu piele foarte fina, tate maricele, slabuta. Nota 8Actiunea. Am fost dragoste! . Este receptiva, face o muie misto, foarte stramta, cu fk...super ok.Oral 9Normal 9Gfe 9+ chiar daca a fost pe silent....asa Cadoul 100 ron o finalizare 35 de min fara nici o grabaDe revenit!Da Je 10 10 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Februarie 4, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 4, 2017 Am fost zilele trecute la Alessya intr o dimineata geroasa de iarna.Locatia este foarte curata si cu de toate. Dau 9 deoarece nu este centrala. Fata, miniona, tanara, cu piele foarte fina, tate maricele, slabuta. Nota 8Actiunea. Am fost dragoste! . Este receptiva, face o muie misto, foarte stramta, cu fk...super ok.Oral 9Normal 9Gfe 9+ chiar daca a fost pe silent....asa Cadoul 100 ron o finalizare 35 de min fara nici o grabaDe revenit!DaJeMultumesc, te sarut 7 1 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Februarie 4, 2017 Partajează Postat Februarie 4, 2017 scunete scoti numai cand ai orgasm? Link spre comentariu
skopelos Reputație: -407 Postat Februarie 4, 2017 Partajează Postat Februarie 4, 2017 scunete scoti numai cand ai orgasm? E muta ! Doar locatia conteaza. In rest e pustiu............. Se apropie prasila de primavara !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 3 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Februarie 5, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Februarie 5, 2017 Când vine primăvara?E muta !Ai fost la ea :350x 2 2 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 5, 2017 Când vine primăvara?Ai fost la ea :350xNu, nu a fost ca nu vorbeste cu el ( muta) 18 18 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 7, 2017 16 18 Link spre comentariu
skopelos Reputație: -407 Postat Februarie 7, 2017 Partajează Postat Februarie 7, 2017 Când vine primăvara?Ai fost la ea :350xDa, am fost . Din nefericire ! 2 4 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Februarie 7, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 7, 2017 Când vine primăvara?Ai fost la ea :350x Nu, nu a fost ca nu vorbeste cu el ( muta) va pup dulce 7 1 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Februarie 7, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 7, 2017 Da, am fost . Din nefericire ! E muta ! Doar locatia conteaza. In rest e pustiu............. Se apropie prasila de primavara !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Da, am fost . Din nefericire ! nu sunt muta ! o pot confirma multi dintre cei care m au vizitat sau chiar pot sa ti povestesc ce am discutat atunci cu tine, pot chiar sa te descriu ca sa nu existe dubii ****(dar sunt o persoana discreta si mi place sa pastrez ce se discuta ,intre 4 ochi) **** 1. puteai sa intrebi daca accept fetish urile tale, cand te ai programat, te refuzam cu placere( iarasi cine ma cunoaste stie ca nu mint in telefon)...scopul meu nu e sa va iau banii, ci sa ne simtim bine 2. nu incerca sa intri in pomelnici cu mine, ti ai lasat recenzia si ti am multumit, desi am argumentat ca n am inteles o!!!! ( de ce n am inteles o? pentru ca mi am facut treaba, am stat si de vorba, te am primit calduros...etc) in speranta ca am lamurit problema, iti doresc o saptamana frumoasa! 6 1 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Februarie 7, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 7, 2017 5 1 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Februarie 7, 2017 Partajează Postat Februarie 7, 2017 nu sunt muta ! o pot confirma multi dintre cei care m au vizitat sau chiar pot sa ti povestesc ce am discutat atunci cu tine, pot chiar sa te descriu ca sa nu existe dubii ****(dar sunt o persoana discreta si mi place sa pastrez ce se discuta ,intre 4 ochi) **** 1. puteai sa intrebi daca accept fetish urile tale, cand te ai programat, te refuzam cu placere( iarasi cine ma cunoaste stie ca nu mint in telefon)...scopul meu nu e sa va iau banii, ci sa ne simtim bine 2. nu incerca sa intri in pomelnici cu mine, ti ai lasat recenzia si ti am multumit, desi am argumentat ca n am inteles o!!!! ( de ce n am inteles o? pentru ca mi am facut treaba, am stat si de vorba, te am primit calduros...etc) in speranta ca am lamurit problema, iti doresc o saptamana frumoasa! da' zice ca nu i-ai supt-o bine 2 2 Link spre comentariu
ronny999 Reputație: 63 Postat Februarie 7, 2017 Oras:salajan Oras:salajan Partajează Postat Februarie 7, 2017 BunaO finalizare plus masaj ?Cat e pretul ? 1 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Februarie 8, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 8, 2017 da' zice ca nu i-ai supt-o bine Nu mai baga in seama balacareala si clonele care dau minus 7 1 Link spre comentariu
gogu_p Reputație: 557 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 8, 2017 Nu mai baga in seama balacareala si clonele care dau minus A supt o foarte bine, nu e muta...am vorbit relaxati....ma refeream ca nu chitaie/ geme cand se fute....decat f discret 😆 5 11 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Februarie 8, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 8, 2017 A supt o foarte bine, nu e muta...am vorbit relaxati....ma refeream ca nu chitaie/ geme cand se fute....decat f discret Nu ti bate capul te pup dulce 5 1 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Februarie 8, 2017 Partajează Postat Februarie 8, 2017 Nu mai baga in seama balacareala si clonele care dau minus te bag numai pe tine in seama 1 2 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Februarie 9, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 9, 2017 te bag numai pe tine in seama e Mercur retrograd, dragostea tuturor este bucatele 4 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum