alessya23 Reputație: 5118 Postat Martie 20, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 20, 2017 baiatul de care spui tu o spune de cinci ori pe zi la fel cu v-o sugeti unu altuia tot de cinci ori ,chiar nu va dati seama ca sunteti penibili si ca nu va crede nimeni, recenziile vorbesc 1 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Martie 20, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 20, 2017 Este incredibil pana unde poate ajunge nesimtirea unora. Esti de departe cea mai impertinenta de pe acest forum, ti-am citit si postarile din trecut si n-ai pic de respect. iar batranul de cinestie, poate sa te pupe in cur in continuare, le mai pupa si pe altele, poate primeste si el vreun discount. nu poti dormi de grija noastra vad 4 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 20, 2017 Este incredibil pana unde poate ajunge nesimtirea unora. Esti de departe cea mai impertinenta de pe acest forum, ti-am citit si postarile din trecut si n-ai pic de respect. iar batranul de cinestie, poate sa te pupe in cur in continuare, le mai pupa si pe altele, poate primeste si el vreun discount.Am intrat acum la tine la reputatie , esti clona .Dar esti o clona proasta 21 21 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 20, 2017 nu poti dormi de grija noastra vad prostul pana nu-i fudul nu este prost destul 21 21 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Martie 20, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 20, 2017 Este incredibil pana unde poate ajunge nesimtirea unora. Esti de departe cea mai impertinenta de pe acest forum, ti-am citit si postarile din trecut si n-ai pic de respect. iar batranul de cinestie, poate sa te pupe in cur in continuare, le mai pupa si pe altele, poate primeste si el vreun discount. uita te la tine apoi vorbeste de altii Am intrat acum la tine la reputatie , esti clona .Dar esti o clona proasta :clapp 4 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Martie 20, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 20, 2017 detalii la semnatura 3 Link spre comentariu
adriancorhy Reputație: 91 Postat Martie 20, 2017 Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Partajează Postat Martie 20, 2017 Care caracter? Doar ți se pare că ai așa ceva. O persoană decenta nu se arde pe chișchirei.Jignești și îți dai cu părerea că în mahala, se vede de unde provii.Cum ai curajul să vorbești de caracter, când pe la botul tau au trecut atâtea penisuri, și mai curate, și mai murdare, și din toate ai extras sloboz? La 40 de ani faci figuri de virgina?Încerc să fiu decent cu tine, dar vorbește în limitele decenței.Constatările mele sunt reale, nu ai de ce să mă jignești pentru asta. Dacă arătai mai de doamne ajuta, poate cereai și tu 100 euro că altele care merita suma asta. Tu și la 50 lei ești supra apreciată, dar dacă unii sunt dispuși să plateasca, măcar să știe că descrierile de pe acest topic denaturează oarecum realitatea. Majoritatea postărilor tale schizoidoimbecile arata ca ai luat-o mult prea tare pe arătură.Cum iti permiți fa dejecție umana sa jignești toti membrii de pe acest site,care au o familie,cum poți sa compari sexul făcut pe bani de o zdreanță cu ce fac doi oameni căsătoriți care se iubesc si se respecta?Răpciugă,in multe cupluri ambii soți au același venit pentru ca s-au cunoscut acolo unde muncesc,alți au ajuns in timp la același nivel,sunt multe cupluri care au un business unde sunt parteneri egali si muncesc cot la cot,sunt si femei care câștigă mai mult ca partenerii lor............. Basitura afumata,eu am cunoscut si femei pe care le-am invitat in club/restaurant si am plătit nota de plata Nemțește ca nu au acceptat sa plătesc eu tot.Atât timp cât tu nu știi ce înseamnă familie,taci dracu' si vezi-ti de suptul pulilor la toți jegoșii care iti bagă o fisa in cur.PS. Scuze de limbaj,dar am nervi la stomac, parintele pipilica o sa o spovedeasca pe panarama. :popeAceasta piticanie neagra, cu ugerele lăsate si care face figuri (aia nu, pe la spate nu, nu mă pune așa etc etc) se crede vreo frumusete! În condițiile date eu consider că nu merită vizitată..... Recenzii de kkt ale negruței de 40 de ani liviu16, on 26 Oct 2016 - 7:27 PM, said:acum cateva zile..Experienta mult sub nivel mediu. Ma opresc aici ca nu vreau sa fiu rau. :bye liviu16, on 26 Oct 2016 - 7:27 PM, said:Iti multumesc pentru urare si-ti reafirm ceea ce ti-am spus - MA CONFUNZI. Nu ai inteles sensul cuvantului folosit de mine si te-ai lansat in afirmatii fara sens. Citeste inca odata recenzia mea. Ti-am reprosat ca nu te pricepi sa sugi pula si ca nu te futi pe la spate. Sunt astea fetishuri ? Si da ai dreptate, locatia este excelenta si am comunicat. Poti continua sa-mi dai cu minus ca nu ma deranjeaza. skopelos, on 13 Feb 2017 - 4:08 PM, said:N-am vrut, initial, sa-ti raspund dar o fac. Am scris repede si poate am gresit scriind minignona. Asta inseamna ca fata stie sa suga pula ? Asta inseamna ca fata se fute pe la spate ? Eu pun 1000 lei si mergem s-o masuram. Te prinzi ? Si daca am dreptate, ce pierzi ? Pana la 1,55 castig eu, orice centimetru in plus iti aduce 1000 lei in portofel. De acord ? Vizita la fata o platesc eu ca oricum in afara de bucatarasul vesel n-o viziteaza nimeni Se pare că ușor ușor cei care te au vizitat incep să spună adevărul Chiar daca ai o baza de date cu numere de telefon. Este adevărat că ai camere de filmat in camera in care se desfășoară acțiunea????? 1 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Martie 20, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 20, 2017 Care caracter? Doar ți se pare că ai așa ceva. O persoană decenta nu se arde pe chișchirei.Jignești și îți dai cu părerea că în mahala, se vede de unde provii.Cum ai curajul să vorbești de caracter, când pe la botul tau au trecut atâtea penisuri, și mai curate, și mai murdare, și din toate ai extras sloboz? La 40 de ani faci figuri de virgina?Încerc să fiu decent cu tine, dar vorbește în limitele decenței.Constatările mele sunt reale, nu ai de ce să mă jignești pentru asta. Dacă arătai mai de doamne ajuta, poate cereai și tu 100 euro că altele care merita suma asta. Tu și la 50 lei ești supra apreciată, dar dacă unii sunt dispuși să plateasca, măcar să știe că descrierile de pe acest topic denaturează oarecum realitatea. Majoritatea postărilor tale schizoidoimbecile arata ca ai luat-o mult prea tare pe arătură.Cum iti permiți fa dejecție umana sa jignești toti membrii de pe acest site,care au o familie,cum poți sa compari sexul făcut pe bani de o zdreanță cu ce fac doi oameni căsătoriți care se iubesc si se respecta?Răpciugă,in multe cupluri ambii soți au același venit pentru ca s-au cunoscut acolo unde muncesc,alți au ajuns in timp la același nivel,sunt multe cupluri care au un business unde sunt parteneri egali si muncesc cot la cot,sunt si femei care câștigă mai mult ca partenerii lor............. Basitura afumata,eu am cunoscut si femei pe care le-am invitat in club/restaurant si am plătit nota de plata Nemțește ca nu au acceptat sa plătesc eu tot.Atât timp cât tu nu știi ce înseamnă familie,taci dracu' si vezi-ti de suptul pulilor la toți jegoșii care iti bagă o fisa in cur.PS. Scuze de limbaj,dar am nervi la stomac, parintele pipilica o sa o spovedeasca pe panarama. :popeAceasta piticanie neagra, cu ugerele lăsate si care face figuri (aia nu, pe la spate nu, nu mă pune așa etc etc) se crede vreo frumusete! În condițiile date eu consider că nu merită vizitată..... Recenzii de kkt ale negruței de 40 de ani liviu16, on 26 Oct 2016 - 7:27 PM, said:acum cateva zile..Experienta mult sub nivel mediu. Ma opresc aici ca nu vreau sa fiu rau. :bye liviu16, on 26 Oct 2016 - 7:27 PM, said:Iti multumesc pentru urare si-ti reafirm ceea ce ti-am spus - MA CONFUNZI. Nu ai inteles sensul cuvantului folosit de mine si te-ai lansat in afirmatii fara sens. Citeste inca odata recenzia mea. Ti-am reprosat ca nu te pricepi sa sugi pula si ca nu te futi pe la spate. Sunt astea fetishuri ? Si da ai dreptate, locatia este excelenta si am comunicat. Poti continua sa-mi dai cu minus ca nu ma deranjeaza. skopelos, on 13 Feb 2017 - 4:08 PM, said:N-am vrut, initial, sa-ti raspund dar o fac. Am scris repede si poate am gresit scriind minignona. Asta inseamna ca fata stie sa suga pula ? Asta inseamna ca fata se fute pe la spate ? Eu pun 1000 lei si mergem s-o masuram. Te prinzi ? Si daca am dreptate, ce pierzi ? Pana la 1,55 castig eu, orice centimetru in plus iti aduce 1000 lei in portofel. De acord ? Vizita la fata o platesc eu ca oricum in afara de bucatarasul vesel n-o viziteaza nimeni Se pare că ușor ușor cei care te au vizitat incep să spună adevărul Chiar daca ai o baza de date cu numere de telefon. Este adevărat că ai camere de filmat in camera in care se desfășoară acțiunea????? pestisorule ! 4 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Martie 20, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 20, 2017 baiatul de care spui tu o spune de cinci ori pe zi la fel cu v-o sugeti unu altuia tot de cinci ori ,chiar nu va dati seama ca sunteti penibili si ca nu va crede nimeni, recenziile vorbesc sunt ca doua meduze pe saltea te 3 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 20, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Martie 20, 2017 Domnisoara, daca baiatul considera ca nu meriti sa fii vizitata, de ce te oftici si ii dai punct negativ?Vezi că ”băiatu” a fost banat pentru ”bună purtare”. Cu alte cuvinte a fluierat în biserică, așa cum faci și tu, din lipsă de preocupare, probabil.Eu, în locul celor care nu au vizitat-o, m-aș abține să fac comentarii de genul ”ai preturi mari in comparatie cu ce oferi”.Dar poate ai și tu dreptate, pe Centură sunt prețuri decente și pe măsura buzunarului tău, săracule PS - Eu sunt clientul numărul 2 al Alessyei...ca să mori tu de ciudă 1 Link spre comentariu
sfvineri Reputație: 374 Postat Martie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 20, 2017 Pacat ca l-au banat pe tovarsu', ii facea cea mai buna reclama.Chiar trebuie sa-i multumesc lui si altuia care se tot lua de fata ca m-au convins sa o vizitez.Cat despre voi, Marian si Liviu, din punctul meu de vedere ii faceti o mare defavoare tot luandu-i apararea, fata e desteapta si se poate apara si singura.Recenzia o sa o las dupa ce o mai vizitez sa ma mai bucur de compania ei.Ca minusuri ar fi:- prosopul cam mic- isi fereste funduletul (nu la anal ma refer), dar tot pun eu mana pe el- te saruta tot timpul - cum ai intrat in raza buzelor ei te stampileaza In rest fata e dulce rau de tot. 1 1 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Martie 21, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 21, 2017 Vezi că ”băiatu” a fost banat pentru ”bună purtare”. Cu alte cuvinte a fluierat în biserică, așa cum faci și tu, din lipsă de preocupare, probabil.Eu, în locul celor care nu au vizitat-o, m-aș abține să fac comentarii de genul ”ai preturi mari in comparatie cu ce oferi”.Dar poate ai și tu dreptate, pe Centură sunt prețuri decente și pe măsura buzunarului tău, săracule PS - Eu sunt clientul numărul 2 al Alessyei...ca să mori tu de ciudă Pacat ca l-au banat pe tovarsu', ii facea cea mai buna reclama.Chiar trebuie sa-i multumesc lui si altuia care se tot lua de fata ca m-au convins sa o vizitez.Cat despre voi, Marian si Liviu, din punctul meu de vedere ii faceti o mare defavoare tot luandu-i apararea, fata e desteapta si se poate apara si singura.Recenzia o sa o las dupa ce o mai vizitez sa ma mai bucur de compania ei.Ca minusuri ar fi:- prosopul cam mic- isi fereste funduletul (nu la anal ma refer), dar tot pun eu mana pe el- te saruta tot timpul - cum ai intrat in raza buzelor ei te stampileaza In rest fata e dulce rau de tot. va pup dulce 4 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Martie 21, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 21, 2017 Vezi că ”băiatu” a fost banat pentru ”bună purtare”. Cu alte cuvinte a fluierat în biserică, așa cum faci și tu, din lipsă de preocupare, probabil.Eu, în locul celor care nu au vizitat-o, m-aș abține să fac comentarii de genul ”ai preturi mari in comparatie cu ce oferi”.Dar poate ai și tu dreptate, pe Centură sunt prețuri decente și pe măsura buzunarului tău, săracule PS - Eu sunt clientul numărul 2 al Alessyei...ca să mori tu de ciudă bine ca am scapat de el 4 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Martie 21, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 21, 2017 Pacat ca l-au banat pe tovarsu', ii facea cea mai buna reclama.Chiar trebuie sa-i multumesc lui si altuia care se tot lua de fata ca m-au convins sa o vizitez.Cat despre voi, Marian si Liviu, din punctul meu de vedere ii faceti o mare defavoare tot luandu-i apararea, fata e desteapta si se poate apara si singura.Recenzia o sa o las dupa ce o mai vizitez sa ma mai bucur de compania ei.Ca minusuri ar fi:- prosopul cam mic- isi fereste funduletul (nu la anal ma refer), dar tot pun eu mana pe el- te saruta tot timpul - cum ai intrat in raza buzelor ei te stampileaza In rest fata e dulce rau de tot.multumesc si pentru flori 3 Link spre comentariu
pulamea210 Reputație: 1 Postat Martie 21, 2017 Partajează Postat Martie 21, 2017 Care caracter? Doar ți se pare că ai așa ceva. O persoană decenta nu se arde pe chișchirei.Jignești și îți dai cu părerea că în mahala, se vede de unde provii.Cum ai curajul să vorbești de caracter, când pe la botul tau au trecut atâtea penisuri, și mai curate, și mai murdare, și din toate ai extras sloboz? La 40 de ani faci figuri de virgina?Încerc să fiu decent cu tine, dar vorbește în limitele decenței.Constatările mele sunt reale, nu ai de ce să mă jignești pentru asta. Dacă arătai mai de doamne ajuta, poate cereai și tu 100 euro că altele care merita suma asta. Tu și la 50 lei ești supra apreciată, dar dacă unii sunt dispuși să plateasca, măcar să știe că descrierile de pe acest topic denaturează oarecum realitatea. Majoritatea postărilor tale schizoidoimbecile arata ca ai luat-o mult prea tare pe arătură.Cum iti permiți fa dejecție umana sa jignești toti membrii de pe acest site,care au o familie,cum poți sa compari sexul făcut pe bani de o zdreanță cu ce fac doi oameni căsătoriți care se iubesc si se respecta?Răpciugă,in multe cupluri ambii soți au același venit pentru ca s-au cunoscut acolo unde muncesc,alți au ajuns in timp la același nivel,sunt multe cupluri care au un business unde sunt parteneri egali si muncesc cot la cot,sunt si femei care câștigă mai mult ca partenerii lor............. Basitura afumata,eu am cunoscut si femei pe care le-am invitat in club/restaurant si am plătit nota de plata Nemțește ca nu au acceptat sa plătesc eu tot.Atât timp cât tu nu știi ce înseamnă familie,taci dracu' si vezi-ti de suptul pulilor la toți jegoșii care iti bagă o fisa in cur.PS. Scuze de limbaj,dar am nervi la stomac, parintele pipilica o sa o spovedeasca pe panarama. :popeAceasta piticanie neagra, cu ugerele lăsate si care face figuri (aia nu, pe la spate nu, nu mă pune așa etc etc) se crede vreo frumusete! În condițiile date eu consider că nu merită vizitată..... Recenzii de kkt ale negruței de 40 de ani liviu16, on 26 Oct 2016 - 7:27 PM, said:acum cateva zile..Experienta mult sub nivel mediu. Ma opresc aici ca nu vreau sa fiu rau. :bye liviu16, on 26 Oct 2016 - 7:27 PM, said:Iti multumesc pentru urare si-ti reafirm ceea ce ti-am spus - MA CONFUNZI. Nu ai inteles sensul cuvantului folosit de mine si te-ai lansat in afirmatii fara sens. Citeste inca odata recenzia mea. Ti-am reprosat ca nu te pricepi sa sugi pula si ca nu te futi pe la spate. Sunt astea fetishuri ? Si da ai dreptate, locatia este excelenta si am comunicat. Poti continua sa-mi dai cu minus ca nu ma deranjeaza. skopelos, on 13 Feb 2017 - 4:08 PM, said:N-am vrut, initial, sa-ti raspund dar o fac. Am scris repede si poate am gresit scriind minignona. Asta inseamna ca fata stie sa suga pula ? Asta inseamna ca fata se fute pe la spate ? Eu pun 1000 lei si mergem s-o masuram. Te prinzi ? Si daca am dreptate, ce pierzi ? Pana la 1,55 castig eu, orice centimetru in plus iti aduce 1000 lei in portofel. De acord ? Vizita la fata o platesc eu ca oricum in afara de bucatarasul vesel n-o viziteaza nimeni Se pare că ușor ușor cei care te au vizitat incep să spună adevărul Chiar daca ai o baza de date cu numere de telefon. Este adevărat că ai camere de filmat in camera in care se desfășoară acțiunea????? Poate sa confirme cineva că are camere de filmat?! 1 1 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Martie 21, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 21, 2017 vorbesti singur ca prostul ti ai luat ban, acum ai alt cont....esti doar o clona fara valoare... 7 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Martie 21, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 21, 2017 - Păpușa, ke faci sâmbătă seara?- Sună-mă duminică și-ți povestesc... 2 Link spre comentariu
pulamea210 Reputație: 1 Postat Martie 21, 2017 Partajează Postat Martie 21, 2017 Serios te întreb, ai camere cu care filmezi inclusiv fața celor care te vizitează?? Dacă asociezi numărul de telefon, te ai gândit să îi santajezi? 1 1 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Martie 21, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 21, 2017 ce pot sa spun, cum postez eu ceva te tii dupa mine ca musca la curu calului ti ai luat ban pe celalalt cont adriancorhy, azi te ai trezit pe pulata ma cunosc membri din 2015....chiar nu vad rostul vorbelor tale prostesti decat daca ai interese si esti bunul simt si respectul te ocoleste...si bineinteles voi continua sa ti dau report ! :bye 5 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 21, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Martie 21, 2017 Ca minusuri ar fi:- te saruta tot timpul - cum ai intrat in raza buzelor ei te stampileaza Colegu, dacă pentru tine faptul că fata are o atitudine super OK și un FK extrem de ridicat este un minus, scuză-mă te rog.Înseamnă că ori eu am o problemă, dar sunt sigur că nu am, ori tu ai. Mai multe. Du-te la alea care te taxează cu 50 lei în plus pentru FK. sau, dacă nu vrei să te ”ștampileze” spune-i asta domnișoarei Alessya. Să nu te mai pupe tot timpul sau deloc, dacă nu dorești asta.Pentru cei care nu au fost la Alessya să știți că sărută foarte bine. Cred că am uitat să o notez cu 10 și la asta 5 1 Link spre comentariu
sfvineri Reputație: 374 Postat Martie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 21, 2017 Colegu, dacă pentru tine faptul că fata are o atitudine super OK și un FK extrem de ridicat este un minus, scuză-mă te rog.Înseamnă că ori eu am o problemă, dar sunt sigur că nu am, ori tu ai. Mai multe. Du-te la alea care te taxează cu 50 lei în plus pentru FK. sau, dacă nu vrei să te ”ștampileze” spune-i asta domnișoarei Alessya. Să nu te mai pupe tot timpul sau deloc, dacă nu dorești asta.Pentru cei care nu au fost la Alessya să știți că sărută foarte bine. Cred că am uitat să o notez cu 10 și la asta Sarcasmul bata-l vina...... 2 1 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 21, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Martie 21, 2017 Sarcasmul bata-l vina......Ești prost. Dă-te dreaku 2 1 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Martie 22, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 22, 2017 5 Link spre comentariu
tarfu Reputație: 245 Postat Martie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 22, 2017 Up 1 1 Link spre comentariu
skopelos Reputație: -407 Postat Martie 22, 2017 Partajează Postat Martie 22, 2017 Cat imi oferi sa-ti dau la muie ? Invatatura costa ! In afara de bucatar si un libidinos moldovean de la galati mai vine cineva la tine in porumb ? Astept reclamatia si punctul minus. 2 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum