Sari la conținut

Alessya 0740670546

Postări Recomandate

Vizitator all_star
Reputație: 0
Postat

:* :* :*

Sarbatori fericite draga mea !  La multi ani !   :kissing2

• Oras:bucuresti
Postat

Sarbatori fericite draga mea !  La multi ani !   :kissing2

Multumesc, te pup dulce :*

Sarbatori fericite !

• Like 5
  • Minus 1
  • Oras:bucuresti city
  • Oras:bucuresti city
Postat

Salutare,

Am ajuns si eu la domnisoara. Pe scurt, ca nu am timp si nici nu prea am ce povesti

- fata glumeata, atitudine dezinvolta ai ce vorbi cu ea

Actiunea:

- a inceput cu niste pupaturi pe piept urmat de un oral(protejat) slabut dupa care finalizare CIM

-al 2 le numar nu a mai existat deoarece gogu nu avea deloc chef de domnisoara

Concluzie:clar nu am facut click deloc, ca si nota nici nu stiu cum sa notez, un 7.5

Pret:  100ron/h. ieftin si bun

De revenit: Per total nu regret vizita dar nu as mai reveni 

Toate bune!

Postat

Salutare,

Am ajuns si eu la domnisoara. Pe scurt, ca nu am timp si nici nu prea am ce povesti

- fata glumeata, atitudine dezinvolta ai ce vorbi cu ea

Actiunea:

- a inceput cu niste pupaturi pe piept urmat de un oral(protejat) slabut dupa care finalizare CIM

-al 2 le numar nu a mai existat deoarece gogu nu avea deloc chef de domnisoara

Concluzie:clar nu am facut click deloc, ca si nota nici nu stiu cum sa notez, un 7.5

Pret:  100ron/h. ieftin si bun

De revenit: Per total nu regret vizita dar nu as mai reveni 

Toate bune!

multumesc de vizita :*, dar fii sincer per total ! daca nu erai obosit ar fi fost si acel click, stii ce spun :), (cat despre a 2a finalizare ai zis singurel ca nu merge , e prea dimineata pentru tine.. etc :) )

PS: preludiul ala trebuie sa fie reciproc ca sa se ajunga la un click

Sarbatori fericite! :*

• Like 10
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Astazi dimineata de la ora 9 pana la 11 am fost la Alessya,pentru ca i-am facut  recenzie cu putin timp in urma, am sa o notez cu o nota generala pentru serviciile si pretul prestat.

Multumesc Alessya esti o fata de nota 10   :kiss3

• Like 10
  • Minus 3
Postat

Astazi dimineata de la ora 9 pana la 11 am fost la Alessya,pentru ca i-am facut  recenzie cu putin timp in urma, am sa o notez cu o nota generala pentru serviciile si pretul prestat.

Multumesc Alessya esti o fata de nota 9  :kiss3

???? Ce ai facut??? Se intelege ca i-ai facut recenzia si dupa ai fost la ea. :) A dracului de treaba. Suna ca dracu sa zici ca e o fata de noua. :) Spune si tu ceva mai frumos, ca e o adevarata doamna, ca orice, dar nu ii spune ca e de nota noua. :)

Postat

???? Ce ai facut??? Se intelege ca i-ai facut recenzia si dupa ai fost la ea. :) A dracului de treaba. Suna ca dracu sa zici ca e o fata de noua. :) Spune si tu ceva mai frumos, ca e o adevarata doamna, ca orice, dar nu ii spune ca e de nota noua. :)

mai citeste o data , ultima recenzie i-am facut-o in urma cu o luna cred asa ca acum am dat numai nota pentru ziua de azi

• Like 9
  • Minus 3
Postat

mai citeste o data , ultima recenzie i-am facut-o in urma cu o luna cred asa ca acum am dat numai nota pentru ziua de azi

Da tot suna ca dracului ca e fata de nota 9. Recunoaste. :) Spune-i si tu ceva mai frumos. :)

• Like 1
Postat

Da tot suna ca dracului ca e fata de nota 9. Recunoaste. :) Spune-i si tu ceva mai frumos. :)

am schimbat in zece  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 9
  • Minus 3
Postat

nu va certati, va multumesc tuturor pentru recenzii si note

Va pup dulce :*

• Like 8
  • Minus 1
Postat

nu ne certam , suntem prieteni de mult timp

• Like 9
  • Minus 3
Postat

Da nu ma cert. Ii spun cum sa iti faca un compliment. :) Nu sti tu ca la voi trebuie sa fie totul la superlativ. :) Voi intotdeauna sunteti perfecte. :) Cum e aia esti o fata de nota 9. Pai daca ii spun asta unei femei adio sex. :)

• Like 2
Postat

Multumesc Alessya esti o fata de nota 10   :kiss3

multumesc :kiss3

• Like 6
  • Minus 1
Postat

Da nu ma cert. Ii spun cum sa iti faca un compliment. :) Nu sti tu ca la voi trebuie sa fie totul la superlativ. :) Voi intotdeauna sunteti perfecte. :) Cum e aia esti o fata de nota 9. Pai daca ii spun asta unei femei adio sex. :)

:laugh2

• Like 6
  • Minus 1
Postat

Gata frate am schimbat in zece.

• Like 8
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...