Sari la conținut

Alessya 0740670546

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Esti sigura ? Ca nu am dat nici un sms?de fapt am dat 2 , primul a fost la 8:52 si urmatorul la 09:41

foarte sigura  :girly (probabil nu poti da sms stim amandoi ca ai si mentionat)

intre timp am aflat de ce nu gasesti fete libere  :bow

zi buna !

Link spre comentariu
  • Oras:unde vreau eu

foarte sigura  :girly (probabil nu poti da sms stim amandoi ca ai si mentionat)

intre timp am aflat de ce nu gasesti fete libere  :bow

zi buna !

Alo , doamna va rog frumos nu intrati in alte polemnici , ca nu ma cunoasteti , si daca vreti o sa fac eu print screen cu dovada ca vam trimis sms .

O zi buna

Link spre comentariu
  • Oras:Da
  • Oras:Da

Alo , doamna va rog frumos nu intrati in alte polemnici , ca nu ma cunoasteti , si daca vreti o sa fac eu print screen cu dovada ca vam trimis sms .

O zi buna

Este clar ca are motivele ei sa nu te primeasca,Eu am fost la ea si pe langa ca a fost o intalnire de nota 10 programarea a fost respectata,ba chiar am depasit-o cu 10 minute fara sa-mi reproseze ca am stat mai mult

• Like 2
Link spre comentariu

Este clar ca are motivele ei sa nu te primeasca,Eu am fost la ea si pe langa ca a fost o intalnire de nota 10 programarea a fost respectata,ba chiar am depasit-o cu 10 minute fara sa-mi reproseze ca am stat mai mult

Aloo dansa nici nu ma cunoaste personal, asa ca intai uitativa si dupa cu parerea

Link spre comentariu

Domnu, va rog frumos cititi inainte sa dati cu presupusul! Eu am facut programare cu o zi inainte pentru 2 ore. Si doamna nu a mai raspuns dupa nici in ruptul capului.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...