Sari la conținut

Anca 0748477419 outcall

Postări Recomandate

Postat

anuntul e din telegrafonline:Daca simti nevoia de RELAXARE te astept la mine si am sati fac un MASAJ DE RELAXARE ori un SEX NORMAL DE CALITATE sau un SEX ORAL ne proteja0748477419post-11562-133409723288_thumb.jpgpost-11562-133409723289_thumb.jpgpost-11562-13340972329_thumb.jpgpost-11562-133409723291_thumb.jpgdeci pentru simplul motiv in care activitatea forumistilor din Constanta de pe aici a fost extrem de slaba am luat la controlat telegraful online si am ramas placut impresionat de oferta. dupa o prima teapa ( programare neonorata de catre dra) dau de Anca ( Ancutza). o chem la hotel, si astept in 15 min. intarzie 5 si in timp ce ii dadeam mesaj sa urce direct in lift ma suna colegul meu care imi spune: "frate e beton! Vreau si eu!". deci inceput perfect!cand apare: senzatie! pustoaica la 19 ani, bruneta facuta pentru sex! vrea intai sa fumam o tigara, merge apoi la dus si incepe dezmatul! un cur beton! gura facuta pentru oral, sani mici dar extrem de obraznici. Mi-a povestit ca activat la un salon de masaj. ne-am tras-o in draci o ora pentru care i-am decartat: 200 lei ( 1 ora 2 finalizari) + 50 lei spaga lasata de la inceput, ca asa am vrut!Ancutza este o faptura minunata! suge pula fara manutze, da limbi pe outze pana innebunesti se plimba cu degetul peste tot, atat ca nu face CIM! am trimis-o si amicului meu, dupa care la 00.00 am chemat-o again pt un alt prieten si nu m-am abtinut pana nu i-am mai dat-o si eu odata. Overall peste media din Bucuresti si un raport calitate-pret exceptional!Si acum notele:GFE-10oral neprotejat: 9 - ar fi luat 10 daca ar fi acceptat CIMnormal: repet ca nu prea ai ce sa notezi dar pentru pasiune, actorie, miscari, senzualitate: 10aspect fizic: 10 ( mie imi plac brunetele) :)ma gandesc sa o iau la iasi dupa mine avand in vedere ca oferta este destul de slaba acolo.revin si cu un post despre o adevarata, pisica: Denisa!

Vizitator nicieu
Reputație: 0
Postat
Acum 2 minute, curvarbatran a spus:

A se trata ca o gluma. Am zis sa ma distrez  si eu putin si sa vad cum reactionati. 

Atat de batran esti? 🤣 (a se trata tot ca o gluma)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...