vvlad010 Reputație: 16 Postat Octombrie 24, 2011 Postat Octombrie 24, 2011 anuntul e din telegrafonline:Daca simti nevoia de RELAXARE te astept la mine si am sati fac un MASAJ DE RELAXARE ori un SEX NORMAL DE CALITATE sau un SEX ORAL ne proteja0748477419deci pentru simplul motiv in care activitatea forumistilor din Constanta de pe aici a fost extrem de slaba am luat la controlat telegraful online si am ramas placut impresionat de oferta. dupa o prima teapa ( programare neonorata de catre dra) dau de Anca ( Ancutza). o chem la hotel, si astept in 15 min. intarzie 5 si in timp ce ii dadeam mesaj sa urce direct in lift ma suna colegul meu care imi spune: "frate e beton! Vreau si eu!". deci inceput perfect!cand apare: senzatie! pustoaica la 19 ani, bruneta facuta pentru sex! vrea intai sa fumam o tigara, merge apoi la dus si incepe dezmatul! un cur beton! gura facuta pentru oral, sani mici dar extrem de obraznici. Mi-a povestit ca activat la un salon de masaj. ne-am tras-o in draci o ora pentru care i-am decartat: 200 lei ( 1 ora 2 finalizari) + 50 lei spaga lasata de la inceput, ca asa am vrut!Ancutza este o faptura minunata! suge pula fara manutze, da limbi pe outze pana innebunesti se plimba cu degetul peste tot, atat ca nu face CIM! am trimis-o si amicului meu, dupa care la 00.00 am chemat-o again pt un alt prieten si nu m-am abtinut pana nu i-am mai dat-o si eu odata. Overall peste media din Bucuresti si un raport calitate-pret exceptional!Si acum notele:GFE-10oral neprotejat: 9 - ar fi luat 10 daca ar fi acceptat CIMnormal: repet ca nu prea ai ce sa notezi dar pentru pasiune, actorie, miscari, senzualitate: 10aspect fizic: 10 ( mie imi plac brunetele) :)ma gandesc sa o iau la iasi dupa mine avand in vedere ca oferta este destul de slaba acolo.revin si cu un post despre o adevarata, pisica: Denisa!
curvarbatran Reputație: 85 Postat Decembrie 1, 2021 Oras:Navodari Oras:Navodari Postat Decembrie 1, 2021 Mai este de actualitate ? 1 1
curvarbatran Reputație: 85 Postat Decembrie 2, 2021 Oras:Navodari Oras:Navodari Postat Decembrie 2, 2021 A se trata ca o gluma. Am zis sa ma distrez si eu putin si sa vad cum reactionati.
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2021 Postat Decembrie 2, 2021 Acum 2 minute, curvarbatran a spus: A se trata ca o gluma. Am zis sa ma distrez si eu putin si sa vad cum reactionati. Atat de batran esti? 🤣 (a se trata tot ca o gluma)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum