ioneldur Reputație: 267 Postat Iunie 19, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 19, 2015 Fata are 22 de ani , din Bucurest... a venit la mare de 2 zile si am zis sa o incerc.... ca locatie este undeva pe straduta aia care urca in sus de la rompetrolul de pe mamaia (la intrare in mamaia). Apartamentul este foarte curat... la baie curat... televizor , pat dublu , cola , prezervative colorate (eram omul alb cu pula rosie... si verde parca era primul) . Fata (despre cea roscata vorbesc) curata inaltuta 1,70 cam asa ... bronzata de la solar (a precizat ea asta) miroase frumos , a creme nebuneli , fara mirosuri urate .. deci foarte ok ... vorbareata , zambitoare , glumeata bla bla.... si trec direct la note ca eu nu prea le am cu vorbele. : Aspect - 8 - Tzatzanele sunt cele din poze , usor lasate , dar foarte usor , curuletul umpic maricel dar carnos , format frumos , slabuta in talie , era bine fata Oral - 9 - frumos executat cu ruperi de ritm , cu deep cu nebuneli , limbute vrajeli. Normal - 9 - isi da silinta fata .. te fute bine , stramta in pasarica .. se simte bine de tot , se uda si gene usor , placut . Locatie - 9 - am avut detoate , curat , scad un punct pt ca nu avea aer conditionat si era extrem de cald .. pe la ora 19:00... GFE - 10 - Amenda 150 / h ..... fata cere 100 / nr si 150 / h ..... sper ca tin minte la pretul unui singur numar. Am primit si un masaj intre numere.... per total a fost de nota 9 ... vreo 40 minte .. ca era extrem de cald si am cazut de comun acord : "sa gata" . 9
kritiquews Reputație: 167 Postat Iunie 19, 2015 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Iunie 19, 2015 Ne poti spune de unde ai numaru sa stim si noi cum sa ne adresam, ca am dat o cautare si nu gasesc vreun anunt cu numarul acesta.
ioneldur Reputație: 267 Postat Iunie 19, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iunie 19, 2015 Ne poti spune de unde ai numaru sa stim si noi cum sa ne adresam, ca am dat o cautare si nu gasesc vreun anunt cu numarul acesta. de pe telegraf -> http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/8088832/noua_pe_site/am uitat sa zic ca are si o colega 2
kritiquews Reputație: 167 Postat Iunie 19, 2015 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Iunie 19, 2015 GEEEST au de unde si cu ce merita vazute...
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Iunie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 20, 2015 Apartamentul e cel din poze? Sau sunt poze facute in Buc?Daca e cel din poze e clar ca mai e si o a 3 a persoana cu ele 1
johnholmes Reputație: 4731 Postat Iunie 20, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 20, 2015 asta-i aceeasi fata cu cea de aici? http://nimfomane.com/forum/topic/46048-andreea-roscata-0762832479/ eu am tot incercat la numarul din mai vechiul topic...dar nimic...niciodata nu am gasit telefonul deschis. poate este un alt numar? oricum....ce tzatzeeee are fata asta...ai zice ca sunt silicoare~!!! o fi misto ptr o fata sa aibe genul asta de piept...dar natural??? sa n-aiba nevoie de taieturi ptr introducerea unor pungi artificiale???
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2015 Postat Iunie 20, 2015 asta-i aceeasi fata cu cea de aici? http://nimfomane.com/forum/topic/46048-andreea-roscata-0762832479/ eu am tot incercat la numarul din mai vechiul topic...dar nimic...niciodata nu am gasit telefonul deschis. poate este un alt numar?citisem ca fata asta sta la Casa De Cultura .... 1
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Iunie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 20, 2015 Nu cred ca e aceeasi John!Fata din linkul dat de tine nu are deloc deloc sanii lasati! 1
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2015 Postat Iunie 20, 2015 Nu cred ca e aceeasi John!Fata din linkul dat de tine nu are deloc deloc sanii lasati!spuse ochiul de fotograf 1
ioneldur Reputație: 267 Postat Iunie 20, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iunie 20, 2015 asta-i aceeasi fata cu cea de aici? http://nimfomane.com/forum/topic/46048-andreea-roscata-0762832479/nu , nu e fata de acolo .. ea parca cere 200 ... ca am vrut sa merg la ea... fata la care am fost cere 150 (vorbim de ora)da sunt misto tzatzanele , naturale si pasarica stramta ... recomand ;d Apartamentul e cel din poze?Sau sunt poze facute in Buc?Daca e cel din poze e clar ca mai e si o a 3 a persoana cu ele da este apartamentul de aici din constanta , pozele sunt facute in dormitor ... in drumul meu spre baie am observat acest dormitor si cu colega ei care astepta sa termin eu , singura si trista ) , in momentul cand am fost nu erau decat ele doua , eu am facut actiunea in sufragerie care arata de nota 10 in comparatie cu dormitorul care pe mine peronal nu ma deranjeaza ..... aveam televizor mare , pat dublu , cola , loc unde sa-mi pun hainele etc... cam astea iti tb. Apartamentul era format din baie (curata) bucatarie (acolo era inchis dar nu auzeam pe nimeni) dormitorul (unde era colega) si sufrageria respectiva . 2
tomson Reputație: 5778 Postat Iunie 20, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 20, 2015 Tzeapana femeie Roxy Foxysi cere 150 ! cand ma gandesc la unele nici jumate din asta cer 300 )))) hihi 4stupidsO iei p-asta in Timisoara cu 150 numa-n vise Aveti si voi viata grea cu avalansa asta de bonite, la unii prea mult la altii prea putin nici cum nu-i bine !Si ca sa fie treaba oabla inteleg ca Ika pana la urma la voi vine dupa Ploiesti no fainScuze pt off topic , imi mai vars si eu naduful 2
Vizitator mihai_d Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2015 Postat Iunie 21, 2015 Salut tuturor În încercarea fetelor din București m-am hotărât să-i fac o vizită domnișoarei roșcate, sunat la numărul din topic, răspuns o voce normala dar totuși plăcută schimbat câteva vorbe despre servicii și locatie, apropo serviciile sunt total protejate, locatia pe bulevardul mamaia vizavi de ultimul petrom oricum ușor de ajuns și fata te ajuta în găsirea locatiei chiar dacă nu cunoaște bine Constanța. Acum domnișoară în cauză, destul de drăguță cu două bijuterii în fața,apropo naturali și un fundulet demențial,acum actiunea:Oral -protejat șe ajută și de mână, recomandat doar pentru a aduce sângele în jucărie. Normal - ia deasupra pentru a mă bucura de sânii aia minunati se mișcă destul de okDupă eliberarea presiuni în cauciuc am cerut un masaj pentru relaxare neavând chef de al doilea numar.Amenda -150De revenit, dece nu P.S fata are 22 de ani și stă cu încă o fătuca de 18 din cât am înțeles la început de carieră, pot intră amândouă dar fără nimic special intre ele.
newguy22 Reputație: 64 Postat Iunie 22, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 22, 2015 Locatia este mai exact vis-a-vis "la pitici" pe unirii, oral protejat inceput cu mana 6/10 (la telefon zicea ca face si neprotejat cel putin asa am inteles eu.. in functie de igiena, eu curat, dusat, ras ..nu m-a intrebat nimic daca vreau fara), normal 8/10, GFE 5 (doar 5 pentru ca am intrebat cat este o ora mi-a spus 150, ii dau banii, dupa care zice o ora dar nu fac 2 finalizari cu motivul ca ii suna telefonul intr-una si are multi clienti , eu rar stau 2 finalizari, desi platesc o ora mai mereu, mi s-a parut hotie pe fata atitudinea ei), aspect 9/10(sanii sunt intradevar putin lasati), locatia 8/10, daca nu era asa grabita de parca pierde trenu as fi revenit..altfel nu cred.Poate voi o sa o prindeti intr-o zi mai buna, cu o atitudine mai ok. 7
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum