vipboy Reputație: 2 Postat August 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 14, 2015 Esti doar un guvid ordinar,binenteles colorat si cocalar ))))) Singura lesinata de foame este tovarasa ta...care accepta langa ea unu ca tine... jura te pe ma-ta sa o vezi legata de gat cand te trezesti ! ))))))
Vizitator Reputație: 0 Postat August 15, 2015 Postat August 15, 2015 Ma-ta ? ... nu-mi mai place de ea ca se bese cand o fut in cur )n'ai cum.....esti prea prost
vipboy Reputație: 2 Postat August 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 15, 2015 Am sa stau in umbra si mereu cand veti avea un anunt sau ceva am sa fac albie de porci acolo .. multumesc
virus1986 Reputație: 27 Postat August 18, 2015 Oras:Roman Oras:Roman Postat August 18, 2015 Am sa stau in umbra si mereu cand veti avea un anunt sau ceva am sa fac albie de porci acolo .. multumescPorcul striga porcii )))) guvidule....mars in mortii mati de aici...... tovarasa ta a lesinat de foame ??
vipboy Reputație: 2 Postat August 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 18, 2015 Porcul striga porcii )))) guvidule....mars in mortii mati de aici...... tovarasa ta a lesinat de foame ?? Ms ptr UP
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum