Sari la conținut

homalaul suprem al forumului nimfomane.com~!!!

advanced vs. johnholmes  

82 membri au votat

1. 1. cine credeti ca este homalaul suprem al forumului nimfomane.com???

• advanced
      28
    • johnholmes
      54

Postări Recomandate

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
Postat

Vorbeai de mă-ta? Știe unde umbli? Asa te a educat ea pe tine ma cacaciosule!?

• Like 1
  • Oras:Timisoara
Postat

Tu ești homalaul forumului

A uitat sa nominalizeze

Luai premiul suprem

Iti dădeau și premiu- multa muie

John,e un topic tâmpit. Nu are sens sa te retragi. În constanta cel puțin ai un cuvânt de zis,ai credibilitate și multi te apreciază. Topicul asta e o prostie.plus ca nu ai nominalizat adevărații homalai. În cel mai rău caz tu ești criticul forumului,rautaciosul, nesuferitul, arfistul, dar nici pe departe homalaul. Ala e titlul pentru alții.

Mai rar se intampla sa fiu in asa acord cu Randunica

• Like 1
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

...stupid boring, ca si bunicu' tau cu capul con. :)

ps: esti doar o prostituata cu copil. te-a batut soarta indeajuns. :( Fiinta trista, sezi potolita.

:( Ce distrusa.

Nu te lua de mamica fara motiv, ca te fut in nara!

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:p-aci
Postat

Nu te lua de mamica fara motiv, ca te fut in nara!

Si tu cine esti, distrusu sau "protectoru"?

buna ziua, apropo =)) ce avem noi aici? =))

• Oras:banca
  • Oras:banca
Postat

Vezi ca multi nu inteleg termenul - homalai - si cred ca e de bine

Fa o explicatie

Postat

Si tu cine esti, distrusu sau "protectoru"?

buna ziua, apropo =)) ce avem noi aici? =))

eu sunt ala care te fute. :( simti? :)

ai pula mea in gura. =))))))

• Like 4
  • Minus 3
Postat

eu sunt ala care te fute. :( simti? :)

ai pula mea in gura. =))))))

esti homalau, gen.

Postat

esti homalau, gen.

ia vezi. incearca sa-mi bagi pula in gura ta

• Like 2
  • Minus 3
Postat

ia vezi. incearca sa-mi bagi pula in gura ta

deci nu ai. :( esti doar o fetita care-i place la prostata.

vezi ca se leaga. ia citeste intrebarea de mai sus.

Postat

deci nu ai. :( esti doar o fetita care-i place la prostata.

vezi ca se leaga. ia citeste intrebarea de mai sus.

cheama intariri, daca ti s-a legat limba de pula :(

mai am un metru

• Like 3
  • Minus 3
Postat

cheama intariri, daca ti s-a legat limba de pula :(

mai am un metru

cati ani ai? 15? intreb serios, fara misto.

Postat

cati ani ai? 15? intreb serios, fara misto.

cate clase ai? :(

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Is convins ca exista de ambele parti dorinta de a se sfarsi cearta asta obositoare . Acesta e un moment bun sa se inceteze si fiecare ne vedem de treburile pt care am venit pe acest forum .

• Like 1
Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

@John, esti fraierica rau de tot. Daca puneai optiunea sa vedem cine a votat poate era mai bine...

M-am certat si eu odata cu tine, nici nu mai stiu de ce...Aaa, da. Ai descalecat la Discutii Generale cu scopul de-a pune la colț toti trolli. Aia buni sau rai.

In fine, ne am certat la gramada, tu contra @multi trolli si @alti cetateni deranjati. Initial, eu, dar si altii, in urma unei afirmatii de-a ta, credeam ca esti un cioban cu branza la pula. Nu-i asa. Esti rau de gura, dar rau si de pula. Poate sunt si altii, dar esti valoare pe la Cta, ai cam ciocanit toate caprioarele si ai dat share. Ai mai facut tu cuiva un bine, un munte de bine.

Homalai suntem cu totii. Ce-i spunem unuia care ne-a suparat in trafic? 99% spunem traditionalul "sugi pula!"

Esti putin suparat pe Mod1 pt un warn. Nu stiu unde si de ce, dar cu alte ocazii nu a dat, desi era cazul. Da-l in pula mea de bulangiu!

Io zic sa nu te retragi, dar daca o faci, cere-i iertare dusmanului Alexandru69 daca i-ai bagat cumva familia in ecuatie. Si el mi-a bagat familia pe unde a vrut muschii lui, dar a revenit si si-a cerut scuze.

PS eu mi-am tinut promisiunea, ramai sau nu e decizia ta, dar ti am aratat ca nu sunt bulangiu-desi mai sus am zis ca uneori sunt :))

• Like 7
  • Oras:B
  • Oras:B
Postat

In primul rând spun de la bun început ca nu vroiam sa postez pana luni, la ora stabilita de John. Sincer, sunt constient ca luni rezultatul poate fii altul, asa cum s-a întors acum, tot asa se poate întoarce in următoarele ore, nu mai vorbesc pana luni. Nu asta este esential. Important este ca eu chiar nu doresc retragerea lui john in cazul in care lucrurile rămân ca acum. Singurele lucruri pe care l-am dori întotdeauna a fost sa nu mai fiu balacarit, sa nu îmi mai fie comentata fiecare postare si mai presus de toate, sa nu îmi fie implicata familia in discutii murdare. Cred ca de aici putem trage cu toti niste invataminte, indiferent de rezultatul final.

Ioane, retine ca indiferent de rezultatul final, eu unul nu port ranchiuna nimănui. Nici măcar lui dppof sau cum naiba isi spune. Sunt constient ca ai deschis acest topic cu intentia de a mă umilii. Asta este, nu pun la suflet toate nimicurile. Asa cum iti spuneam, cei care ma cunosc cu adevărat, stiu ce fel de om sunt.

Pe bune, daca lucrurile rămân asa, ar fii o copilărie sa te retragi iar daca situatia se va "rastirna" in favoarea ta, sper sa dai dovada de maturitate!

• Like 6
  • Minus 2
  • Oras:bangkok
Postat

daca eram judecator la tribunal, dadeam verdictul fara dubii:

rezultat de egalitate, doi domni, doua caractere, doi incapatinati orgoliosi.

nu m-am amestecat in discutie ,din jena, va cunosc pe amindoi si nu am nici o impresie gresita despre unul sau celalat.

hai sa tragem linie si sa o luam de la capat cu un sprit frumos in 3 , fara suparari si cearta.

• Like 7
Postat

daca eram judecator la tribunal, dadeam verdictul fara dubii:

rezultat de egalitate, doi domni, doua caractere, doi incapatinati orgoliosi.

nu m-am amestecat in discutie ,din jena, va cunosc pe amindoi si nu am nici o impresie gresita despre unul sau celalat.

hai sa tragem linie si sa o luam de la capat cu un sprit frumos in 3 , fara suparari si cearta.

si il mai chemam si pe dddpof sa vada si el cum se poarta domnii adevarati.

• Like 3
Postat

Curviile cu smerenia nu prea merg , toti suntem orgoliosi pe aici 

da ne mai corectam , si ne vedem de treaba buna , sa gasim ce ne e mai potrivit pentru fiecare

• Like 1
Postat

Curviile cu smerenia nu prea merg , toti suntem orgoliosi pe aici 

da ne mai corectam , si ne vedem de treaba buna , sa gasim ce ne e mai potrivit pentru fiecare

vezi ca trec pe la timisoara zilele astea.

anunta-l pe ddpoful sa ma astepte sa ma bata

• Like 1
Postat

Nu il cunosc si nici nu stiu daca e din Timi.

Chiar vii pe aici ?

Postat

Nu il cunosc si nici nu stiu daca e din Timi.

Chiar vii pe aici ?

asa am in plan , zilele care urmeaza, oradea arad timisoara.

• Like 1

Postat

In primul rând spun de la bun început ca nu vroiam sa postez pana luni, la ora stabilita de John. Sincer, sunt constient ca luni rezultatul poate fii altul, asa cum s-a întors acum, tot asa se poate întoarce in următoarele ore, nu mai vorbesc pana luni. Nu asta este esential. Important este ca eu chiar nu doresc retragerea lui john in cazul in care lucrurile rămân ca acum. Singurele lucruri pe care l-am dori întotdeauna a fost sa nu mai fiu balacarit, sa nu îmi mai fie comentata fiecare postare si mai presus de toate, sa nu îmi fie implicata familia in discutii murdare. Cred ca de aici putem trage cu toti niste invataminte, indiferent de rezultatul final.

Ioane, retine ca indiferent de rezultatul final, eu unul nu port ranchiuna nimănui. Nici măcar lui dppof sau cum naiba isi spune. Sunt constient ca ai deschis acest topic cu intentia de a mă umilii. Asta este, nu pun la suflet toate nimicurile. Asa cum iti spuneam, cei care ma cunosc cu adevărat, stiu ce fel de om sunt.

Pe bune, daca lucrurile rămân asa, ar fii o copilărie sa te retragi iar daca situatia se va "rastirna" in favoarea ta, sper sa dai dovada de maturitate!

Profit de luciditate ta de moment si te intreb: Realizezi ca nu sunt voturile userilor? Cele 43, intreb. :)

Adica macar atat ne duce capul. Prosti, strambi, gunoaie, urati, nebuni cum suntem, sper ca realizezi asta. Din alea 43, maxim 2-3 sunt useri. :))) Restul clickuri de la mod1.

Ok, ma duc sa sa fac caca acum. Tinem pumnii. :)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...