houe Reputație: 4 Postat Octombrie 27, 2011 Postat Octombrie 27, 2011 Incep direct cu un - in thread-ul asta nu vreau sa deschid subiectul "sex". Urmeaza subiectul despre care vreau sa vorbim.Ma intereseaza mai mult masajul in sine, si mai putin sa fie erotic.Stiu ca majoritatea saloanelor de masaj din Cluj sunt de masaj erotic.Nu prea stiu saloane unde sa-ti faca un masaj normal adevarat (si sa fie si la un pret mai mic). Daca este erotic, nu-i nici o problema, dar nu asta caut.Ma intereseaza urmatoarele:- (foarte important) masajul sa fie la fel de bun ca unul facut de o maseuza profesionista (eventual sa aiba un curs de masaj facut) - fara imitatii de masaj- (aproape la fel de important) sa nu fie prea scump- ("nice to have") poate sa fie si erotic :blush:Erau acum cativa ani 2 fete (Roxana era veche, lucra singura la inceput si mai apoi a aparut si Adela), care corespundeau cu ceea ce caut. Roxana, mai mica de inaltime (poate 150-160), satena (cand nu era vopsita), un pic mai solida din cauza ca a facut un sport cand era mai tanara, cam 27 de ani, sani mari, desteapta, draguta etc. Si Adela, mai inalta (~170), 22-23 de ani, cu sani incredibili nici mari nici mici, slabuta, cu picioare lungi, fund grozav, folosea si sani si fund si ce nu la masaj, desteapta draguta etc. Amandoua faceau un masaj profesionist, ceva incredibil... Chestia mai ciudata era ca niciodata nu se dezbracau complet (dadeau toate textilele jos, inafara de chiloti). Dar compensau din plin acest lucru, cu calitatea masajului (si normal, si erotic). S-au mutat prin mai multe apartamente (la inceput la un bloc pe o straduta in cartierul "Intre lacuri", pe langa Dunarii, apoi in Marasti, la un bloc turn, langa sensul giratoriu si pod, apoi in Manastur la un bloc langa strada Primaverii - aici a aparut Adela). Roxana era veche in meserie (a lucrat si pe Negoiu - nu confundati cu alte Roxane care au lucrat la salonul de pe Negoiu, mai nou mutat pe Brancusi). Si nu erau scumpe ca saloanele (60-70 de lei pt o ora)... Unde sunt fetele acum? Sau unde sunt altele la fel?...saloane de masaj "normal"?
misulica Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2011 Postat Octombrie 29, 2011 Incearca la Zeitaafrodita cu Iazmin, fata nu e model... dar te maseaza calumea, si au si preturi bune.
houe Reputație: 4 Postat Octombrie 29, 2011 Autor Postat Octombrie 29, 2011 Cunosc locul, multumesc.Alte locuri?
Vizitator caramia Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2011 Postat Octombrie 29, 2011 Cunosc locul' date=' multumesc.Alte locuri?[/quote']Fiindca si eu am cam aceleasi preferinte, iti recomand sa incerci la urmatorul anunt din Pta az :ASISTENTA MEDICALA, aspect fizic placut, ofer masaj de relaxare, inclusiv MASAJ FOARTE, FOARTE EROTIC!!!! Discretie intimitate, igiena. Valabil pentru persoane inteligente cu respect de sine si de sanatate. Email: [email protected] Telefon: 0721-752877Exista si un topic pe aici, numit parca "asistentele".Pe scurt, matroana nu e in Cj insa, periodic, aduce cate-o fata din Rep. Md sa presteze. Se practica un masaj masaj...pe masa de masaj. Aprox. 1/2 h. Restul de 1/2 h se petrece in pat. Actualmente "salonul" e pe Pata (Titulescu). In ceea ce priveste fetele si prestatia: cum ti-e norocul ! Adica pe cine pici. Nu aduce fete grase si strambe ci gagici care arata cat de cat ok. Ca o mentiune, eu n-am renuntat niciodata fiindca am dat numai peste fete la care m-a atras cate ceva. Despre prestatie: am avut parte si de fete care aveau habar de masaj dar si de fete care prin masaj intelegeau niste vagi mangaieri pe corp ! Am avut parte si de fete care faceau sex din placere dar si de fete care nu prea se implicau. Oral fara prezervativ mi-a servit una singura. Pretul e 200. Poti incerca sa negociezi pretul cu matroana (numai telefonic). Cat despre NUMAI masaj, este o tipa in Gheorgheni care stie sa faca masaj. NON- EROTIC !! O gasesti daca dai search pe Piata ([email protected]@ parca...). Tarif 30-40 RON.
houe Reputație: 4 Postat Octombrie 30, 2011 Autor Postat Octombrie 30, 2011 Multumesc. Alte sugestii careva?
Vizitator biboc220 Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2011 Postat Noiembrie 1, 2011 Da, o stiu si eu pe Roxana...din cate stiu eu s-a lasat de vreo 2 ani (din pacate). Cea mai tare maseuza, care a invatat-o si pe Roxana, era Mihaela (care din pacate s-a lasat). De la cele doua incoace n-am mai intalnit in Cluj nici o maseoza care sa faca un masaj adevarat. Daca gasesti vreuna, da-mi si mie de stire (evident ca daca gasesc eu, te anunt).
houe Reputație: 4 Postat Noiembrie 2, 2011 Autor Postat Noiembrie 2, 2011 Da' date=' o stiu si eu pe Roxana...din cate stiu eu s-a lasat de vreo 2 ani (din pacate). Cea mai tare maseuza, care a invatat-o si pe Roxana, era Mihaela (care din pacate s-a lasat). De la cele doua incoace n-am mai intalnit in Cluj nici o maseoza care sa faca un masaj adevarat. Daca gasesti vreuna, da-mi si mie de stire (evident ca daca gasesc eu, te anunt).[/quote']Chiar ca e pacat... Roxana chiar facea un masaj extraordinar. Era si foarte de treaba. Rar intalnesti asa ceva, foarte rar.Dar cel mai mult imi pare rau ca nu am mai vazut-o pe Adela. Extraordinar de rar gasesti una ca Adela. Ea era ceva de nedescris... Asta e adevarul. Nu exagerez. Era incredibila.Erau amandoua incredibile.Am vazut foarte multe fete, dar niciuna ca Roxana si Adela.Am niste intrebari:- de unde stii ca s-a lasat Roxana?- stiu ca Roxana avea un ID de messenger, dar nu stiu care. Stii cumva ID-ul ei de messenger? Ca poate nu s-a lasat, sau poate vorbim cu ea si ajungem la Adela sau la Mihaela sau la alte fete (pe Mihaela o stiu doar din vedere, nu stiam ca ea a invatat-o pe Roxana)- de Adela nu stii nimic? Un ID de messenger, sau poate ai vazut-o pe undeva? Un numar de telefon? Chiar nimic? Repet, e incredibila.Hai sa facem cumva sa dam de ele, ca intr-adevar de 2 sau 3 ani de cand le-am vazut ultima data, nu am dat de altele care sa faca masaj adevarat, cum faceau ele. Fetele astea chiar erau unice. Imi pare rau ca nu mai stiu nimic de ele.Pentru colegii care le cunosc, va rog sa dati un reply, chiar daca nu stiti nimic de fete. Probabil o sa vada si ele mesajele.
Vizitator Artist Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2011 Postat Noiembrie 3, 2011 De ID si bineinteles de o vizita as fi si eu interesat.
Vizitator biboc220 Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2011 Postat Noiembrie 5, 2011 Pacat ca n-ai prins-o pe Mihaela, era "mama" lor....absolut incredibila. Dar s-a maritat acum vreo 2 ani.Din cate stiu eu Roxana a terminat facultatea si s-a lasat. Mai multe nu stiu si nici nu mai am ID-ul ei. Cu Adela am fost o singura data si nu stiu nimic de ea.Dar intr-adevar era buna de tot. Daca aflu ceva iti dau de veste. Daca afli tu, spune-mi.
houe Reputație: 4 Postat Noiembrie 5, 2011 Autor Postat Noiembrie 5, 2011 Pacat ca n-ai prins-o pe Mihaela' date=' era "mama" lor....absolut incredibila. Dar s-a maritat acum vreo 2 ani.Din cate stiu eu Roxana a terminat facultatea si s-a lasat. Mai multe nu stiu si nici nu mai am ID-ul ei. Cu Adela am fost o singura data si nu stiu nimic de ea.Dar intr-adevar era buna de tot. Daca aflu ceva iti dau de veste. Daca afli tu, spune-mi.[/quote']Sper sa le intalnim din nou...
maxxxim Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2011 Postat Noiembrie 6, 2011 Mai era o tipa pe nume Ana,la salonul Red rose,moldoveanca din Chisinau, dupa 1 ora de <> plecai de acolo ca nou.Adica ce facea se numeste masaj.NU mai dau de ea de vreo cateva luni bune,poate ati intalnito pe undeva....
misulica Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2011 Postat Noiembrie 16, 2011 Incearca la Zeita, cu Ina.Tipa este foarte draguta, tot timpul zambitoare, amabila.Sanii mici si foarte moi, dar are un fund bestial.Masajul de relaxare foarte bine facut, (ma masat si in talpa) zice ca a facut ceva curs de masaj inainte de a se apuca de meserie.O recomand
Tinuloveru Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2011 Postat Noiembrie 22, 2011 Cum e la Zeita Afrodita acuma mai sunt fete de acum 2 ani?
Vizitator Artist Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2011 Postat Noiembrie 22, 2011 Inga asta cum maseaza pula? Am inteles ca cel de relaxare e bun, pe mine ala nu ma intereseaza.
houe Reputație: 4 Postat Noiembrie 22, 2011 Autor Postat Noiembrie 22, 2011 Inga asta cum maseaza pula? Am inteles ca cel de relaxare e bun' date=' pe mine ala nu ma intereseaza.[/quote']Nu inteleg ce vrei sa intrebi.In orice caz, mai astept raspunsuri. Stiu de toate fetele de mai sus, dar nu corespund cu ceea ce vreau eu. Nu se compara cu Roxana si Adela (si Mihaela)...
toma9in Reputație: 228 Postat Noiembrie 22, 2011 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Noiembrie 22, 2011 incearca pe Amalia de la Red Rose - eu am fost de 2 oriface bine si masajul erotic, dar pt mine a fost de departe ce mai bun masaj de relaxare care l-am intalnit - numai sa ii spui clar ce vrei de la ea Nu inteleg ce vrei sa intrebi.In orice caz' date=' mai astept raspunsuri. Stiu de toate fetele de mai sus, dar nu corespund cu ceea ce vreau eu. Nu se compara cu Roxana si Adela (si Mihaela)...[/quote']
offside Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2011 Postat Noiembrie 22, 2011 Incearca la masajsenzual 0745702154 au mai multe anunturi in piata,eu am fost la Andrea blonda slabuta in jur de 160,salonul e dupa podul de la marasti langa principala,face bine masajul erotic nu se grabeste
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2011 Postat Noiembrie 22, 2011 offside, o recenzie adevarata nu ai? Inca stau sa vad daca trebuiesti banat sau nu pentru lipsa de recenzii.
Vizitator biboc220 Reputație: 0 Postat Martie 6, 2012 Postat Martie 6, 2012 houe: n-ai gasit nimic comparabil cu Roxana sau Mihaela? Mare pacat ca s-au lasat fetele astea
mihu Reputație: 155 Postat Martie 7, 2012 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 7, 2012 Buna.Roxana era din Piatra Neamt a terminat facultatea si a plecat din Cluj,iar Mihaela cand am fost ultima oara la ea cam de 2 -3 ani zicea ca se marita si se lasa.Asa ca ,viata merge inainte!
houe Reputație: 4 Postat Martie 28, 2012 Autor Postat Martie 28, 2012 houe: n-ai gasit nimic comparabil cu Roxana sau Mihaela? Mare pacat ca s-au lasat fetele asteaNu, din pacate. In ultimul an, niciuna la fel...Mai era Adela care lucra cu Roxana si Mihaela. Ea era mai tanara. Oare pe unde mai e acum?
Vizitator golanul Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2012 Postat Noiembrie 4, 2012 fratilor mai mult de 50 ron ora la salon nu merita e prea scump serviciul care ne este oferit esaracie in romania ganditiva bine 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum