Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:BUCURESTI SECTORUL 3
Postat

Disponibila pentru programari dragii mei , va pup si la multi ani pe 2016!!!

• Oras:Intre
  • Oras:Intre
Postat

Am fost si pe la micuta Inna, si cand zic micuta cei care au vazut-o stiu despre ce vorbesc. Sunat, programat, ajuns usor in zona Naturalia Bv Unirii, parking chiar in fata magazinului, urcat la etaj si primit  dupa usa de o faptura gigansa si putin timida, cu un corp minion dar cu forme foarte sexi, cel putin pentru mine.

Ce m-a atras la ea: faptul ca e micuta si slabuta dar nu chiar skinny, are forme arminioase, ca e bruneta, e chiar draguta, ochii bine pusi in valoare de gene luuungi si ademenitoare. Suit in dus si revenit in camera, inceput cu un oral protejat corect fara artificii sau culoare, apoi un 69 mai mult din partea mea, ceea ce nu m-a deranjat prea tare asta pentru ca oricum ma concentram pe labiile si anusul ei si imi luam toata placerea de acolo.

Am inceput cu ea peste mine, si parca eram disonanti in ritm, ori eu vroiam mai repede, ori ea mai incet, dar nu-i bai. Am trecut eu peste, la un umeri-craci, si fiind atat de micuta, m-am delectat manipulandu-i picioarele ba pe stanga, ba pe dreapta mea, ba flexandu-o asa incat genunchii ei sa-i ajunga aproape de sani, si chestia asta a fost de ajuns pentru mine. Mi-a placut corp ei minon pe care il poti mangaia usor si pune in jurul penisului asa cum vrei. Sunt anumite pozitii care sunt mai usoare si aduc mai multa placere cu tipe minione decat cu altele inalte si poate mai masive. In tot timpul asta Inna era acolo si nu era acolo, am perceput totusi o retinere. As fi vrut sa trec si pe la spate, dar am zis ca iar vreau prea mult, si oricum ma simteam bine in pozitia aia, asa ca am terminat. Re-trecut la dus, imbracat, platit si hop la usa, unde ne-a apucat cheful de vorba! Ca sa vezi! Pe scara se auzeau colindatorii, ea fara tocuri-cat o fetita de 14 ani mai-mai ca imi venea sa o pun sa colinde! Am stat cel putin 10 minute la discutii pe hol in fata usii, despre multe si marunte. incepuse sa se deschida, si mi-am dat seama ca daca as fi stat o ora poate ca si sexul ar fi fost cu mai multa participare din partea ei. Cred ca asta e personalitatea ei, mai retinuta la inceput, poate chiar timida.

As mai fi revenit, pentru corpul ei minion, pentru ca e draguta si as fi vrut sa o vad si cu parul dezlegat, si daca poate fii mai salbatica, dar totul a fost pe fuga in vacanta asta. Poate la vara. Note: trageti singuri concluziile. Bafta!

Postat

Multumesc frumos pentru recenzie dar trebuia scrisa la testate ... Te pup si te mai astept cu drag .

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...