tudor21 Reputație: -454 Postat Iunie 22, 2015 Oras:EARTH Oras:EARTH Postat Iunie 22, 2015 Salutare baieti, Candva auzisem de o d-soara extraordinara pe numele de Cristina, din tg mures. Mai activeaza? Care este topicul ei? Unde o pot gasi? Sau care sunt recomandarile voastre? Multumesc. O zi rodnica!
dangabriel Reputație: 55 Postat Iunie 22, 2015 Oras:targu mures Oras:targu mures Postat Iunie 22, 2015 Oooo.e plecata de o bucata buna de timp in Brasov.
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 22, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iunie 22, 2015 Buna ziua la toata lumea tin sa va anunt ca din data de 04.iun.2015 ma retrag din actvitate .Si sa va multumesc celor care am avut ocazia sa va cunosc , celor care mi ati fost ca si niste prieteni de alungul anilor si administratorului care ma ajutat de multe ori.
tudor21 Reputație: -454 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:EARTH Oras:EARTH Autor Postat Ianuarie 18, 2017 Salutare. M-am intors in Mures. s a schimbat ceva cu privirea la activitatea d soarei Cristina? Daca nu, imi puteti recomanda o colega de a d soarei ce practica masaj erotic. multumesc anticipat! sex, dragoste&voie buna!
stogu Reputație: 53 Postat Ianuarie 19, 2017 Postat Ianuarie 19, 2017 Andreea https://nimfomane.com/forum/topic/39820-masaj-erotic-de-calitate-andreea/
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum