Sari la conținut

Karla sani dementiali

Postări Recomandate

• Oras:Craiova
Postat

Buna tuturor, ma numesc Karla ... serviciile mele sunt urmatoarele :                                                                                                                       - O+N 70                                                                                                                                                                                                                   -   COM 100 RON                                                                                                                                                                                                      -  1h 200 Ron (inclus fantezi)...                                                                                                                                                                                 Tel: 0760816013 va pup si va astept cu mare placere sa petrecem clipe fierbinti impreuna !... :*

• Oras:nowhere
  • Oras:nowhere
Postat

mai ai vreo 2 threaduri deschise... sunt curios despre ce fantezii e vorba de vreme ce faci totul protejat, nu te saruti, nu accepti cunnilingus...

• Membru Premium
Postat

mai ai vreo 2 threaduri deschise... sunt curios despre ce fantezii e vorba de vreme ce faci totul protejat, nu te saruti, nu accepti cunnilingus...

te asteapta imbracata in scufita rosie  sau in vanator ..:) ...glumesc dar cred ca ai prins ideea ce inseamna fantezii la unele .. daca isi pun un body si te asteapta asa  considera ca deja e fantezie, altfel te-ar astepta in trening sau in pijama 

• Membru Premium
Postat

te asteapta imbracata in scufita rosie sau in vanator ..:) ...glumesc dar cred ca ai prins ideea ce inseamna fantezii la unele .. daca isi pun un body si te asteapta asa considera ca deja e fantezie, altfel te-ar astepta in trening sau in pijama

Merge și în trening. Poate ai vreo fantezie sa o fuți pe Gabriela Szabo. :)

"Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi

TZIPIRIPI'S BLOG

Postat

post-171850-0-37671300-1435401776_thumb.jpg                                                                                                              Uitati si poza recenta de am promis-o ... va astept cu placere va pup :*

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...