Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Anuntul suna cam asa:"AMALIA, 35 ani, 1.75 /55 kg, daca esti satul de pustoaice, te astept in compania unei doamne finuta, cu bun simt. Masaj erotic normal si oral 69, te astept pe tine zona Iancului,rog seriozitate.discetie max 29 Oct 15:43

100 Ron/ finalizare - 150 Ron/oraLocatie: vis-a-vis de statia de metrou de la Piata Iancului. Bloc stradal usor de gasit. Apartament cu 2 camere modest, aranjat, curat, parfumat si plin de lumanari si decoruri. Baia este ok, am folosit doar toilet pentru o nevoie fiziologica fiind proaspa dushat acasa. ( decomandat - ceea ce nu supara foarte rau ). Mai sta cu o fatuca de 23,24 de ani care activeaza si ea. Nu i-am retinut numele dar mi-a facut cunostinta cu ea si arata destul de binisor spre bine ( motiv pentru care am anunta ca maine seara am sa ii fac si ei o vizita ).Servicii : oral neprotejat cu DT ( depinde de iginea si specifica asta la telefon - la mine a fost fara ). Normal protejat, 69, masaj ( destul de ok facut, dar doar masaj..non erotic, pentru ca asta am cerut ), anal nu face, FK nu am intrebat si nu am idee daca face. Ce altceva mai face nu am idee, cel mai bine este sa sunati si sa fiti directi intrebat exact ce va intereseaza.Aspect fizic :Isi arata varsta, dar este ok pentru o femeie de varsta ei care a avut un copil. Carnea tare, sanii un pic molesitit ( de acceptat avand in vederea ca are un copil ). Per total arata satisfacator la banii pe care ii cere. Are multe alte plusuri pe care am sa le evidentiez mai jos. Discutia telefonica a fost foarte ok, amabila dragutz si deloc grabita m-a lamurit unde trebuie sa ajung. Este extrem de amabila si are foarte mult BUN SIMT ( ceva ce intalnesti rar ). Nu te grabeste, este comunicativa si se face placuta. Este atenta cu tine si foarte docila( cel putin asa mi'a lasat mie impresia ). Avand in vedere ca nu ma simteam foarte bine si nici nu am fost in cea mai buna forma nu am stat decat pentru in oral ( cu toate ca am platit ptr 1h, dar a fost alegerea mea ). Un oral care pot sa spun ca a fost foarte ok. Este genul de fata care se implica, geme usor cand o face, stie sa o umezeasca ...si are grija sa fie mereu uda. Lasa sa curga putina saliva in jur ( chestie care mie imi place ). Nu se ocupa de oo dar nu ma deranjeaza avand in vedere ca nu imi place. Finalizare orala - a inghitit fara nici un fel de retinere( dar cred ca tine foarte mult de cum te prezinti si tu jos ). Nu am mai stat si pentru altceva dat fiind stomacul care se gasesc sa imi fac figuri tocmai atunci, dar nu regret ca am mers ( si chiar i-am salvat numarul ).Nota pentru ORAL : 8 ( il face putin cam incet, dar daca o ajuti mareste pasul ).Implicare : 8CIM : 9 ( in functie de igiena ta )Concluzia finala: pentru ceva mai copt o recomand ( cel putin pentru partea orala si felul in care se poarta cu tine)Am sa revin si cu un review despre colega ei maine seara .Cius !

• Like 1
Vizitator andrei_io_78
Reputație: 0
Postat

La telefon mi-a zis ca are sanii nr 4-5.uitandu-ma la poze cred ca a exagerat un pic

Postat
La telefon mi-a zis ca are sanii nr 4-5.uitandu-ma la poze cred ca a exagerat un pic
Amice nu le am cu "numerele" asadar nu pot sa te lamuresc :P
Postat

Am biruit si eu. De ce zic asta: ori este foarte solicitata ori este varza cu programarile.Mi-a luat vreo doua saptamani ca sa pot stabili o intalnire. Faza nasoala este ca daca lipseste raspunde colega / colegele si iti spun ca nu e dar poti sa mergi la ea / ele.Fiind avizat de acest lucru am stabilit intalnirea cand am fost sigur ca este chiar Amalia in locatie.Ajuns la fata locului (intersectia Iancului, in blocul cu supermarketul Jaguar) am inceput sa recapitulam detaliile. Accepta FK si CIM. Este destul de inalta, peste 1.70, slabuta, la fata nu sparge avioane dar nici nu este de speriat. Se tine bine pentru varsta ei, zic ca bate lejer la 40, poate chiar peste, dar cum am zis se tine bine. M-a asteptat frumos imbracata, adica sexi.Acum urmeaza partea nasoala: apartamentul este cu doua camere, semi-decomandate. Treci din holul de la intrare prin sufragerie ca sa ajungi in dormitorul unde m-a invitat. Alaturi este baia. Este curat dar mobila este veche, ceausista.Imediat dupa mine a venit un confrate la colega (pe care nu am vazut-o - nota mare pentru discretie). Confratele a fost destul de decis pe actiune sau poate era client vechi ca a si tasnit la baie. Eu venisem pentru un scurt (oprit pe traseu intre doua intalniri), destul de convins ca nu o sa raman. Am intrebat-o ce facem daca vreau sa plec inaintea confratelui si mi-a zis ca nu putem misca pana ce termina ostilitatile cei din sufragerie. Ma si vedeam in ipostaza de a trece in varful picioarelor in timp ce confratele o rezolva pe aleasa lui murmurand mic din buze "nu ma bagati in seama ca eu sunt doar in trecere spre lift". Asa ca am rugat-o sa tina de usa de la baie pana cand plec.Sincer fata se califica pentru o tavaleala. Sper sa o mai prind.

Postat

@papuasulPapuasule, esti un mare poet! Am ras de m-am cocosat imaginandu-mi faza cu "murmuratul mic din buze"... =))Ti-as da din toata inima un +1 reputatie pentru impresia artistica, dar ori sunt eu fraier si nu stiu cum, ori nu pot si nu m-am prins inca...:P

Postat

Va salut,Am fost sa o vizitez pe Amalia acum 2 zile, si doresc sa va impartasesc impressile. Aceasta este prima mea recenzie, rog ingaduinta.Am trecut pe la ea duminica seara, o revigorare inainte de protest. Subscriu la postul colegului "papuasul", fata se tine bine pentru varsta ei. Prima data cand am sunat am dat de colega, dar dupa o jumatate de ora a raspuns ea. Este tot la Iancului, ap semidec, dar colega nu a fost la vedere, si nici vreun client :) Aspect: M-a intampinat intr-o pereche de pantalonasi mulati si maieu. A avut un pahar de suc si un incarcator de Nokia, mai putin un prosop "fresh". Era machiata ok, nimic strident si cu o lenjerie rosie care o prindea f bine. Fatza e draguta, trasaturi moi si armonioase, sanii cam lasati si moi. Fundul se tinea bine, nu se scurgea carnea de pe ea, cum am mai intalnit, si e bine proportionata corporal. Pozele nu o avantajeaza.Prestatie: A inceput cu sarutari pe gat si corp, face FK, si apoi am trecut la oral. Fata se implica, dar am simti ceva dinti si DT a fost mai mult sub forma de tentative. S-a ajutat putin cu mana, dar nu a exagerat. Fiindca mirosea frumos si mi s-a parut suficient de curata am cerut 69, care se pare ca ii place.Normalul a debutat cu ea deasupra. Aici a devenit mult mai buna treaba, a fost foarte atenta si vioaie, deloc monotona, si daca nu ceream eu alta pozitie nu cred ca ar fi comentat. Pasarica placut de stramta, bine lubrifiata natural, si mai ales nu s-a tare largit pe parcurs. Geme destul de natural, si se vede ca ii place, nu cred ca se preface (sau daca se preface o face al dracului de bine). Am schimbat mai multe pozitii, nu a avut obiectii. A facut curatentie dupa primul numar, si s-a pregatit pt al doilea, dar nu mai puteam sta.GFE a fost foarte ok, e atenta, o ia incet si ii palce sa fie sarutata/mangaiata la randul ei. Nu exceleaza in spiritul de initiativa, dar e foarte receptiva.Atmosfera: Calda, pat mare si comod (nu scartaie), lumina discreta de la 1 veioza, TV dat in surdina, camera cam mica. Minusuri: O nota proasta a fost lenjeria colegei(?) pe prosop in baie. Se adauga apartamentul semidec, care poate fi o problema cand si colega e ocupata.Concluzie:( experianta placuta, raport bun calitate/pret, persoana comunicativa, amabila, care nu sta cu ochii pe ceas. Un alt aspect demn de mentionat, nu a cerut banii inainte, nu a parut stresata de asta. Am lasat banii pe comoda, la sfarsit.Note:Oral - 7 Normal - 8 (era putin obosita)GFE - 9Va urez noroc si ciocane tari!

• Oras:Alep
  • Oras:Alep
Postat

Acum cateva saptamani am fost la Amalia. Am facut programare, a fost respectata ora stabilita. Baia si camera de lucru -in regula. Cand m-am dus sa ma spal mi-a dat un prosop care nu era curat, nici nu erau papuci disponibili. Nu era nici hartie igienica in baie ca sa pot inlocui prosopul ala cam infect. Noroc ca aveam in geaca niste batiste de hartie. Eu consider ca arata bine, chiar daca are cel putin 35 ani. Este ingrijita, rabdatoare. A fost de acord cu ce i-am cerut, mi-a facut oral cat am vrut. Am platit 100 lei pentru o finalizare, nu mai stiu exact cat a durat vizita, dar oricum nu mai putin de 30 min. si nu m-a grabit. La plecare, Amalia imi spune ca la colega ei, Adelina, este un client si trebuie sa mai astept in camera. Dupa doua minute, Adelina anunta ca se refugiaza in bucatarie cu clientul, ca sa fie drum liber pana la usa apartamentului.note:oral 9normal 8gfe 9 Dupa cateva zile am incercat sa ajung iarasi la Amalia. Am sunat si ne punem de acord sa merg peste 45 min, la ea tocmai trebuia sa vina un client, oricum imi trebuia si mie ceva timp sa ajung la ea. Ajung la blocul unde are locatia cu 10 min. inainte, astept sa treaca si minutele astea si sun. Raspunde colega ei si imi zice " I s-a facut rau Amaliei si a plecat, daca vrei, vino la mine." Nu mi-a placut faza asta, nu pot sa stiu exact care era situatia reala. Pe Adelina am refuzat-o, nu ma interesa, mai ales ca ma cam enervasem.bye!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...