Sari la conținut

Roscata, Militari, 0767.793.744 0767793744

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

MASAJ, zona Militari, ofer masaj terapeutic si aromatic masaj. Pentru detalii astept sa ma sunati, poze reale, 24 Jun 11:00

100 L

0767.793.744 0767793744

post-150138-0-13820700-1435209925_thumb.jpgpost-150138-0-23151100-1435209929_thumb.jpg

post-150138-0-38324200-1435209933_thumb.jpgpost-150138-0-83458900-1435209937_thumb.jpg

Reputație: 24072
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Zice ca poze reale, de multi ani in bransa, singura in loc, amabila la telefon, pe langa rest cocosul rosu .

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Cred ca sunt fetele care au activat langa Cora de la Lujerului

Postat

Da ele sunt.corina si gina...corina dupa parerea mea este o fata super ok eu numai cu ea fost de fiecare data...in locatiea de pe albita (este o vila in regim hotelier) acum cred că s-a mutat nu am mai fost de mult...fata e ok la corp subtirica sani mici fundu bombat si placut la atingere varsta cred ca are cam 30 si un pic pe acolo...la fata nu e stralucenie...dar nici nu te speri...e plăcută.comportamentul face toti banii...pe scurt asa oral neprotejat normal protejat sa zic un 8+ pt amândouă locatie tot un 8 fata daca judeci dupa aspect este cam de 7,dupa comportament eu zic ca este de 10,per total eu zic ca merita toti bani(a si halatul 50fin,120h) motivul pt care nu am mai trecut este programul 9-18 ceva gen...pleaca devreme pt mine..

Ps. Daca citesti recenzia corina te pupa dulshe al tau neserios MM.

• Like 1
  • Oras:buc
Postat

Da ele sunt.corina si gina...corina dupa parerea mea este o fata super ok eu numai cu ea fost de fiecare data...in locatiea de pe albita (este o vila in regim hotelier) acum cred că s-a mutat nu am mai fost de mult...fata e ok la corp subtirica sani mici fundu bombat si placut la atingere varsta cred ca are cam 30 si un pic pe acolo...la fata nu e stralucenie...dar nici nu te speri...e plăcută.comportamentul face toti banii...pe scurt asa oral neprotejat normal protejat sa zic un 8+ pt amândouă locatie tot un 8 fata daca judeci dupa aspect este cam de 7,dupa comportament eu zic ca este de 10,per total eu zic ca merita toti bani(a si halatul 50fin,120h) motivul pt care nu am mai trecut este programul 9-18 ceva gen...pleaca devreme pt mine..

Ps. Daca citesti recenzia corina te pupa dulshe al tau neserios MM.

Postat

Ps. Daca citesti recenzia corina te pupa dulshe al tau neserios e]Da Este Corina cu Alexandra care e cam gipsy presteaza in militari Residance corina la 100 finalizarea o.n normal prot oralul il face cu fin in gura cea bruneta prest pe 50 ron dar nu rupe gura targului sani mari dar pt cei care le plac gipsy e buna!! Rezidance militari pe Gladiolelor undeva la parter Atentie guvidul e in preajma lor in caz de nevoie

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...