babydontcry Reputație: 30 Postat Ianuarie 17, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 17, 2016 One of the best Milfs in this forum!! 1
di_ana Reputație: 1672 Postat Ianuarie 17, 2016 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Ianuarie 17, 2016 One of the best Milfs in this forum!!10x :* Disponibila 4
gogu80 Reputație: 922 Postat Ianuarie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 17, 2016 6
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2016 Postat Ianuarie 17, 2016 Nu mai stau in floreasca .....stau la Unirii 1 sau 2 ?
jojodan77 Reputație: -10 Postat Ianuarie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 17, 2016 1 si 2, indifferent... In CE te poti costuma? Doctorita, scolaritza, secretary, politista?
alexnadre23 Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 18, 2016 buna esti cum pot vb cu tine 1 1
di_ana Reputație: 1672 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Ianuarie 18, 2016 buna esti cum pot vb cu tine0732080243
alexnadre23 Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 18, 2016 0732080243 am sunat si nu raspunzi
di_ana Reputație: 1672 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Ianuarie 18, 2016 am sunat si nu raspunziincearca acum
dorurd Reputație: 1 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 18, 2016 revin din nou, n-am avut mult timp ). whatsapp-ul nu il mai folosesti?
di_ana Reputație: 1672 Postat Ianuarie 19, 2016 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Ianuarie 19, 2016 Disponibila pentru programari Pentru domnii care doresc sa ne cunoastem o sa va informez despre serviciile care le pot oferi:-sex total (oral protejat sau neprotejat,in functie de igiena si preferinte),sex normal si sex anal (ambele obligatoriu protejat),CIM,COF,COB,FK,69,fisting vaginal.Pretul este de 150 ron pentru o ora si 100 lei/finalizare.Nu fac deplasări,rimming sau dominare.Accept cupluri(pasivă cu partea feminina).Nu accept persoane în stare de ebrietate.Programul meu este zilnic începând de la ora 11,pana spre miezul nopții.Va pup dulce 3
dimitrosistva Reputație: 23 Postat Ianuarie 19, 2016 Postat Ianuarie 19, 2016 abea astept sa fac o programare la tine 1
di_ana Reputație: 1672 Postat Ianuarie 19, 2016 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Ianuarie 19, 2016 abea astept sa fac o programare la tine 0732080243 si stabilim
di_ana Reputație: 1672 Postat Ianuarie 20, 2016 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Ianuarie 20, 2016 Disponibila pentru programari Pentru domnii care doresc sa ne cunoastem o sa va informez despre serviciile care le pot oferi:-sex total (oral protejat sau neprotejat,in functie de igiena si preferinte),sex normal si sex anal (ambele obligatoriu protejat),CIM,COF,COB,FK,69,fisting vaginal.Pretul este de 150 ron pentru o ora si 100 lei/finalizare.Nu fac deplasări,rimming sau dominare.Accept cupluri(pasivă cu partea feminina).Nu accept persoane în stare de ebrietate.Programul meu este zilnic începând de la ora 11,pana spre miezul nopții.Va pup dulce 4
jojodan77 Reputație: -10 Postat Ianuarie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 20, 2016 Acum aveti si tu si Melania tel inchise, de CE? Busy cu proprietarul?
di_ana Reputație: 1672 Postat Ianuarie 20, 2016 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Ianuarie 20, 2016 Acum aveti si tu si Melania tel inchise, de CE? Busy cu proprietarul?EU NU AM TELEFONUL INCHIS APROAPE NICIODATA
di_ana Reputație: 1672 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Ianuarie 21, 2016 Disponibilă
scorpionul Reputație: 1954 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 21, 2016 Salutare la toata lumea, uite ca trecui si eu pe la Diana. Citind atatea recenzii la fatuca asta mi-am luat inima in dinti am pus mana pe tel si sunat pe mandra si facut programare in 45 minute. Nu cred ca o sa vin cu informatii in plus fata de ce s-a zis despre Diana asa ca am sa fiu subiectiv fata de aceasta intalnire.Apartamentul e foarte usor de gasit, este vis-a-vis de Zara (daca nu ma insel cu cu un an sau doi in urma in acest apartament activa Yka, unde a iesit un dezmat fenomenal, ce vremuri....). Am sunat la interfon, am urcat la etajul 1 unde mi-a deschis Diana. M-am prezentat si am facut cunostinta. Despre Diana ce pot sa spun...e o fata .... sociabila (nu a existat deloc clik-ul intre noi) atat ea dar si eu doar din politete am facut oarecum conversatie. Ca aspect fizic foarte mica nu ma pot exprima. Gusturile difera oricum. E o fata normala...nu e skinny...nu e nici grasaActiunea s-a produs intr-o camera in care era intuneric rau, a inceput cu un oral bunicel nu ceva in care sa zic wou, dar destul de placut si cu atentie si in zonele apropiate. Si acum si notele dupa cum e traditia.Locatie: 8 camera care era de trecere era cu niste cearceafuri intinse si un miros usor de mucegai amestecat cu miros de tutun si seminte prajite, plus ca baia cam mica si doar doua geluri de dus;Aspect: 7 miniona, super miniona, sanii foarte moi si foarte lasati (nota fiind mica pentru ca mie imi plac mai degraba cele inalte si bine proportionate);Igiena: 10 n-am simtit niciun miros suspect, totul placut la atingere;FK: nu a existatOral: 8 umed, nu a facut deep, dar placut, o molfaiala placutaNormal: 8 protejat, a cam durut-o si aici, dar incet incet am dus-o la capat, cateva pozitii, pe la spate si umeri craci unde am si finalizat;Anal: a cam durut-o la bagare, chiar daca am incercat sa o introduc incet si cu mult gel tot a durut-o, ea nu a spus nimic dar decat sa o chinui am preferat fara;De revenit: eu nu. Eu zic ca ar merita ceva incurajari poate diversifica putin si ar iesi ceva mai frumos, eu nu voi mai reveni, dar parca nu a existat acea chimie, acea sclipire chiar daca fatuca a incercat sa se faca placuta si nu a comentat nimic la ceea ce am cerut, dar nu stiu a existat ceva ce ma face sa nu mai revin.O recomand pentru atitudinea pro client.Biletul : 100 ron/o finalizareO zi buna in continuare la toata lumea. 7
di_ana Reputație: 1672 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Ianuarie 21, 2016 Eu iti multumesc pentru vizita si pentru recenzie.Ideea este ca nu poti fi pe placul tuturor si nu poti multumi pe toata lumea. 2
di_ana Reputație: 1672 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Ianuarie 22, 2016 Disponibila pentru programari , doar pentru domnii interesati de anal si normal.Oralul l-am scos din meniu pentru 3-4 zile deoarece am facut o mica imbunatatire a buzelor si trebuie sa stau putin pe bara cu oralul
di_ana Reputație: 1672 Postat Ianuarie 23, 2016 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2016 Disponibilă
sculermen Reputație: 51 Postat Ianuarie 23, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 23, 2016 Disponibila pentru programari , doar pentru domnii interesati de anal si normal.Oralul l-am scos din meniu pentru 3-4 zile deoarece am facut o mica imbunatatire a buzelor si trebuie sa stau putin pe bara cu oralul Sa nu spui ca ti-ai marit buzoacele... :350x Erai si asa destul de inzestrata de la mama natura... nu pot sa cred ca ai apelat la marire... 1
di_ana Reputație: 1672 Postat Ianuarie 23, 2016 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2016 Sa nu spui ca ti-ai marit buzoacele... :350x Erai si asa destul de inzestrata de la mama natura... nu pot sa cred ca ai apelat la marire... Le am retusat putin
di_ana Reputație: 1672 Postat Ianuarie 24, 2016 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2016 Disponibilă
di_ana Reputație: 1672 Postat Ianuarie 24, 2016 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2016 Up
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum