di_ana Reputație: 1672 Postat August 28, 2017 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat August 28, 2017 Disponibilă
di_ana Reputație: 1672 Postat August 29, 2017 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat August 29, 2017 Disponibilă
di_ana Reputație: 1672 Postat August 30, 2017 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat August 30, 2017 Disponibilă
di_ana Reputație: 1672 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Septembrie 1, 2017 Disponibilă
di_ana Reputație: 1672 Postat Septembrie 11, 2017 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Septembrie 11, 2017
di_ana Reputație: 1672 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Septembrie 13, 2017 Disponibilă
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2017 Postat Septembrie 13, 2017 Tzaca paca. Unde ai locatia?
di_ana Reputație: 1672 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Septembrie 14, 2017 Tzaca paca. Unde ai locatia?Locația mea se afla pe bdul Dimitrie Cantemir, la Budapesta!
dantien Reputație: 179 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2017 Salut, in prima parte a lui iulie am fost in vizita la Diana. Am sunat-o pe la ora 17, imi raspunde, imi spune serviciile si am programat o intalnire la 18:45, in care am cerut sa fac fisting vaginal (una din fanteziile mele).Ajung in zona, parchez, ies ... era o caldura groaznica. Ajuns unde fusese restaurantul Budapesta, sun - pe la 18:42. Nu imi raspunde. Astept inca 5 minute in soare pe caldura aceea, sun iarasi - nimic. Peste doua minute sun iarasi, imi raspunde cineva care s-a prezentat drept colega Dianei si imi spune ca Diana e ocupata momentan si sa revin in ... sa zicem 10 minute. Ma plimb vreo 10 minute printre blocuri (la umbra!) si sun iarasi. Raspunde aceeasi fata, care imi spune ca Diana nu e inca gata, mai dureaza putin, dar pot sta la ea in camera intre timp.Urc asadar, ma cunosc cu Larisa (0746334106) si ma duc la ea in camera unde stam de vorba, in general despre site-urile unde se pot da astfel de anunturi, care au fost, care au mai ramas. Larisa are aceeleasi servicii ca Diana, inclusiv fisting (dar ii reuseste mai rar)Pe la 19:20 parca apare si Diana, care se scuza spunand ca nu ii mai pleca clientul. Deci vreo 35 de minute de intarziere fata de cum stabilisem.O rog sa se imbrace cu una din costumatiile ei, apoi plecam pe rand la dus. In baie erau de toate.Ma intorc la Diana in camera. Ca o paranteza, ele stau intr-un apartament cu 3 camere, fetele au atelierele de lucru pe fete opuse ale blocului... eu mergand atunci in amandoua camerele era la fel de cald si pe fata cu soare si pe cea cu umbra a blocului. Ce bun ar fi fost un aer conditionat!In fine, ajung singur cu Diana, imbracata frumos (cred ca pe caldura aceea costumul a fost dificil de indurat).Stabilim ordinea operatiilor, ma intreaba daca aleg OP sau ON (aleg ON). Dupa o vreme trecem la sex normal. Vazand ca nu imi dau drumul dupa minute bune de normal, imi propune sa incepem fisting, ca poate acea fantezie ma va excita si mai tare.Ma intreaba daca vreau cu manusa sau fara (crema de lubrefiere e obligatorie in ambele cazuri). Aleg cu manusa, si incep usor (nu mai incercasem niciodata). Dupa destul de putin timp imi spune sa imping mai tare ca ea poate multe.In curand, mana mea (facuta apoi pumn) era inauntru. Interiorul se simte fierbinte! Am trecut apoi la un sex oral in care Diana statea pe spate, eu intr-o parte cu mana inauntru. Ulterior, am schimbat pozitiile, eu pe spate, Diana intr-o parte (mana tot inauntru).Totusi, timpul trecea, Diana se incalzise (nu de la mine, ci probabil de la canicula si costumul purtat), eu paream departe de finalizare, asa ca am decis sa ma opresc.Si acum niste note:Locatie: 8. Este asezata bine, in centru, este confortabila, baia are de toata. Am vazut si mai luxoase, dar e ok asa. Pentru momentele calde, ar prinde bine un aer conditionat (care ar fi dus nota la 9)!Infatisare: 8. Diana are sanii mari.GFE: 9-10. Diana are mult bun simt, si m-a facut sa ma simt confortabil.Oral: 8-9Normal: 8Fisting vaginal: nu am mai facut niciodata, asa ca nu stiu sa compar, dar senzatia era interesanta. Nota 10Servicii: ON/OP, NP, fisting vaginalCadou: 300 ora - pentru fisting inclus. Nu mai stiu cat era fara.In acea zi ma trezisem foarte de dimineata, am condus mult, a fost canicula, asa ca seara eram cam obosit si nu in forma maxima. Poate ca altfel as fi dat note mai mari.Si mai e totusi treaba cu cele 35 de minute intarziere, care as fi vrut sa nu se intample... a trebuit sa dau niste explicatii acasa ca se facuse tarziu cand am ajuns, si oricum nu imi place sa astept. In mod clar cand am sunat eu nu era nimeni si apoi altcineva a fost programat atunci, impingand programarea mea mai tarziu. 3
di_ana Reputație: 1672 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Septembrie 15, 2017 Salut, in prima parte a lui iulie am fost in vizita la Diana. Am sunat-o pe la ora 17, imi raspunde, imi spune serviciile si am programat o intalnire la 18:45, in care am cerut sa fac fisting vaginal (una din fanteziile mele).Ajung in zona, parchez, ies ... era o caldura groaznica. Ajuns unde fusese restaurantul Budapesta, sun - pe la 18:42. Nu imi raspunde. Astept inca 5 minute in soare pe caldura aceea, sun iarasi - nimic. Peste doua minute sun iarasi, imi raspunde cineva care s-a prezentat drept colega Dianei si imi spune ca Diana e ocupata momentan si sa revin in ... sa zicem 10 minute. Ma plimb vreo 10 minute printre blocuri (la umbra!) si sun iarasi. Raspunde aceeasi fata, care imi spune ca Diana nu e inca gata, mai dureaza putin, dar pot sta la ea in camera intre timp.Urc asadar, ma cunosc cu Larisa (0746334106) si ma duc la ea in camera unde stam de vorba, in general despre site-urile unde se pot da astfel de anunturi, care au fost, care au mai ramas. Larisa are aceeleasi servicii ca Diana, inclusiv fisting (dar ii reuseste mai rar)Pe la 19:20 parca apare si Diana, care se scuza spunand ca nu ii mai pleca clientul. Deci vreo 35 de minute de intarziere fata de cum stabilisem.O rog sa se imbrace cu una din costumatiile ei, apoi plecam pe rand la dus. In baie erau de toate.Ma intorc la Diana in camera. Ca o paranteza, ele stau intr-un apartament cu 3 camere, fetele au atelierele de lucru pe fete opuse ale blocului... eu mergand atunci in amandoua camerele era la fel de cald si pe fata cu soare si pe cea cu umbra a blocului. Ce bun ar fi fost un aer conditionat!In fine, ajung singur cu Diana, imbracata frumos (cred ca pe caldura aceea costumul a fost dificil de indurat).Stabilim ordinea operatiilor, ma intreaba daca aleg OP sau ON (aleg ON). Dupa o vreme trecem la sex normal. Vazand ca nu imi dau drumul dupa minute bune de normal, imi propune sa incepem fisting, ca poate acea fantezie ma va excita si mai tare.Ma intreaba daca vreau cu manusa sau fara (crema de lubrefiere e obligatorie in ambele cazuri). Aleg cu manusa, si incep usor (nu mai incercasem niciodata). Dupa destul de putin timp imi spune sa imping mai tare ca ea poate multe.In curand, mana mea (facuta apoi pumn) era inauntru. Interiorul se simte fierbinte! Am trecut apoi la un sex oral in care Diana statea pe spate, eu intr-o parte cu mana inauntru. Ulterior, am schimbat pozitiile, eu pe spate, Diana intr-o parte (mana tot inauntru).Totusi, timpul trecea, Diana se incalzise (nu de la mine, ci probabil de la canicula si costumul purtat), eu paream departe de finalizare, asa ca am decis sa ma opresc.Si acum niste note:Locatie: 8. Este asezata bine, in centru, este confortabila, baia are de toata. Am vazut si mai luxoase, dar e ok asa. Pentru momentele calde, ar prinde bine un aer conditionat (care ar fi dus nota la 9)!Infatisare: 8. Diana are sanii mari.GFE: 9-10. Diana are mult bun simt, si m-a facut sa ma simt confortabil.Oral: 8-9Normal: 8Fisting vaginal: nu am mai facut niciodata, asa ca nu stiu sa compar, dar senzatia era interesanta. Nota 10Servicii: ON/OP, NP, fisting vaginalCadou: 300 ora - pentru fisting inclus. Nu mai stiu cat era fara.In acea zi ma trezisem foarte de dimineata, am condus mult, a fost canicula, asa ca seara eram cam obosit si nu in forma maxima. Poate ca altfel as fi dat note mai mari.Si mai e totusi treaba cu cele 35 de minute intarziere, care as fi vrut sa nu se intample... a trebuit sa dau niste explicatii acasa ca se facuse tarziu cand am ajuns, si oricum nu imi place sa astept. In mod clar cand am sunat eu nu era nimeni si apoi altcineva a fost programat atunci, impingand programarea mea mai tarziu.Mulțumesc pentru vizita și pentru recenzie!!Îmi cer scuze pentru ca a trebuit sa ma aștepți!!
di_ana Reputație: 1672 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Septembrie 18, 2017 Disponibilă
di_ana Reputație: 1672 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Septembrie 19, 2017
di_ana Reputație: 1672 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Septembrie 21, 2017 Disponibilă
di_ana Reputație: 1672 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Septembrie 22, 2017 Disponibila
di_ana Reputație: 1672 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Septembrie 23, 2017 Disponibilă
di_ana Reputație: 1672 Postat Septembrie 24, 2017 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Septembrie 24, 2017 Disponibilă
di_ana Reputație: 1672 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Octombrie 2, 2017
di_ana Reputație: 1672 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Octombrie 3, 2017 Disponibilă 1
vlad19922017 Reputație: 28 Postat Octombrie 3, 2017 Postat Octombrie 3, 2017 Foarte frumoasa si arati si bine , poate iti fac o vizita vineri ca tare curios m.a facut acest topic 1
di_ana Reputație: 1672 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Octombrie 4, 2017 Foarte frumoasa si arati si bine , poate iti fac o vizita vineri ca tare curios m.a facut acest topicSigur!
di_ana Reputație: 1672 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Octombrie 6, 2017 Disponibilă
vlad19922017 Reputație: 28 Postat Octombrie 6, 2017 Postat Octombrie 6, 2017 Va salut dragi futaciosi, fac prima recenzie sper totusi sa fiu exact pe subiect fara sa fiu prea in detaliu inutil. Am fost acum jumatate de ora la Diana si a fost super. Lipicioasa , se muleaza pe client la modul daca esti mai timid (ca mine) sta cu tine de vorba pana iti intri in ape. Nu este grabita , dar nici nu o lungeste aiurea. Ca sa o scurtez este exact ca in restul recenziilor pozitive de aici. Notele(sper sa fiu cat mai exact) Gfe : 8 Fk : 8Normal : 8 : tin sa specific ca este atenta la clien oferind mangaieri , te trage spre ea...pe scurt se implica. Notele sunt cat de cat corecte din punctul meu de vedere insa mie mi.a placut mult . Recomand si sigur revin 2
di_ana Reputație: 1672 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Octombrie 7, 2017 Va salut dragi futaciosi, fac prima recenzie sper totusi sa fiu exact pe subiect fara sa fiu prea in detaliu inutil.Am fost acum jumatate de ora la Diana si a fost super.Lipicioasa , se muleaza pe client la modul daca esti mai timid (ca mine) sta cu tine de vorba pana iti intri in ape.Nu este grabita , dar nici nu o lungeste aiurea. Ca sa o scurtez este exact ca in restul recenziilor pozitive de aici.Notele(sper sa fiu cat mai exact) Gfe : 8 Fk : 8Normal : 8 : tin sa specific ca este atenta la clien oferind mangaieri , te trage spre ea...pe scurt se implica.Notele sunt cat de cat corecte din punctul meu de vedere insa mie mi.a placut mult . Recomand si sigur revinMultumesc pentru vizita și pentru recenzie!Te mai aștept!
di_ana Reputație: 1672 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Octombrie 9, 2017
di_ana Reputație: 1672 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Octombrie 10, 2017 Disponibilă
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum