yazmin Reputație: 877 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 7, 2016 http://nimfomane.com/forum/topic/70937-cont-cristina-universitate-bucuresti/ Curios...lucreazã? S-a retras? Cine posteazã? Plm, ceațã totalã domnii mei despre ce cont este vb?acest cont imi apartine si nu am cerut niciodata sa fie sters.aici scriu doar eu CRISTINA GALERIILE ORIZONT.nimeni niciodata nu are cum sa posteze in numele meu........DOR EU.MA LUMINEAZA SI PE MINE CINEVA?DESPRE CE ESTE VB? Link spre comentariu
yazmin Reputație: 877 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 7, 2016 domnii mei despre ce cont este vb?acest cont imi apartine si nu am cerut niciodata sa fie sters.aici scriu doar eu CRISTINA GALERIILE ORIZONT.nimeni niciodata nu are cum sa posteze in numele meu........DOR EU.MA LUMINEAZA SI PE MINE CINEVA?DESPRE CE ESTE VB?cred ca faci confuzie ..domnu meu Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 7, 2016 MA LUMINEAZA SI PE MINE CINEVA?DESPRE CE ESTE VB? Asta ziceam și noi...sã fie luminã pã toping Duminicã seara a fost deschis un topic(la rubrica anunțuri) în care soțul cãuta nevasta, prietenul comun fãcea pe bunul samaritean, unde au fost postate cam aceleași poze, doar cã erau neblurate...plm, pâine și circ...sau vițãvercea Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2016 Partajează Postat Iunie 7, 2016 Asta ziceam și noi...sã fie luminã pã toping Duminicã seara a fost deschis un topic(la rubrica anunțuri) în care soțul cãuta nevasta, prietenul comun fãcea pe bunul samaritean, unde au fost postate cam aceleași poze, doar cã erau neblurate...plm, pâine și circ...sau vițãvercea Unde sunt pozele neblurate ? Am ratat ? Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 7, 2016 Unde sunt pozele neblurate ? Am ratat ? A șters, Pisicuts, topicul(pe bunã dreptate)...l-am citit tot cap-coadã, dã-mã-n sloboz, încã nu m-am ramolit...erau fix-exact aceleași poze Cu siguranțã au vãzut și alți useri...îi rog sã confirme sau sã infirme Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2016 Partajează Postat Iunie 7, 2016 A șters, Pisicuts, topicul(pe bunã dreptate)...l-am citit tot cap-coadã, dã-mã-n sloboz, încã nu m-am ramolit...erau fix-exact aceleași poze Cu siguranțã au vãzut și alți useri...îi rog sã confirme sau sã infirme Era frumoasa ? In pozele neblurate zic Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 7, 2016 Fiind prin zona am incercat si eu o vizita la colega Andrei . Sun , ma progranez , ajung in 10 min , urc si .....cobor repede .Fata arata binisor la corp dar nu stiu de ce se zice pe aici "posibil de etnie" cand ea este tiganca 100 % si mai este si urata , rau . Dupa ce am anuntat-o ca nu raman m-a informat ,asa ca sa ma oftice, ca are numai clienti la costum care lucreaza la firmele din zona . Le urez costumatilor mult succes ,eu nu pot sa-mi traumatizez pula in halul astaEra frumoasa ? In pozele neblurate zic Comm-ul lui bic.c m-a adus pe topingul ãsta A fost citat(i s-a dat quote la comm)pe topicul în cauzã( cel de la anunțuri)...plm, chestii-socoteli Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2016 Partajează Postat Iunie 7, 2016 Comm-ul lui bic.c m-a adus pe topingul ãsta A fost citat(i s-a dat quote la comm)pe topicul în cauzã( cel de la anunțuri)...plm, chestii-socoteli e alambicata treaba 1 14 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 7, 2016 e alambicata treaba Beliciune belitã...n-ai vãzut așa ceva Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Iunie 7, 2016 A șters, Pisicuts, topicul(pe bunã dreptate)...l-am citit tot cap-coadã, dã-mã-n sloboz, încã nu m-am ramolit...erau fix-exact aceleași poze Cu siguranțã au vãzut și alți useri...îi rog sã confirme sau sã infirme A vazut si mandea pozili,deci au existat dar le-a sters motanu' p.s.:Mareane, nu ai pierdut nimic! 6 6 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 7, 2016 A vazut si mandea pozili,deci au existat dar le-a sters motanu' p.s.:Mareane, nu ai pierdut nimic! Sã mor, fãrã mișto, este(era)tot ea în poze? Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Iunie 7, 2016 Sã mor, fãrã mișto, este(era)tot ea în poze?Nu,era altcineva......era o schiloada cam chelioasa si plina de bube,fi-mi-ar scarba p.s.:Nu mai am puncte 7 6 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 7, 2016 Nu,era altcineva......era o schiloada cam chelioasa si plina de bube,fi-mi-ar scarba p.s.:Nu mai am puncte Sensibiluleeee Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 7, 2016 Nu,era altcineva...... Plm, același decor, aceiași pantofi, aceiași vestimentație, același fizic...am luat-o razna, tre' sã mã mut la țarã Link spre comentariu
pipilica Reputație: 1621 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Iunie 7, 2016 Plm, același decor, aceiași pantofi, aceiași vestimentație, același fizic...am luat-o razna, tre' sã mã mut la țarã La tara,intr-o manastire,o chilie.Soarta omului in mana Domnului este. 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 7, 2016 La tara,intr-o manastire,o chilie.Soarta omului in mana Domnului este. Amin! Link spre comentariu
pipilica Reputație: 1621 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Iunie 7, 2016 Amin!Recomand cu incredere manastirea Tanacu Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 7, 2016 Recomand cu incredere manastirea Tanacu E dã posedate...Ai sictir Link spre comentariu
pipilica Reputație: 1621 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Iunie 7, 2016 E dã posedate...Ai sictir Si ce bree,n-ai mai facut exorcizari?? Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Iunie 7, 2016 Plm, același decor, aceiași pantofi, aceiași vestimentație, același fizic...am luat-o razna, tre' sã mã mut la țarã Plm,eu zic ca aia era mai schiloada si mai chelioasa....si pana la urma daca sunt una si aceiasi persoana sa fii convins ca cele actuale sunt mult mai noi si poate si putin modificate Stii cine te poate lamuri:motanu'...mai mult ca sigur ca nu le-a sters p-alea vechi ci doar le-a bagat la naftalina Eu zic sa se faca ancheta serioasa pe tema asta,nu putem sa lasam lucrurile asa! =)) 6 6 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 7, 2016 Plm,eu zic ca aia era mai schiloada si mai chelioasa....si pana la urma daca sunt una si aceiasi persoana sa fii convins ca cele actuale sunt mult mai noi si poate si putin modificate Stii cine te poate lamuri:motanu'...mai mult ca sigur ca nu le-a sters p-alea vechi ci doar le-a bagat la naftalina Eu zic sa se faca ancheta serioasa pe tema asta,nu putem sa lasam lucrurile asa! =)) Sã mor de mã sesizam, sunt genul care merge la pizdã 'dupã' ureche, n-am mai citit o recenzie cap-coadã de prin 2013...cheȘtia cu filmatul clienților m-a dat peste cap...vreau laivuri Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Iunie 7, 2016 Sã mor de mã sesizam, sunt genul care merge la pizdã 'dupã' ureche, n-am mai citit o recenzie cap-coadã de prin 2013...cheȘtia cu filmatul clienților m-a dat peste cap...vreau laivuri Cristina n-are nimic de zis?Nu pune si ea umarul la bunul mers al anchetei? Daca nu ia cuvantu' in urmatoarele ore va fi trecuta la suspecti,am zis!!!! 6 6 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 7, 2016 Cristina n-are nimic de zis?Nu pune si ea umarul la bunul mers al anchetei? Daca nu ia cuvantu' in urmatoarele ore va fi trecuta la suspecti,am zis!!!! Vorba ta...Pisicuts e dã vinã =)) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2016 Partajează Postat Iunie 7, 2016 Sã mor de mã sesizam, sunt genul care merge la pizdã 'dupã' ureche, n-am mai citit o recenzie cap-coadã de prin 2013...cheȘtia cu filmatul clienților m-a dat peste cap...vreau laivuri Dăcând recenzam io la obect 1 14 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 7, 2016 Dăcând recenzam io la obect Adevãraaaat Vorbesc cu Picon la telefon...ne auzim dupã Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum