Sari la conținut

cristina universitate 0732199183

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

Marti am fost la Cristina,programare telefonica usoara,locatia galeriile orizont,zona Universitate,locatia este buna pt. futai,cu pat mare,sifoner cu oglinda,baie dotata normal.Este o fata comuna la fata,par negru si lung dar cu un corp bun de futai,piesa de rezistenta fiind fundul.Dupa dusurile aferente,fata a trecut direct la actiune,cu oral neprotejat,nu are o tehnica foarte buna,incearca si putin deep,dar ii simteam dintii pe pula si nu ma simtem confortabil,am pus-o pe ea sa stea pe spate si am inceput un cunni,pasarica curata,fara mirosuri,la inceput era cam reticienta dupa a inceput sa se simta bine...gemea usor,i se contractau muschii incet si dupa mai tare pana a avut orgasm...mi-a spus la sfarsit ca trebuia sa se intample invers adica eu sa am orgasm si ea sa mi-l provoace,ca doar de aia am venit...i-am spus ca nu e timpul trecut si am montat prezervativul am pus-o capra in pat si dupa cateva minute de pompare am ejaculat.

Actul 2 a debutat cu un oral de sculare si a urmat ceva fantastic,s-a pus Cristina pe mine cu spatele catre mine,un picior venea pe langa mana mea,iar celalat era indoit spre parte a cealalta catre piciorul meu,un fel de ,,sfoara'' dar cu un picior indoit,eu unul nu am mai vazut pozitia asta,e ceva de vis,o priveliste uluitoare,cu un cur demential si o pizda mega primitoare,am stat in pozitia asta cateva minute vroiam sa nu se mai termine dar din pacate Cristina a obosit de atate miscari fiind o pozitie foarte grea pt. ea si am schimbat,i-am spus sa isi ia pantofi cu toc si am luat-o pe la spate,in picioare langa perete,am futut-o asa alte cateva minute de curgeau apele pe noi...dar eu eram cu gandul la pozita aia si nu ejaculam neam...ne-am mutat in pat si am continuat tot in pozitia caprita dar acum cu priveliste in oglinda...am finalizat glorios in sfarsit...plm m-am dus la dus,m-am imbracat si pana in parcarea de jos de la Inter mi-au tremurat picioarele si curgeau apele pe mine...2 zile febra musculara.. =)) .dar pentru un asemenea futai se merita orice sacrificiu.

Note:locatie:8

corp:8,5

fata:7,5

oral:7

normal:10

taxa:200ron/2numere

Recomandare DA macar 1 data pentru pozitia aia mega tare

• Like 2
  • Minus 10
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...