Sari la conținut

cristina universitate 0732199183

Postări Recomandate

• Oras:pa
  • Oras:pa

Aceasta este cristina care era langa biserica italiana pe magheru in scara cu amanetul 076292..88?

omg! ai dreptate! pozele din dormitor si hol seamana ingrozitor de mult cu cele din locatia cristinei creole de langa biserica italiana, cea cu poze false, cu tipa africanca..

acum nu stiu daca e aceasi fata, nu pare deloc, si da, chiar am fost la cristina creola, in ianuarie :))

• Like 1
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

omg! ai dreptate! pozele din dormitor si hol seamana ingrozitor de mult cu cele din locatia cristinei creole de langa biserica italiana, cea cu poze false, cu tipa africanca..

acum nu stiu daca e aceasi fata, nu pare deloc, si da, chiar am fost la cristina creola, in ianuarie :))

Domniilor ....tot cristina  sunt si eu dar sunt la galeriile orizont...astea sunt pozele mele reale nu folosesc poze false....daca va uitati atent la poze am un tatuaj pe mana si picior.....am sa pun 2 poze in care se vad tatuajele :hihat

post-160023-0-32744300-1446620552_thumb.jpg

post-160023-0-70125600-1446620613_thumb.jpg

post-160023-0-54844200-1446620650_thumb.jpg

• Like 4
Link spre comentariu

eu zic sa vii cu poze noi...cele de mai sus mai bine nu le postai....ai tatuaje pe ambii umeri...in ultima poza nu apare tatuajul de pe umarul stang deci este veche se vede, erai mai slaba ...deci vino cu poze noi ca ne-ai aburit si cu vechi si cu mai noi....

Link spre comentariu

eu zic sa vii cu poze noi...cele de mai sus mai bine nu le postai....ai tatuaje pe ambii umeri...in ultima poza nu apare tatuajul de pe umarul stang deci este veche se vede, erai mai slaba ...deci vino cu poze noi ca ne-ai aburit si cu vechi si cu mai noi....

am sa vin cu poze noi......trb e ca sunt neschimbata... :rax2

Link spre comentariu

am venit cu o poza asa cum am promis facuta akm 3 sapt in germ ....ti -se pare ca  sunt grasa akm?

post-160023-0-07412400-1447133883_thumb.jpg

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...