Sari la conținut

Tatuatele

Tatuate   

15 membri au votat

1. 1. VÄ? atrag?

• Tatuajele mi se par sexy.
    • Nu vÄ?d nimic deosebit la ele.
    • Nu-mi plac, urâÈ?esc pielea.
    • È?tampilÄ? de penalÄ?, purtÄ?toarele trebuie evitate.

Postări Recomandate

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Spune-mi cine

mai pune intrebari asa cretine?

• Like 3
  • Minus 3
Reputație: -598
  • Oras:Romania
Postat

Spune-mi cine

mai pune intrebari asa cretine?

Mata.

Mai trebuia o optiune: "Depinde de tatuaj".

De exemplu diferenta intre cele 2 de mai jos. :)

Evident că nu mă refer la cele kitchoase.

• Oras:B
Postat

Juan Mata de la Man. United ?

Cant spui de mama baga si cratima tampitule. Atât de limitat esti oncat ramai fără argumente si bagi familia in discutie? Mai mult, o mama! Handicapatule, pe tine cine te-a născut, sau esti facut din laba si aruncat la gunoi?

• Oras:Bucuresti
Postat

Cant spui de mama baga si cratima tampitule. Atât de limitat esti oncat ramai fără argumente si bagi familia in discutie? Mai mult, o mama! Handicapatule, pe tine cine te-a născut, sau esti facut din laba si aruncat la gunoi?

:laugh2 :laugh2 :laugh2

Ai dat reply la alta postare...

:hug1

Postat

Mata.

Evident că nu mă refer la cele kitchoase.

daca iti fut o palma, behai

• Oras:-----------
Postat

Mai trebuia o optiune: "Depinde de tatuaj".

De exemplu diferenta intre cele 2 de mai jos. :)

de ăia care scriu frumos pe coșgiuge cu litere gotice ai auzit? (cu bronz auriu să nu fie ca pe sobele țărănești)

hai că tu ești ăla care știe de ce, zi-le loredana, de ce se tatuează oamenii, intr-un fel sau altul, daca nu zic eu și cand zic eu doare, ca ei sau ele nu stiu dece

Reputație: -598
Postat

Postul meu era scris cu diacritice, cretinule. Cratima nu avea ce căuta acolo, retardatule.

MATÁ pron. pers. (Reg. și fam.) Dumneata. [Gen.-dat.: matale. – Var.: matále pron. pers.] – Din dumneata.

Sursa: DEX '09 (2009)

daca iti fut o palma, behai

N-ai bani de curve de vrei să fuți palmele altora? Trist.
Postat

Postul meu era scris cu diacritice, cretinule. Cratima nu avea ce căuta acolo, retardatule.

MATÁ pron. pers. (Reg. și fam.) Dumneata. [Gen.-dat.: matale. – Var.: matále pron. pers.] – Din dumneata.

de cand fut la ma+ta gratis, nu-mi mai trebuie.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

ăsta e un topic pe principiul de ce cântă țiganii manele și nu consumă tărie , de ce ? 

și de ce românii care ascultă manele sunt alcoolizați ;)

• Like 3
Postat

de ăia care scriu frumos pe coșgiuge cu litere gotice ai auzit? (cu bronz auriu să nu fie ca pe sobele țărănești)

hai că tu ești ăla care știe de ce, zi-le loredana, de ce se tatuează oamenii, intr-un fel sau altul, daca nu zic eu și cand zic eu doare

Zapacitule, nu am avut si nu o sa am clone.

Am fost Amada, pe asta il am demult, nu l-am folosit pentru falsuri, nu am scris de pe 2 conturi in acelasi timp si am spus din start cine sunt.

Nici macar nu am tatuaje. :laugh2

Dar oamenii isi fac tatuaje din diverse motive, nu generaliza, eu nu mi-am facut pentru ca sunt sucita si m-as plictisi de el repede, apoi ar trebui sa-l suport toata viata. :)

Baga poze cu cosciugul si soba ca nu stiu despre ce vorbesti, macar mai radem. :)

Postat

Zapacitule, nu am avut si nu o sa am clone.

Am fost Amada, pe asta il am demult, nu l-am folosit pentru falsuri, nu am scris de pe 2 conturi in acelasi timp si am spus din start cine sunt.

Nici macar nu am tatuaje. :laugh2

Dar oamenii isi fac tatuaje din diverse motive, nu generaliza, eu nu mi-am facut pentru ca sunt sucita si m-as plictisi de el repede, apoi ar trebui sa-l suport toata viata. :)

Baga poze cu cosciugul si soba ca nu stiu despre ce vorbesti, macar mai radem. :)

tu ce crezi, am sau nu IP de New York acum? vrei sa-ti pun print screen? tu ai clone, zeci, eu n-am avut niciodata clone pe vreun forum, tu ai pozat in om liber, nu eu, cand colo tot un sugaci de pulă ești și tu [  ...  ], tu imi sugi mie pula ca sa mananci o paine! (si eu o sug, dar cei carora o sug trebuie sa crape in chinuri atroce, si nu doar sa crape cu tot cu nevestele si puradeii lor, ca ei asa cred, ca vor crapa si gata .... )

• Like 1
Postat

Tot bou esti!
  • Like 1
  • Minus 2
Postat

tu ce crezi, am sau nu IP de New York acum? vrei sa-ti pun print screen? tu ai clone, zeci, eu n-am avut niciodata clone pe vreun forum, tu ai pozat in om liber, nu eu, cand colo tot un sugaci de pulă ești și tu [  ...  ], tu imi sugi mie pula ca sa mananci o paine!

asa, inginere!

infrange-o pe Psiho. =)))))))))) =)))))))))))))))))))))

Postat

gata bre! greseli de confuzie de eroare.

Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2

Ai dat reply la alta postare...

:hug1

Amandino, gresesti! Am dat replay unde trebuia!Hai concentreaza-te
Postat

tu ce crezi, am sau nu IP de New York acum? vrei sa-ti pun print screen? tu ai clone, zeci, eu n-am avut niciodata clone pe vreun forum, tu ai pozat in om liber, nu eu, cand colo tot un sugaci de pulă ești și tu [  ...  ], tu imi sugi mie pula ca sa mananci o paine! (si eu o sug, dar cei carora o sug trebuie sa crape in chinuri atroce, si nu doar sa crape cu tot cu nevestele si puradeii lor, ca ei asa cred, ca vor crapa si gata .... )

Ai IP de la Balaceanca. :laugh2

Viseaza tu mult si bine la clone si mai ales ca-ti sug eu pula. :laugh2

Ce fac eu cu clonele, pe asta o stii? :)

Postat

Mata oaie.

Nu mah, mata nu ai inteles, esti un idiot handicapat si limitat. Pana si tu te întrebi "cine" zgarciul tau esti!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare