Sari la conținut

0737393154

Postări Recomandate

Postat

DOAMNA 37, frumoasa si naturala, deosebita prin stil si atitudine ofer rafinament, discretie, intimitate, tandrete si relaxare. Reala 100%poze furate

post-3774-133409724775_thumb.jpg

Vizitator sweet_mik86
Reputație: 0
Postat

Ai dreptate ''' mozart ''...Am fost si eu zilele trecute la aceasta duduie.Cu chef de ceva actiune si fermecat oarecum de pozele din anuntul d-rei,am vrut sa-i fac o vizita,ceea ce s-a si intamplat,numai k atunci cand mi s-a deschis usa nu era fata care o vazusem eu in poze(nici macar pe departe sa semene intr-un fel la culoarea parului,sani,corp...nimic,nimic)! Poloticos m-am scuzat k nu pot ramane(a mai si esclamat:''dar ce s-a intamplat?? nu iti place de mine??'')...am facut stanga'imprejur rapejor,ca nu cumva sa o retin pe 'mamaita' si m-am carat!! Pacat k sunt multe fete care isi posteaza anunturi cu poze false!!! Noi ne pierdem timpul,iar ele clientii!!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare