Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:neamt
  • Oras:neamt
Postat

Eu i-as face un control la limba mai intai,sa vad daca este curata,ceea ce ma indoiesc.Ma apuca sila numai cand ma gandesc ce limba infectioasa si murdara are. Nu l-as lasa nici sa sufle de la distanta de 2 m in curul meu.

Curul tau...tine-l safe si parfumat, pana cand distanta si obligatiile or sa ajunga doar la 2 m de tine.  :foame

Reputație: -1369
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Poti sa traduci si tu in "anilingus", "rimming" nu este un termen folosit in Romania decat de cei care stiu engleza. :)

Draga,lui ii trebuie traducere si din romana in romana...

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Poza ma reprezinta in totalitate. Ma inclin in fata remarcii tale, eram suparat putin pe tine. Nu mi-ai o poezie cu frisca. :date

Martafoi,limbist ce esti,acum vad ca esti complexat..
Postat

Ha ha ha ha ! Vezi ca este pervers(a) si ii place ! Inghite tot.

Așa e. Se vede de la o poștă că îi place laptele de călugăr. Nu rămâne nici un miligram nepăpat.

Postat

Ai inviat limbistule?sau ai fost sa te caci pe mata...

Postat

O ciocănești în vârf?

Poate o futi pe mata..nu-i straina de pula?
Postat

Da,o ciocanesc pe mamicuta ta,te oftici? Limbist mic si puturos!

Pun pariu că ești un frustrat nespălat și nefutut ( când te fut vecinii ăia gay nu se pune). Te uiți ba la ecran ba la cei 20 lei pe care îi ai pe birou și te enervezi că de banii ăia nu poți fute nici măcar o centuristă. Și refulezi aici, plin de complexe și invidie.

Sfat: Spală-te, îmbracă-te decent și ia-ți în pula mea un job, nu mai sta așa că la viața infectă pe care o ai, o să fuți de-o să te usture curu'

Postat

Pun pariu că ești un frustrat nespălat și nefutut ( când te fut vecinii ăia gay nu se pune). Te uiți ba la ecran ba la cei 20 lei pe care îi ai pe birou și te enervezi că de banii ăia nu poți fute nici măcar o centuristă. Și refulezi aici, plin de complexe și invidie.

Sfat: Spală-te, îmbracă-te decent și ia-ți în pula mea un job, nu mai sta așa că la viața infectă pe care o ai, o să fuți de-o să te usture curu'

Stii ce a mai zis Petre Tutea? Sa-i sugi ciorapi...
Postat

Stii ce a mai zis Petre Tutea? Sa-i sugi ciorapi...

Auzi fă proasto, ia ieși dracu-n pula mea. Te-am băgat prea mult în seamă, Târfa dracu ieftină ce ești. Huooooooooo

Postat

Te oftici rau limbst mic ce esti,bag pula in neanmu tau de moldoveni , lmbistule mars la oala cu cacat...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.