andreyu_ct Reputație: 104 Postat Iulie 1, 2015 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Iulie 1, 2015 http://anunturi.cugetliber.ro/anunt-sex-total-garantat-vei-reveni-cu-siguranta_505195 ... Spunandu mi cineva k a fost in acest cuib (focar de infectie) si mi a spus k a fost relativ ok la 30 lei am hotarat saerg si eu astazi .. 30 oral 50 oral/normal si 70/total fratilor nu am mai vazut in viata mea asa apartament imputit si cu un miros greu de suportat si nu am mai simtit in viata mea asa miros de pizda imputita nici nu am cuvinte sa exprim ceea ce am simtit acolo .. Monstruletul asta cu ochelari in poze arata cat de cat ok .. O sun imi spune k trebuie sa ajung la doraly , ajung o sun ma ghideaza sa ajung la un magazin dupa care imi aplica stil .. Nu poti sa imi iei si mie un pachet de tigari? Dar nu din bani mei cadou de la tine .. Nu i am luat tigari .. Ajung in fata usi deschide totat ascunsa de dupa usa .. Imi prezinta oferta inghit in sec si hai sa fiebtreaba buna ii dau 70lei pt un nr total ... Bai fratilor in timp ce mergem de pe hol inspre camera se auzeau niste zgomote ciudate rau din baie unde inediat a zis k sunt catei ei (80% eu cred k era un copil cu un caine acolo nu doua animale asa cun spunea ea) ajuns in sufragerie o dezordine totala si o imputenie de nedescris .. Ajuns in dormitor si mai rau deci daca mai avea inca o camera ma lua cu lesin .. Cand incepe sa se dezbrace de la distanta frate a venit un miros de pizda obosita imputita infecta si urata rau avea pizda neagra n am cuvinte .. Din start i am spus sa ma suga direct mia spus sa ma pun in pat i am spus k nu vreau vreau sa stau in picioare .. A inceput sa ma intrebe de cadou de pacjetul de tigari i am spus k nu i am luat si a inceput sa comenteze putin .. In fine sa apucat de supt .. Nu are nici o treaba am puso in genunchi am facut laba si m am alobozit pe ochelarii ei .. Am plecat fara sa ma sterg fara sa nimic .. Oricum nu aveam la dispozitie decat servetele uscate nici macar servetele umede apai baie .. Am fugit repede afara din apartamentul infect m am dus la masina m am sters cu servetele umede .. Si l am sunat pe cel ce mia recomandat acea infectie 5 min l am injurat intruna dupa care mia spus k mai era cu cineva eram beti bine si k el a prinso pe cea tinerica care a evadat repede din acea infectie .. Deci cea mai proasta patanie a mea .. 6
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iulie 1, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 1, 2015 Deci a iesit pana la urma 70 lei o muie?pe centura e mai ieftin! si e si aer curat (bonus) 2
andreyu_ct Reputație: 104 Postat Iulie 1, 2015 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Autor Postat Iulie 1, 2015 2 mui pe varianta si imi ramanea si de un kent .. Dar asta este trebuie sa incerci plm .. M am ars asta este ) am uitat sa spun k ii putea si gura de la distanta a hazna sa inebunesc cum ii putea pestera:)) 2
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iulie 1, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 1, 2015 ))))ma mir cum ai avut curaj! si tu si ala micu! nu a batutbin retragere?
andreyu_ct Reputație: 104 Postat Iulie 1, 2015 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Autor Postat Iulie 1, 2015 Daca nu a vrut sa ii faca aia nici muie am facut laba si am slobozit pe ochelari ei ) 2
j0hnnybravo Reputație: 1892 Postat Iulie 3, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 3, 2015 Ba da se vede din poze ca e naspa rau, nush ce ai cautat acolo, te-a prostit bine cine te-a prostit.... Eu in locul tau ii ceream banii inapoi si plecam, daca nu vroia ma pisam pe ei, sa isi ia lumanari de ei si tot plecam...
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2015 Postat Iulie 3, 2015 Daca nu a vrut sa ii faca aia nici muie am facut laba si am slobozit pe ochelari ei )Daca si laba (pe care mi-o fac singur) a ajuns sa coste 70 atunci ma las si de asa ceva 1 3
andreyu_ct Reputație: 104 Postat Iulie 6, 2015 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Autor Postat Iulie 6, 2015 Aici e mai ceva k la capatos sa inebunesc .. Voi nu v'ati gafat niciodata'n plm ... 1
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2015 Postat Iulie 6, 2015 Aici e mai ceva k la capatos sa inebunesc .. Voi nu v'ati gafat niciodata'n plm ...oho ... ba da ... dar faceam haz de necaz ... nu o lua personal ! ce naiba ?
noscape Reputație: 24 Postat Iulie 9, 2015 Postat Iulie 9, 2015 Bsi fratilor dat voi nu va uitati la pozele ei , zii mersi ca nu ai plecat cu un bonus ca sa mai cheltui vro 2 mil pe medicamente , stii vb aia cat dai atata face
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 10, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 10, 2015 Daca nu a vrut sa ii faca aia nici muie am facut laba si am slobozit pe ochelari ei )bravo nepoate, adevarat curvar, are dioptriile mari?
andreyu_ct Reputație: 104 Postat Iulie 11, 2015 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Autor Postat Iulie 11, 2015 bravo nepoate, adevarat curvar, are dioptriile mari?Are cu + )
ylly Reputație: 39 Postat Iulie 11, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 11, 2015 Si daca face un test de sifilis cred ca iese cu mai multe + uri
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum