ghostcurvar Reputație: 1875 Postat Iulie 2, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 2, 2015 Sa va spun si eu pa pa nu de alta dar pe un forum unde o zdreanta are atata putere nu am cum sa mai raman . Un forum unde noi discutam despre fetele/curvele/zdrente si ne dam cu parerea daca merita sau si-a pierdut din farmec si ...valoare . Pe aceasta cale multumesc pentru tot ce am aflat de aici sper ca si eu la randul meu sa fii oferit la fel de multa informatie si cam atat ... din pacate . As avea multe intrebari cum de o zdreanta are atata autoritate pe forum dar cum baza ramane gura si pizda ca si mod de viata pentru unii/unele as avea singur multe raspunsuri . Toate cele bune . 3
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2015 Postat Iulie 2, 2015 Amice zdreanta pleaca.... Iti dau mai tarziu un pm
ghostcurvar Reputație: 1875 Postat Iulie 2, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 2, 2015 Amice zdreanta pleaca.... Iti dau mai tarziu un pm Nu e vorba ca pleaca ci situatia in sine
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2015 Postat Iulie 2, 2015 Te as scoate la o cafea sa vb
ghostcurvar Reputație: 1875 Postat Iulie 2, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 2, 2015 Te as scoate la o cafea sa vb Pm me )
talibanu Reputație: 9697 Postat Iulie 2, 2015 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iulie 2, 2015 Te as scoate la o cafea sa vbBai nebunilor ) 2 2
ghostcurvar Reputație: 1875 Postat Iulie 2, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 2, 2015 Bai nebunilor )Esti gelos ?
talibanu Reputație: 9697 Postat Iulie 3, 2015 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iulie 3, 2015 oleaca )
alsahia Reputație: 2731 Postat Iulie 3, 2015 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Iulie 3, 2015 Sa va spun si eu pa pa nu de alta dar pe un forum unde o zdreanta are atata putere nu am cum sa mai raman . Un forum unde noi discutam despre fetele/curvele/zdrente si ne dam cu parerea daca merita sau si-a pierdut din farmec si ...valoare . Pe aceasta cale multumesc pentru tot ce am aflat de aici sper ca si eu la randul meu sa fii oferit la fel de multa informatie si cam atat ... din pacate . As avea multe intrebari cum de o zdreanta are atata autoritate pe forum dar cum baza ramane gura si pizda ca si mod de viata pentru unii/unele as avea singur multe raspunsuri . Toate cele bune .. Cica zdreanta plateste pentru putere
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2015 Postat Iulie 3, 2015 . Cica zdreanta plateste pentru puteresi eu ce rau am fost ca am acuzat-o ca suge pula ca sa-i plateasca pe moderatori sa-i dea putere ! ahhh... ea chiar suge pula ca sa plateasca ! 2 3
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 4, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 4, 2015 oleaca )lasa talibane, nu mai fi gelos , te scot eu la suc saptamina care vine.
talibanu Reputație: 9697 Postat Iulie 4, 2015 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iulie 4, 2015 Cat stai in tara? Sa vad daca te prind
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 4, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 4, 2015 am auzit ca ma scoateti in oras
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 4, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 4, 2015 am auzit ca ma scoateti in oras hai la costinest , te astept. acum
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 4, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 4, 2015 aici ploua.. si nu-mi las bestia in casa
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum