dalia Reputație: 30 Postat Iulie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 18, 2015 Buna dimineata,disponibila va pup.
lacmcl Reputație: 4 Postat Iulie 18, 2015 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iulie 18, 2015 e salon de masaj? sau.. nu prea inteleg nimic din ce s-a vorbit pe aici. a fost cineva la ele? o parere ceva?multumesc
en3rgy Reputație: 202 Postat Iulie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 18, 2015 Pot sa zic ca este un salon de masaj. Eu am vizitat-o de mai multe ori pe Dalia de pe vremea cand era bruneta si se numea Monik! Locația este Ok ...nimic care sa te dea pe spate sau ceva care sa te sperie. Undeva pe lângă Cafe bulevard o cafenea situată între tineretului si timpuri noi, intr-o vila. Serviciile sunt Ok, fata este curată locația la fel. Nu am încercat alta fata decât pe Dalia. Cert nu este teapa dar acum depinde si de gusturile fiecărui om.
dalia Reputație: 30 Postat August 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 11, 2015 Buna seara,va pup si va astept.
dalia Reputație: 30 Postat August 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 25, 2015 Disponibile.
phoenix Reputație: -585 Postat August 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 25, 2015 La 02.07.2015 la 9:07, Dalia a spus: Cum in razboi este permis orice,cand vine vorba de sex la noi explodeaza bomba.0730464784Bine ca nu explodeaza oala sub presiune
dalia Reputație: 30 Postat Septembrie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 11, 2015 Ce iti poti dori mai mult decat doua fete nebunatice care te vor rasfata cum iti doresti ?suna-ne si iti garantam o ora de extaz.pupici
capitanul burcea Reputație: 26 Postat Septembrie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 11, 2015 asta este un salon basit, am sunat, mi-a raspuns una, pe la jumatea detaliilor a luat alta telefonul si a repetat detaliile, pe fundal se auzeau alte tocuri, am intrebat de uro pasiv pt ca asa scrie in anunt, au zis ca da si cand am intrebat daca se poate si pe fata mi-a inchis telefonul in nas
dalia Reputație: 30 Postat Decembrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 8, 2015 Buna,va invitam sa ne cunoastem si va garantam o experienta de neregretat.Pupici si o zi frumoasa va dorim!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum