Sari la conținut

anna

Postări Recomandate

• Oras:Oltenia Eterna Terra Nova
  • Oras:Oltenia Eterna Terra Nova
Postat

Tarif,pret,servicii..etc

• Oras:Craiova
Postat

O / N = 40 RON 

O+N = 60 DE RON 

A =  80 RON 

O+N+A = 100 RON 

PROGRAM : 10:00 - 20:00 L-V /D ( Nu stiu exact ) 

Postat
  La 03.07.2015 la 13:48, jokervs a spus:

O / N = 40 RON 

O+N = 60 DE RON 

A =  80 RON 

O+N+A = 100 RON 

PROGRAM : 10:00 - 20:00 L-V /D ( Nu stiu exact ) 

Ora 150 lei fara anal......finalizarea se face pe sanii oral neprotejat in functie de igiena si zicea ca lucreaza pana la ora 19:00....e un bloc de garsoniere......e nasol pentru mine deoarece acolo sta fosta nevasta si nu a-si vrea sa dau ochii cu ea :))) astept recenzii din partea voastra

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi
Postat

Salutare, saptamana trecuta mi-am luat inima in dinti si am vizitat domnisoara din titlu, la telefon avea o voce ciudata, m-a ghidat spre garsoniera, rocada (service bebe popescu), un bloc de garsoniere urat, eram hotarat daca e vre-o babaciune sa vre-o naspeta sa o iau la fuga.. Dar cand am urcat si am ajuns la usa.. Surpriza, fata nu pare sa aiba mai mult de 23 de ani, slabuta, genul skinny, nu e wow, dar arata ok, curata, fara mirosuri neplacute, am discutat putin, am mers pana la baie de m-am spalat pe maini si pe gogu, m-am sters pe un servetel din buzunar deoarece garaoniera si baia aratau najpa, si am trecut la actiune, inceput cu un oral protejat (alegerea mea), mangaieri pe sani, pe corp, pe pasarica (pare sa o excite, are niste sfarcuri foarte erectibile si sensibile) continuat cu un schimb de pase pe la spate intre cele doua gauri, apoi trecut ea peste mine si calarit cu gogu in ochiu maro pana am finalizat in prez. Decartat 100 ron si plecat multumit.

Daca ar avea o locatie mai ok sau ar amenaja un pic locatia actuala ar fi ok .

Note:

Aspect: 8

Oral: 8 pt inceput deoarece a foat destul de scurt

Normal: 8

Anal: 9

Recomand doar pt cei care nu sunt pretentiosi la locatie.

• Like 1
Postat

Salutare baieti,am vizitat si eu aceasta domnisoara.Sun pe numarul de mai sus si imi raspunde o voce mai ciudata,imi explica ce presteaza si tarifele si hotarasc sa merg la ea.Domnisoara practica ON/P 40 ron,NP 40 ron,A 80 ron,O+N+A 100 ron.Locatia o are undeva pe rocada in drum spre gara,mai exact langa o spalatorie si un service auto,un bloc de garsoniere vechi si ciudat.Ajung la ea,sun si imi deschide usa o fata de vreo 23 24 ani,slaba la vreo 40 kg.Nu prea sunt genul meu fetele slabute dar totusi am zis sa raman.Ii inmanez 100 ron si trecem la treaba.Fata incepe cu un oral slabut,incercari de deep dar fara sanse.Dupa 5 minute de oral ii zic ca vreau sa trecem la anal,ea se conformeaza si incepem.Aici nimic spectaculos,fiind prima oara cand incerc anal am crezut ca o sa ma dea pe spate dar slabe sanse,fata se vede ca a avut ceva barbati la viata ei.Pompat vreo 10-12 minute si m-am terminat in ea.Apartamentul vechi si urat,baia daramata si fara sapun lichid,fara nimic ( m-am spalat pe maini dupa ce am terminat ) .

Note : 
O-6
N-nu am mai incercat
A-7
GFE-7 (fata face cum zice clientul,in rest nu am prea vorbit)

Concluzie:
Nu prea merita,dar in lipsa de altceva cum a fost azi la mine pentru un anal merge.  
                                                                                                                                      Numai bine ! 

• Like 1
Postat

Peste 2 săptămâni o să mă duc la ea să văd dacă se merită sau nu....sper să ajung mai repede în Craiova

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:peste tot si niciunde
  • Oras:peste tot si niciunde
Postat

Doamne ce întrebări in ultima vreme...

• Oras:Calator prin lume .
  • Oras:Calator prin lume .
Postat
  La 13.08.2015 la 1:31, curelaru a spus:

Anal neprotejat faci?

Ba esti nebun?!? :slap2  Adica asa trebuie sa fi : Ori nebun, ori "fericitul" posesor al unei boli incat sa nu-ti mai pese de viata ta sa ceri anal neprotejat :pope...Mare ti-e gradina Doamne  :bow 

• Oras:No man"s land
  • Oras:No man"s land
Postat

Hai noroc.

Saptamana trecuta am fost la Dameza.

Am sunat la telefon si a raspuns din prima.Am aflat tarifele ON/P 40 lei , NP 40 lei A 80 lei O+N+A 100 lei si ma indrumat spre locatie unde am ajuns usor , in brazda . pe rocada veche langa service Bebe P.......sa nu ii dau numele complet.

Ajuns acolo deschide si vad dameza in usa.Am ramas putin surprins.Aici dau peste o fata de maxim 45 kg , bruneta cu parul lung ondulat putin , insotita de o potaie mica(nici nu stiu sa ii pronunt numele).Fata inalta de 1,60 metri , dragutica la fata , cam fara cur si cam fara tate(ele exista dar sunt mici) , sau sunt eu obisnuit cu ele mai mari.Pare destul de curata , epilata , rasa la pasarica total , tatuata pe un picior , destul de OK.

Aleg un N+P si trecem la schimbat.Fata intre timp baga potaia pe balcon ca rodea la sireturile mele si dupa ne apucam de treaba.

La oral suge binisor insa nu ma impresionat cu absolut nimic.Daca era sa stau si o ora si nu ma terminam asa , in schimb te lasa sa o maigai la pasarica , sa ii bagi degetele , cuminte.

Dupa 5 minute ii zic sa punem prezervativul si sa trecem la normal.Aici ce pot sa zic ca am suit-o pe mine , destul de stramta , dar parca nu se mai umezea cum trebuie , este si adevarat ca era dupa-amiaza bine si poate avusese mai multi clienti si nu ma asteptat pe mine sa aiba orgasm nu?

In fine , trecem la pozitia misionarului 2/3 minute si dupa aceea o pun capra si in cateva minute am terminat.

Note:

Locatie-7

Fata-7

Oral-7

Normal-8

GFE-8

Recomand doar daca nu ai alta varianta mai buna.

• Like 2
Postat

daca nu ai ochi sa vezi sapunul e problema ta . chiar nu ma intereseaza parerea nimanui . nu e obligat sa vina nimeni daca nu vrea si nu ii place.. fiecare are dreptu la opinie

• Oras:nowhere
  • Oras:nowhere
Postat

de o luna jumatate ai spus  ca pui o poza... ar fi mai bine sa te concentrezi pe lucrul asta momentan decat sa te contrazici...

• Telefon: iganea10
  • Telefon: iganea10
Postat

Te-am sunat azi incepand cu ora 10.30, pana la 13.00, din zona service Bebe Popescu. Mi-ai zis sa te sun peste 15 min, am zis ok. Dupa 20 min te intreb daca esti disponibila si daca pot sa urc, mentionand ca am informatia cu locatia din acest forum. Tu, imi zici ca nu ai informatii despre adresa divulgate pe forum si mi-ai inchis telefonul. Ar fi cazul sa ai putin respect pentru cei care iti  platesc coaja de p... pe care o duci la gura! I-ati si hartie igienica pentru caracter ... Sa-ti fie rusine!

• Oras:motatei sat... nu gara
  • Oras:motatei sat... nu gara
Postat
  La 24.08.2015 la 11:03, ananaa a spus:

daca nu ai ochi sa vezi sapunul e problema ta . chiar nu ma intereseaza parerea nimanui . nu e obligat sa vina nimeni daca nu vrea si nu ii place.. fiecare are dreptu la opinie

Ce suparata esti

• Oras:craiova
  • Disponibila
  • Oras:craiova
  • Disponibila
Postat

Pune si tu un program incerc sa dau de tine ba nu raspunzi ba ai tel inchis .......

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...