Sari la conținut

Metode de sinucidere

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Gata, v-ati si luat de el. :)

trebuie sa invete sa scrie scurt si hazliu. si usor de digerat pe total. e el putin smintit, dar in felul lui simpatic. daca ar fi si usor de digerat ce zice , sa nu imi stea in gat, nu m-as lua de el ca parca vad ca iar imi da nebunu' pmuri. sa nu faci asa engineer  ca nu eu am zis, a zis johhny . sa ii trimiti lui :)

• Like 2
  • Oras:Unde vreau
Postat

trebuie sa invete sa scrie scurt si hazliu. si usor de digerat pe total. e el putin smintit, dar in felul lui simpatic. daca ar fi si usor de digerat ce zice , sa nu imi stea in gat, nu m-as lua de el ca parca vad ca iar imi da nebunu' pmuri. sa nu faci asa engineer  ca nu eu am zis, a zis johhny . sa ii trimiti lui :)

Lasa sa nu trimita, eu sunt un neica nimeni :)...

Postat

Lasa sa nu trimita, eu sunt un neica nimeni :)...

esti sportiv si nu ma lasi odata, o singura data sa te bag la inaintare. pai nu accepti sa o incasezi odata pt mine? altadata nu iti mai cer , acu fi galant si fa-te lat ca io-s ingusta. daca stau dupa tine nu ma vede smintitu asta :)))

Postat

esti sportiv si nu ma lasi odata, o singura data sa te bag la inaintare. pai nu accepti sa o incasezi odata pt mine? altadata nu iti mai cer , acu fi galant si fa-te lat ca io-s ingusta. daca stau dupa tine nu ma vede smintitu asta :)))

Multumesc, dar incasez pt mine destul in fiecare zi...oricum simt eu ca tot tu ai sa primesti :)

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:bucuresti
Postat

trebuie sa invete sa scrie scurt si hazliu. si usor de digerat pe total. e el putin smintit, dar in felul lui simpatic. daca ar fi si usor de digerat ce zice , sa nu imi stea in gat, nu m-as lua de el ca parca vad ca iar imi da nebunu' pmuri. sa nu faci asa engineer ca nu eu am zis, a zis johhny . sa ii trimiti lui :)

Bine, bă, mai taci în pula mea!

Postat

Bine, bă, mai taci în pula mea!

bravo potaie :))))) ce fain latri tu de unu singur, vreo 11spe mii de replici pe cum te simti astazi fara un raspuns.  jos, sezi, seeeziiii!

marsh ca am treaba, mai latra singur cateva zile fara macar o replica :))))) luna viitoare trecem la trucuri pt recomprnse  :)))))

Postat

bravo potaie :))))) ce fain latri tu de unu singur, vreo 11spe mii de replici pe cum te simti astazi fara un raspuns. jos, sezi, seeeziiii!

marsh ca am treaba, mai latra singur cateva zile fara macar o replica :))))) luna viitoare trecem la trucuri pt recomprnse :)))))

Care sunt alea șpemii de replici, pielea pulii ce ești?

Și tot nu mă las până nu recunoști că ai pulă!

Postat

Care sunt alea șpemii de replici, pielea pulii ce ești?

Și tot nu mă las până nu recunoști că ai pulă!

roll over!!!! bark bark bark :)))))

good girl!!!! 

numai MIni o sa iti zic cand nu am treaba si decid sa iti raspund fanul meu :)))))

letz teach u how to drive, goood garl Mini:))

Postat

roll over!!!! bark bark bark :)))))

good girl!!!!

Fată, și io care speram să mă pun bine cu tine, să ne facem codițe și să bem coctailuri!

Hai, că abia aștept să mă delectez cu aberațiile tale, cum te fuți tu cu nenea în iarbă, cum speli strapoanele de căcat, alea, alea....

Postat

Fată, și io care speram să mă pun bine cu tine, să ne facem codițe și să bem coctailuri!

Hai, că abia aștept să mă delectez cu aberațiile tale, cum te fuți tu cu nenea în iarbă, cum speli strapoanele de căcat, alea, alea....

WE need to improve your skills for dog shows. C'mon Mini

• Oras:-----------
Postat

futuți morții mătii titilescule (dolănescule), eu n-am vrut nici bani, nici să fiu mare! să mori mâncat de viermi! inconjurat de garduri electrificate, otrăvit de Chevron, si toate neamurile sa stie că tu esti dolănescu, un pui de curvă! asa sa mori tu si toate curvele reale, cu sau fara cruce ca blazon! fututi mortii matii care te-a adus pe lume! fututi mortii matii blond sau bruntet ce esti tu, cu apple sau fara apple, pui de curva ordinva fătat de PUIE CĂȚEAIA MAIDANEZĂ! si toate neamurie sa te stie, PUI DE CURVA CU CARLIONTI BLONZI! FUTUTI MORTII MATII DE CURVA!  IN IAD CU TINE SI PURADEII TĂI FĂTAȚI DE CĂȚEAIUA PUIE! 

SĂ BEI SÂNGE ÎN 5 ANI ! (tu și copiii tăi!)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

In balamucul asta de topic, merge si o pisica vorbitoare, zic ! :)

• Like 1
Postat

exista niste gunoaie mai la nord de ierusalim care dupa 2017, au de gand sa se proclame evrei, cu o constructie care pe hartie (wikipedia) costa 3 sute de milioane de euro

si alte gunoaie, cu diplome de psihologi cauta sa se proclame albi dand cu pietre in primii , condusi de un pitic dem de cirrc, cu 20 de conturi pe acest forum, intr-adevat, un evreu, dar din semintia lui Dan (un sarpe), pe nume Siegfried Șnaps, acum in varsta de vreo 77 ani, care in 2007 tinea sedine de psychotherpy cu ub butuc de apple pe birou

hai mă .... 

ia zi-ne jupâne, ca mi-ai zis pe PM ca nu esti din neamul meu, cati euro iti dau lupii atei (evrei) din elvetia?  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

p.s. roz kendra,  :laugh2  :laugh2  :laugh2 , in 4 saptamani delia a ajuns la 13 milioane vizualizari dar lu ala barba inca nu i-a crescut  :pope  :bow

Dumnezeu a binecuvantat America, submarinele ei nucleare si elicopterele ei Apache! si tancurile Merkava din Israel! 

• Oras:bangkok
Postat

futuți morții mătii titilescule (dolănescule), eu n-am vrut nici bani, nici să fiu mare! să mori mâncat de viermi! inconjurat de garduri electrificate, otrăvit de Chevron, si toate neamurile sa stie că tu esti dolănescu, un pui de curvă! asa sa mori tu si toate curvele reale, cu sau fara cruce ca blazon! fututi mortii matii care te-a adus pe lume! fututi mortii matii blond sau bruntet ce esti tu, cu apple sau fara apple, pui de curva ordinva fătat de PUIE CĂȚEAIA MAIDANEZĂ! si toate neamurie sa te stie, PUI DE CURVA CU CARLIONTI BLONZI! FUTUTI MORTII MATII DE CURVA!  IN IAD CU TINE SI PURADEII TĂI FĂTAȚI DE CĂȚEAIUA PUIE! 

SĂ BEI SÂNGE ÎN 5 ANI ! (tu și copiii tăi!)

monser , doresc si eu ceva lectii de injurat , am un client care ma deranjeaza, mister ddpof si nu mai am imaginatie ce sa imi mai bag i mortii si familia lui, ma poti ajuta?

Postat

monser , doresc si eu ceva lectii de injurat , am un client care ma deranjeaza, mister ddpof si nu mai am imaginatie ce sa imi mai bag i mortii si familia lui, ma poti ajuta?

Tre' să intre în zona lui de interes, apocalipsă, conspirații, altfel nu cred că se bagă.

• Like 1
Postat

ma bag eu in zona lui , numai sa ma invete injuraturi noi , si eu "iubesc " jidanii

Postat

curvele sunt schizoide, prin ele vorbesc managerii lor!  :rax2

totusi, 15 ani ar trebui sa fie de ajuns pt orice nenorocit

Postat

Dar-ar naiba in tine inginere, fa-te hitman.

Postat

sint dispus sa pun un contract pe ddpof , dar nu sa il omoare fizic , doar sa il injure pina crapa fierea-n el.

Postat

sint dispus sa pun un contract pe ddpof , dar nu sa il omoare fizic , doar sa il injure pina crapa fierea-n el.

Cauta un hacar sa-i faca praf saracia de calculator.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...