Sari la conținut

Metode de sinucidere

Postări Recomandate

• Oras:-----------
  • Oras:-----------

totdeauna realizarile prietenilor mei ma motiveaza sa merg pana la capat

ca anglofil si fan all Americii si al israelului, folosesc aceste portiuni video din filmul T2 (la fel si prietenii mei din bransa Psychedelic trance, noi credem ca impreauna cu israel  vom distruge definitiv Europa unita neo-nazista, ba chiar o vom masacra primadata prin fracking apoi nuclear)

https://www.youtube.com/watch?v=9e9yKRm9R44

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

A fost cea cu nitrogenul, nu doare, dar parca sa fii gasita cu o punga in cap... oricum ramane.

Varianta injectabila ar fi cel mai ok, dar ce? Otrava de sobolani poate isi face datoria, dar nu stii cum, mai ales ca risti sa nu-si faca si ramai paralizat sau in coma...

Apoi daca nu nimeresti vena... :no2

Pareri? Romanii sunt inventivi, sa vedem... :)

PS. Indiferent cat de anormal, nebun pare, cei sensibili o pot lua ca pe un pamflet, doar sa dea un raspuns. :)

Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
  • Disponibila

sigure sunt multe...dureroase, cam la fel de multe. sau messy.

A fost cea cu nitrogenul, nu doare, dar parca sa fii gasita cu o punga in cap... oricum ramane.

Varianta injectabila ar fi cel mai ok, dar ce? Otrava de sobolani poate isi face datoria, dar nu stii cum, mai ales ca risti sa nu-si faca si ramai paralizat sau in coma...

Apoi daca nu nimeresti vena... :no2

Pareri? Romanii sunt inventivi, sa vedem... :)

PS. Indiferent cat de anormal, nebun pare, cei sensibili o pot lua ca pe un pamflet, doar sa dea un raspuns. :)

Voi doua trebuie neapărat sa va cunoașteți.

Clar ați fi Best friend ever și niciuna nu ar mai avea gânduri negre.

Ot

Cea mai buna metoda este sa trăiești...

Plm

Parca azi am chef sa adorm și sa ma trezesc doar când dispar toate greutățile astea....

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:worldwide

io m-am trezit la pranz. DECI EEEU ca la 6 juma up. Alice si Amada chiar s-ar intelege de minune..... Sunt dark and gotic amandoua, au simtul umorului, hardcore biatches lol (era un compliment mie daca imi zice cineva asa zic  thx) si miros de la doistanta o alta ca ale asa incat sunt dragute fara sa se straduiesca :) ma mir ca nu s-au aunat pan' acu

Link spre comentariu

Voi doua trebuie neapărat sa va cunoașteți.

Clar ați fi Best friend ever și niciuna nu ar mai avea gânduri negre.

Ot

Cea mai buna metoda este sa trăiești...

Plm

Parca azi am chef sa adorm și sa ma trezesc doar când dispar toate greutățile astea....

Ce le stii tu pe toate pentru toti.

Noi nu trebuie neaparat nimic, ne simtitm foarte bine asa si cu ganduri "negre", orice trebuie acceptat, realitatea nu este imaginatie.

Nu a trecut destul incat sa avem ce discuta, mai asteapta o eternitate.

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Noi nu trebuie neaparat nimic, ne simtitm foarte bine asa si cu ganduri "negre", orice trebuie acceptat, realitatea nu este imaginatie.

Nu îmi lua postarea în nume de rau. Pe Alice am cunoscut-o personal,este un om deosebit. Tocmai pt ca simt ca și tu ai un suflet mare mi-am exprimat părerea ca împreună v-ați înțelege de minune.

Take care

Link spre comentariu

:laugh2  :laugh2  :laugh2 ce nebuna esti da-ti-as de baut  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...