rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iulie 27, 2015 deci din aia dezorganizata cel mai organizata ma simt in haos, eh vezi deja am calitati care sa ma califice Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iulie 27, 2015 nu, dar nenea indubitabil mi-a adus aminte de politica bisericii scientologice cand vine vb de psihiatrie. Ceva gen Psychiatry is evil. I don`t agree. it's not evil it's Satan Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Iulie 27, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Iulie 27, 2015 like people who know pills. maybe one day i need to be pimped lol i can fix ya. i haz medz poza e din stash-ul propriu 1 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 27, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Iulie 27, 2015 nu, dar nenea indubitabil mi-a adus aminte de politica bisericii scientologice cand vine vb de psihiatrie. Ceva gen Psychiatry is evil. I don`t agree. Pă căldura asta ? Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iulie 27, 2015 i can fix ya. i haz medz poza e din stash-ul propriuthx lady i can get myself any med desired. cand ai banuti e ciudat sa nu faci rost de chestiidar nu sunt de acord cu tratamentul medicamentos decat daca e strict necesar (adica cand simt ca crap) plus ca daca e sa consum prefer un mood shifter ii explicam eu Amadei un prozac, un zoloft de astea clasice baaai ce discutii avem mor de ras Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 27, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Iulie 27, 2015 Cu râsul nu te poti sinucide, sa nu fie ăla din pădure 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iulie 27, 2015 Cu râsul nu te poti sinucide, sa nu fie ăla din păduredar cu o lama poti?ps vocile din cap mi-au zis razand sa va dau like la toti Link spre comentariu
johnny&white Reputație: -438 Postat Iulie 27, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Iulie 27, 2015 Acum de la cursul asta de farma....ati trecut la alt nivel observ, vorbiti in alte limbi. Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 27, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Iulie 27, 2015 dar cu o lama poti?ps vocile din cap mi-au zis razand sa va dau like la toti Prefer una din Peru sau Ecuador Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iulie 27, 2015 nu, dar nenea indubitabil mi-a adus aminte de politica bisericii scientologice cand vine vb de psihiatrie. Ceva gen Psychiatry is evil. I don`t agree. imi plac textele tale de prezentare. dar de ce nu iti iei un domeniu .comcred ca te-ar avantaja. plus pt clip4sale poti sa iti faci reclama si sa ai o piata de desfacere mai mare.pana la urma e important sa aiba cat mai mult acces la continutul pe care il vinzi Link spre comentariu
johnny&white Reputație: -438 Postat Iulie 27, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Iulie 27, 2015 imi plac textele tale de prezentare. dar de ce nu iti iei un domeniu .comcred ca te-ar avantaja. plus pt clip4sale poti sa iti faci reclama si sa ai o piata de desfacere mai mare.pana la urma e important sa aiba cat mai mult acces la continutul pe care il vinzi Acum ai trecut la marketing? Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iulie 27, 2015 Acum ai trecut la marketing?nu auzi bre ca-s schizo . pai si firesc sa sar de la una la alta. Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Iulie 27, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Iulie 27, 2015 imi plac textele tale de prezentare. dar de ce nu iti iei un domeniu .comcred ca te-ar avantaja. plus pt clip4sale poti sa iti faci reclama si sa ai o piata de desfacere mai mare.pana la urma e important sa aiba cat mai mult acces la continutul pe care il vinzi sunt pe vine 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Iulie 27, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Iulie 27, 2015 thx lady i can get myself any med desired. cand ai banuti e ciudat sa nu faci rost de chestiidar nu sunt de acord cu tratamentul medicamentos decat daca e strict necesar (adica cand simt ca crap) plus ca daca e sa consum prefer un mood shifter ii explicam eu Amadei un prozac, un zoloft de astea clasice baaai ce discutii avem mor de ras astea sunt antidepresive. nu au legatura cu anxioliticele Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iulie 27, 2015 astea sunt antidepresive. nu au legatura cu anxioliticelei know Link spre comentariu
johnny&white Reputație: -438 Postat Iulie 27, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Iulie 27, 2015 astea sunt antidepresive. nu au legatura cu anxioliticeleNu cunosc din astea...daca spui de Aulin,Nurofen, Aspirina parca mai descifrez si eu. Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iulie 27, 2015 Nu cunosc din astea...daca spui de Aulin,Nurofen, Aspirina parca mai descifrez si eu. told ya u so soft. u gert drunk with a couple beers )) 2 Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Iulie 27, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Iulie 27, 2015 Ăsta e curs de farmacologie? Dacă e să ne luăm după replicile tale, mai degrabă e de lingvistică (în principal secţiunea "omonimie şi polisemantism")... 3 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 27, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Iulie 27, 2015 Dacă e să ne luăm după replicile tale, mai degrabă e de lingvistică (în principal secţiunea "omonimie şi polisemantism")...forumu asta e cu oameni sofisticati 1 Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Iulie 30, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Iulie 30, 2015 forumu asta e cu oameni sofisticati deaa......cu mincinoși, care se dau elvețieni , unde din câte știu (Elveția), eutanasia e legală am făcut niște bloguri mai demult, da? ei bine, ele au fost alcătuite din informații culese de la cei ce se pretind intelectuali autohtoni, in fond, niște gunoaie, plagiatori, ei le știau de 25 de ani, de 35 de ani, de pe vremea lui Eric Berne, acum, aceste gunoaie, au acele profile anti - apocaliptice (ei fiind proxenetii șefi, creierele, că deh, realii proxeneti si-au facut marfa de-a dreptul innaccesibilă ) pentru că, înecați în credite (orfanii de lux fătați de Puie, nu pot fi săturați niciodată), trebuie să defuleze și ei cumva, deși se consideră normali psihic, in fond gunoiul rămâne un gunoi, scrap of ză Lord (și aici spre fericirea tuturor intra toți, chiar si evreii, poporul ales, din care se lauda trolul ca face parte, pt ca si ei, 2300 de zile si dimineti - din aia 7 ani - vor fi sub tuteta nepotului sieg heil! ) ... in 5 ani il vom vedea public Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iulie 30, 2015 forumu asta e cu oameni sofisticati deaa......cu mincinoși, care se dau elvețieni , unde din câte știu (Elveția), eutanasia e legală am făcut niște bloguri mai demult, da? ei bine, ele au fost alcătuite din informațai culese de la cei ce se pretind intelectuali autohtoni, in fond, niște gunoaie, plagiatori, ei le știau de 25 de ani, de 35 de ani, de pe vremea lui Eric Berne, acum, aceste gunoaie, au acele profile anti anti apocaliptice (ei fiind proxenetii șefi, creierele) pentru că, înecați în credite (orfanii de lux fătați de Puie, nu pot fi săturați niciodată), trebuie să defuleze și ei cumva, deși se consideră normali psihic, in fond gunoiul rămâne un gunoi, scrap of ză Lord (și aici spre fericirea tuturor intra toți, chiar si evreii, poporul ales, din care se lauda trolul ca face parte, pt ca si ei, 2300 de zile si dimineti - din aia 7 ani - vor fi sub tuleta nepotului sieg heil! )nu am inteles nimic .... pe care pastila esti acu ? Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Iulie 30, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Iulie 30, 2015 SUGE AICI! Ihttp://topol-m.blogspot.com/ Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iulie 30, 2015 http://topol-m.blogspot.com/pai si numa' un post ai pa blogsorul tau. asa sarac sau avar esti? si mai este si sec in draci. aoleu o sa ma faci tu sa ma amuz cand te trec pe antidepresive. mai bine scrie dracu o poezie, compune o oda, recita alfabetu' invers, dar fa ceva inafar de copy-paste. Sau si mai grav copy-paste imaginea ta mentala. Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 30, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Iulie 30, 2015 SUGE AICI! Ihttp://topol-m.blogspot.com/In sticluţa aia mică ce era ? Care era paharu" tău ? Nu intreb cu ce era Link spre comentariu
johnny&white Reputație: -438 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Iulie 30, 2015 Gata, v-ati si luat de el. Link spre comentariu
Postări Recomandate