Sari la conținut

Metode de sinucidere

Postări Recomandate

• Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware.

like people who know pills. maybe one day i need to be pimped lol

i can fix ya. i haz medz :D

poza e din stash-ul propriu

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:worldwide

i can fix ya. i haz medz :D

poza e din stash-ul propriu

thx lady i can get myself any med desired. cand ai banuti e ciudat sa nu faci rost de chestii

dar nu sunt de acord cu tratamentul medicamentos decat daca e strict necesar (adica cand simt ca crap) :*

plus ca daca e sa consum prefer un mood shifter ii explicam eu Amadei un prozac, un zoloft de astea clasice 

baaai ce discutii avem mor de ras  :laugh2

Link spre comentariu

nu, dar nenea indubitabil mi-a adus aminte de politica bisericii scientologice cand vine vb de psihiatrie. Ceva gen Psychiatry is evil.

I don`t agree. :no2 

imi plac textele tale de prezentare. dar de ce nu iti iei un domeniu .com

cred ca te-ar avantaja. plus pt clip4sale poti sa iti faci reclama si sa ai o piata de desfacere mai mare.

pana la urma e important sa aiba cat mai mult acces la continutul pe care il vinzi  :kiss3

Link spre comentariu
  • Oras:Unde vreau
  • Oras:Unde vreau

cred ca te-ar avantaja. plus pt clip4sale poti sa iti faci reclama si sa ai o piata de desfacere mai mare.

pana la urma e important sa aiba cat mai mult acces la continutul pe care il vinzi  :kiss3

Acum ai trecut la marketing?

Link spre comentariu

sunt pe vine :)

• Like 1
Link spre comentariu

thx lady i can get myself any med desired. cand ai banuti e ciudat sa nu faci rost de chestii

dar nu sunt de acord cu tratamentul medicamentos decat daca e strict necesar (adica cand simt ca crap) :*

plus ca daca e sa consum prefer un mood shifter ii explicam eu Amadei un prozac, un zoloft de astea clasice 

baaai ce discutii avem mor de ras  :laugh2

astea sunt antidepresive. nu au legatura cu anxioliticele

Link spre comentariu
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

Ăsta e curs de farmacologie? :blushing2

Dacă e să ne luăm după replicile tale, mai degrabă e de lingvistică (în principal secţiunea "omonimie şi polisemantism")...

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:-----------
  • Oras:-----------

forumu asta e cu oameni sofisticati

deaa......cu mincinoși, care se dau elvețieni , unde din câte știu (Elveția), eutanasia e legală

am făcut niște bloguri mai demult, da? ei bine, ele au fost alcătuite din informații culese de la cei ce se pretind intelectuali autohtoni, in fond, niște gunoaie, plagiatori, ei le știau de 25 de ani, de 35 de ani, de pe vremea lui Eric Berne, acum, aceste gunoaie, au acele profile anti - apocaliptice (ei fiind proxenetii șefi, creierele, că deh, realii proxeneti si-au facut marfa de-a dreptul innaccesibilă  :laugh2 )  pentru că, înecați în credite (orfanii de lux fătați de Puie, nu pot fi săturați niciodată), trebuie să defuleze și ei cumva, deși se consideră normali psihic, in fond gunoiul rămâne un gunoi, scrap of ză Lord (și aici spre fericirea tuturor intra toți, chiar si evreii, poporul ales, din care se lauda trolul ca face parte, pt ca si ei, 2300 de zile si dimineti - din aia 7 ani - vor fi sub tuteta nepotului sieg heil!  :laugh2  :laugh2  :laugh2 )

... in 5 ani il vom vedea public

Link spre comentariu

forumu asta e cu oameni sofisticati

deaa......cu mincinoși, care se dau elvețieni , unde din câte știu (Elveția), eutanasia e legală

am făcut niște bloguri mai demult, da? ei bine, ele au fost alcătuite din informațai culese de la cei ce se pretind intelectuali autohtoni, in fond, niște gunoaie, plagiatori, ei le știau de 25 de ani, de 35 de ani, de pe vremea lui Eric Berne, acum, aceste gunoaie, au acele profile anti anti apocaliptice (ei fiind proxenetii șefi, creierele) pentru că, înecați în credite (orfanii de lux fătați de Puie, nu pot fi săturați niciodată), trebuie să defuleze și ei cumva, deși se consideră normali psihic, in fond gunoiul rămâne un gunoi, scrap of ză Lord (și aici spre fericirea tuturor intra toți, chiar si evreii, poporul ales, din care se lauda trolul ca face parte, pt ca si ei, 2300 de zile si dimineti - din aia 7 ani - vor fi sub tuleta nepotului sieg heil!  :laugh2  :laugh2  :laugh2 )

nu am inteles nimic .... pe care pastila esti acu ?

Link spre comentariu

pai si numa' un post ai pa blogsorul tau. asa sarac sau avar esti? si mai este si sec in draci. aoleu o sa ma faci tu sa ma amuz cand te trec pe antidepresive. mai bine scrie dracu o poezie, compune o oda, recita alfabetu' invers, dar fa ceva inafar de copy-paste. Sau si mai grav copy-paste imaginea ta mentala. 

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...