indubitabil Reputație: 2178 Postat August 6, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 6, 2015 Eu când vreau să mă sinucid, nu fac nimic! Așa scap cu viață de fiecare dată! p.s. titilescule, vezi ca e unu cu numele tiu tiu care recruteaza curvari intr-o sectă , are și cravată, costum! desi mi-am pus ip din USA, Germania, nu scap de aberatii nici cum, nu stiu cum da ma ginesc astia
randunica Reputație: 6353 Postat August 6, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat August 6, 2015 Hey...uite o idee:du-te te rog la Obregia pentru o scurta perioada,trateaza-te de depresie si hai inapoi sa te bucuri de viata.Termina cu gandurile astea proaste,sunt sigur ca mai ai multe de spus in viata asta si ca alte persoane vor sa se bucure de prezenta ta AICI in continuare.Oameni buni,nu incurajati o prostie,fie ea si in gluma...Când îți ieși din fire tot asta încurajezi și tu pe alții...
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 6, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 6, 2015 rândunica e un NIMENI! (ATENTIE! e de sex masculin, se da evreu, si face misto de noi din 1996 incoace, asa cum recunoaste pe blogul personal, facut de mine ...) https://www.youtube.com/watch?v=Acdck56QDLw
euirinel Reputație: 76 Postat August 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 6, 2015 Nu incurajez sub nici o forma sinuciderea! Chiar daca nu dam unul pe altul 2 lei,trebuie respectata viata,in forma ei cea mai pura...un tip zicea odata ,,sa faci doar bine..ca rau face toata lumea" ideea este ca sunt multi muisti care fac rau gratuit..care se bucura sa te vada cu tarana intre dinti,dar te pupa in cur cand ai trecut de un prag inaccesibil lor..ce vrei,firea omeneasca 1
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 6, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 6, 2015 individu avea o cărămidă de laptop Apple in 2007 când am fost la el in 2007, in București, ia zi, evreule, tot cu Apple ești? da, din moment ce ai luat apărarea cățeilor blonzi, fătați de maidaneza din carpați , care au tot apple, sunt convins că tot apple ai pe masă! am fost informat din cartea aia și de la anumiți ingineri, cum că apple ar fi inferior tehnic! dar tu oricum ești retardat fizico-mintal, ai nevoie de Apple! când n-ai valoare, ai nevoie de .... Apple! și să fumezi Dunhill! hai mă, fumează Sobranie! șto ka koi! nici un șto și nici un coi! maidaneza puie e slavă 100% ! profesorii de istorie, să li se reducă pensiile!
randunica Reputație: 6353 Postat August 6, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat August 6, 2015 Nu incurajez sub nici o forma sinuciderea! Chiar daca nu dam unul pe altul 2 lei,trebuie respectata viata,in forma ei cea mai pura...un tip zicea odata ,,sa faci doar bine..ca rau face toata lumea" ideea este ca sunt multi muisti care fac rau gratuit..care se bucura sa te vada cu tarana intre dinti,dar te pupa in cur cand ai trecut de un prag inaccesibil lor..ce vrei,firea omeneascaTe vezi în descriere?Ți se pare ok?Într un spațiu virtual mai ales...
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 6, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 6, 2015 IDENTITATEA RÂNDUNICO....IDENTITATEA! zi că ești un rebut genetic din naștere! și te iau în spațiu! te sinucid!
silent_bay Reputație: 35 Postat August 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 6, 2015 Cam cat de labil psihic sa fii ?!?!
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 6, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 6, 2015 Rândunica e n-am.ce.face.acum = trollul = șnaps p.s. termină cu fantasmele antisemite! (așa ne-a fost scris, prin dolănescu, de care și curvele fug, că cică are vocea cam subțire, nu ca tine, voce de balaur .. )
randunica Reputație: 6353 Postat August 6, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat August 6, 2015 ))))))))))
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 6, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 6, 2015 inainte sa ma nasc in România, m-am nascut in Germania! eram telegrafist pe un submarin nazist! (am avut vreo suta de reincarnari pana acum ) si cum spuneam, nu vedeam nimic in jur, atunci, toata informatia aflata la suprafata o puteam doar ghici, prin sunet! aveam căști performante! apoi silent ... (cred ca de la vreo torpila americana) apoi iar m-am nascut, in lumea asta, dar tot Ziebzehn ascult
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 6, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 6, 2015 ... și Suntree
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 6, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 6, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=YkgDmtE3cPg
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 6, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 6, 2015 eu nu cred că te vei sinucide! un elitist ca tine ... cât ai acum? 77 ani? de ce sa te sinucizi cand in 5-10 ani iti vei vedea prăsila pe culmile gloriei mondiale? hai mă ..... p.s. vezi ca ai de dat niste explicatii la oligofrenii taxati cu 60 euro ora la final, muistule
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat August 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 6, 2015 inainte sa ma nasc in România, m-am nascut in Germania! eram telegrafist pe un submarin nazist! (am avut vreo suta de reincarnari pana acum ) si cum spuneam, nu vedeam nimic in jur, atunci, toata informatia aflata la suprafata o puteam doar ghici, prin sunet! aveam căști performante! apoi silent ... (cred ca de la vreo torpila americana) apoi iar m-am nascut, in lumea asta, dar tot Ziebzehn ascult Indubi, fii dubi, orice stii e posibil sa fie cu totul altceva...Reincarnarea la budisti a fost creata ca oamenii sa respecte si alte vietati, nobil, dar fals ca si in crestinism.Respecta natura, intalnesti mai mult ca sigur oameni care merita respectul, sunt putini, dar exista, trebuie doar sa ramai neutru ca sa-l vezi pe fiecare in parte... 99% te transeaza sa-ti vanda carnea (vorbesc pe inteles) dar mai sunt si cei care iti alina si panseaza rana.
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 6, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 6, 2015 inca una de la neamu tău nu mint! https://soundcloud.com/schatsi https://www.youtube.com/watch?v=wsvbAcZHFUg
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 6, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 6, 2015 de data asta nu le mai sterg! sa nu se zica peste 5-10 ani ca n-a fost unu constient aici
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat August 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 6, 2015 de data asta nu le mai sterg! sa nu se zica peste 5-10 ani ca n-a fost unu constient aici Constient esti, manca-mi-ai (tortul)... Ai gusturi bune la muzica. Calm. Noapte buna!
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 6, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 6, 2015 http://2.bp.blogspot.com/-NU5MrkgVtic/VcPRCovujvI/AAAAAAAAALI/HW86Tfy6sas/s1600/11081107_1632809450288142_7840009135538844299_n.jpg
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 6, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 6, 2015 wait 4 me argentina http://3.bp.blogspot.com/-nIgF8ZtCSPg/VbpizZF-PwI/AAAAAAAAAIc/shPr6SKOw2o/s1600/topol.jpg
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 6, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 6, 2015 dacă eu nu pun poza adecvata pe videoclipul de mai jos, asta nu inseamna ca autorii au fost mincinosi (cine stie engleza sa inteleaga) ... dar daca vezi pe cineva de la CNN cu ochii mereu in lacrimi....
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 6, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 6, 2015 fiecare vorba, am retinut-o! cum o cresti, asa o ai! hai mă ... cum ramane cu manelele, muzica hip hop, muzica populara romaneasca? hai măă ... CE ASCULȚI! AIA EȘTI! DONT BULLSHIT ME!
tk2xxx Reputație: -531 Postat August 6, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 6, 2015 fiecare vorba, am retinut-o! cum o cresti, asa o ai! hai mă ... cum ramane cu manelele, muzica hip hop, muzica populara romaneasca? hai măă ... CE ASCULȚI! AIA EȘTI! DONT BULLSHIT ME! baga o manea cu Salam daca se poate...nu mai pune kkt de astea
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 6, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 6, 2015 roz kendra pm (șnaps) : tu ești un sclav mai mic, te-aș arde de viu în foc poate daca scapam de el, ne lasa si pe noi in pace ! (noi ....) NU POȚI! totul e invers (tu ești un NIMENI!) P.S. om liber, ha???? uncle bob ... https://www.youtube.com/watch?v=-T4HDdp15h8
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 6, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 6, 2015 roz kendra pm (șnaps) : tu ești un sclav mai mic, te-aș arde de viu în foc poate daca scapam de el, ne lasa si pe noi in pace ! (noi ....) NU POȚI! totul e invers (tu ești un NIMENI!) P.S. om liber, ha???? uncle bob ... ce ai mah nebunule ti-e dor de mine? te-ai izbit melancolia de recitesti pmuri ?
Postări Recomandate