Sari la conținut

Metode de sinucidere

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

oare de ce nu o fac? consideri că te.am dojenit pe tine și pe Alice? orice ar fi nu am acest drept. ai o sensibilitate mai mare și nu m.am prins io ?

n-am sensibilitati de astea. nu intretin nimic. dar imi tine probabil de cum am fost invatata sa fiu de cand eram copila. Tata mi-a zis sa nu tolerez oameni prosti de orice sex sau mizerii din partea nimanui. Daca e bolnava marsh la medic si tratament. Nu-s neaparat vehementa, dar sunt realista

• Oras:sud
Postat

Al dracu' Aripaluprazu' sau cum plm se numește! :laugh2

io nu ma pricep . cine are prospectu sa scrie ezact

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

pai erau facute de oameni inteligenti, nu de psihopati =)))

Ok. Esti sanatos. Cumnatul meu a incercat prima data sa ma futa cand aveam 12... Au urmat multe alte tentative esuate...

In fine, sotul proprietarei, foarte insistent, a fost refuzat de mine, ce fac? Ii spun ei sau nu?

Esti sanatos, ma astept la un raspuns "sanatos".

Postat

Iţi trimit niste dietilamida acid lisergic.

baa inconștientule ăla e LSD

• Like 1
  • Oras:Undisclosed
Postat

Miskin e prea modern. Eu cu antipshiotice daca ar trebui sa le consum as miza pe ceva clasic si dovedit ca functioneaza. Cele 2 alese de el sunt prea noi pe piata. Bre miskinel Thorazine si Clozaril sunt mai vechi si dovedite in eficienta. sa ii zici lu Catherine Zeta ca am zis eu asa :D

Când iţi "vine", e bine cu un cocktail din Haloperidol şi o benzodiazepina, Diazepam sau Alprazolam.Dar doar în faza acuta.

Clozapina e veche si e ultimul resort.Si trebuie sa ai grija de leucocite.

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

se iau cu bautura?

cu zeamă de varză direct din putină...:))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Când iţi "vine", e bine cu un cocktail din Haloperidol şi o benzodiazepina, Diazepam sau Alprazolam.Dar doar în faza acuta.

Clozapina e veche si e ultimul resort.Si trebuie sa ai grija de leucocite.

da, da. nu-s de mine. eu nu am nevoie de tratament medicamentos, dar odata la cateva luni (maxim 2-3 luni) bag un Fluoxin de 20 ca sa rad continuu si ma si imbata din primu pahar. Ma simt bine toata ziua aia in rasul ala care da in manie . Plus ca nu da dependenta. Eu o numesc ziua mea vesela

Ai scris alprazolam si nu Xanax. Vezi ca daca vede ingineru ca scrii de xanax imewdiat vine cu popii, americani jidani si doctori dupa tine. :laugh2

• Like 2
Postat

din păcate Dolores s.a retras...intră vypuska în scenă....show must GO on !....:))

Postat

cu zeamă de varză direct din putină...:))

cine mai are acu în miezu verii ori e moșier ori e abstinent

Postat

cine mai are acu în miezu verii ori e moșier ori e abstinent

Are ala de.i burghez "Metro"...:))

Postat

Asta e tratament injectabil.

1 la 4 saptamani

din punctul meu de vedere orice injectabil e mult mai eficient. eu de exemplu ma feresc cat pot de antibiotice si pastile in general. dar odata pe an bag un cocktail de vitamine injectabile si nu suport flexu ala in vena , le fac clasic. doare in draci sa faci vitamine injectabile, dar iti intaresc sistemu imunitar si cel nervos de zici ca ai renascut :)

Postat

da, da. nu-s de mine. eu nu am nevoie de tratament medicamentos, dar odata la cateva luni (maxim 2-3 luni) bag un Fluoxin de 20 ca sa rad continuu si ma si imbata din primu pahar. Ma simt bine toata ziua aia in rasul ala care da in manie . Plus ca nu da dependenta. Eu o numesc ziua mea vesela.

Fluoxetina e antidepresiv SSRI.Prozac la americani.În general,pentru depresii usoare, stari de anxietate sau OCD.

Nu merge așa. Iei azi si peste 2 saptamani.Antidepresivele nu actioneaza imediat, ci în decurs de 2-3 saptamani.

Postat

în seara asta se rupe norma aici...hai ca se poate...până intră inginerul...:))

da intra si tu .nu lasa numa fetele sa transpire

Postat

merge merge. Da este Prozac, dar te fac sa te simti mult mai bine decat Prozac nu stiu de ce sa practic ar trebui sa aiba aceeasi compozitie. Fluoxinul mi se pare incomparabil cu Prozac ca si calitate. Stiu cum functioneaza antidepresivele si sa stii ca isi pot face si efectu imediat, eu iau ca burghezii ocazional sa imi sporesc starile de bine. Mereu cand decid sa nu lucrez ziua aia.Si rad continuu in acea zi. Fluoxinu ocazional e pt mine ce este pt altii cand  fumeaza iarba :)

Fluoxetina e antidepresiv SSRI.Prozac la americani.În general,pentru depresii usoare, stari de anxietate sau OCD.

Nu merge așa. Iei azi si peste 2 saptamani.Antidepresivele nu actioneaza imediat, ci în decurs de 2-3 saptamani.

Postat

merge merge. Da este PRozac, dar te fac sa te simti mult mai bine decat Prozac nu stiu de ce sa practic ar trebui sa aiba aceeasi compozitie. Fluoxinul mi se pare incomparabil cu PRozac ca si calitate. Stiu cum functioneaza antidepresivele si sa stii ca isi pot face si efectu imediat, eu iau ca burghezii ocazional sa imi sporesc starile de bine. Si rad continuu in acea zi. Fluoxinu ocazional cum fac unii cand fumeaza iarba :)

Nu stiu.

Am sa o întreb be Catherine Zeta-Jones ce parere are despre complianta redusa la tratament.Ea cred ca ia medicamentele regulat.

Nu e bine.Prea usor se recomanda Fluoxetina.

Postat

da intra si tu .nu lasa numa fetele sa transpire

Nu mă amestec...:)) sunt arbitru...iubesc pe toată lumea la fel...:))

Postat

Nu stiu.

Am sa o întreb be Catherine Zeta-Jones ce parere are despre complianta redusa la tratament.Ea cred ca ia medicamentele regulat.

Nu e bine.Prea usor se recomanda Fluoxetina.

am mai zis pe forum pot sa fac rost de ce vreau eu :))) dar nu inseamna ca trebuie sa le si iau :)) un Fuoxin sau un Zoloft odata la cateva luni e super

xanaxu de exemplu e pt saraci mie imi plac lucrurile fine asa ca mine. si care sa nu iti cauzeze leziuni. uite Amada a fost o vreme pe Xanax si se vad rezultatele :))

Postat

Nu mă amestec...:)) sunt arbitru...iubesc pe toată lumea la fel...:))

foarte de acord da unde.i caterinca?

Postat

am mai zis pe forum pot sa fac rost de ce vreau eu :))) dar nu inseamna ca trebuie sa le si iau :)) un Fuoxin sau un Zoloft odata la cateva luni e super

xanaxu de exemplu e pt saraci mie imi plac lucrurile fine asa ca mine. si care sa nu iti cauzeze leziuni. uite Amada a fost o vreme pe Xanax si se vad rezultatele :))

Nu stiu cine e si ce diagnostic ar avea.Desi as avea ceva sugestii.

Dar nu se cade în spațiul virtual.

Nu e treaba mea.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.