n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 23, 2016 Pe cealalta parte, cum in... iti permiti?Si daca eram, aberam, din boala sau bautura... vezi pe ce topic esti, sclifositule, eu nu glumesc.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 23, 2016 Exact, strange din dinti.
ceaica Reputație: 875 Postat Mai 23, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Mai 23, 2016 Tocmai am aflat azi de unul care si-a izbit o bardita in cap, din gelozieEvident initial toata lumea a suspectat omor 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 23, 2016 Simpla cincidenta, multi fac asta la nervi... Tocmai am aflat azi de unul care si-a izbit o bardita in cap, din gelozieEvident initial toata lumea a suspectat omor Bine ca nu era ala cu 2 ciocane in fund...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 23, 2016 Stiu, e cam incorect din partea mea, urat uneori...Strang si eu din dinti, noaptea, sperii lumea si nici dantura nu e de acord... Stiu... Asta este pentru Justitiarul.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 23, 2016 "Si eu unde sunt?" Unde sa fii, pasarica, nu pe drum?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 23, 2016 Ti-ai cautat-o.
ynelcryss Reputație: -95 Postat Mai 23, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Mai 23, 2016 cu ce-o fi, imi fac si antirabic Formelor sa fie on topic 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Mai 23, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Mai 23, 2016 Au fost multi care dupa o dezamagire au cedat, dar nu e cazul meu.Poate fac o lista de dezamagiri... mi-e ca mult prea multe nu le mai stiu, am invatat (m-am invatat) sa uit negativele...Sunt, fara hipnoza le scot, doar ca n-am de ce.Scuze, nu sufar doar din cauza cuiva, cineva mi-a pus cireasa pe tort... In paralel au pus si altii... sa-si ia ciresele ca nu le mai suport.Ei... ce-i mai distribui tu asa pe capete. Ai bun spirit organizatoric. Cineva a făcut, celălalt, marele Celălalt a dres... in psihanaliză acest "celalalt" e tare bizar, parerea mea 😀 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2016 Ei... ce-i mai distribui tu asa pe capete. Ai bun spirit organizatoric. Cineva a făcut, celălalt, marele Celălalt a dres... in psihanaliză acest "celalalt" e tare bizar, parerea mea Cu toate firele desfacute sa inteleg oamenii... nici eu nu inteleg ce scrii uneori, dar inteleg de ce scrii asa. Dupa ce m-am chinuit cu un dement ani la rand... i-am fost amica si cand era indragostit de te miri cine... ii dadeam si bani ca plangea sa mearga sa o vada... Are momente cand ma zeifica, nu i-a fost nimeni aproape cum am fost eu... nu ca eram indragostita, ci ca am fost om si cu cei care nu au fost oameni cu mine. Acum ca sa fac si eu mancare ca i-a fost dor de cum gatesc si sa-i pun la pachet ca 5 zile iar sta pe undeva... Am facut. Seara era nervos si a varsat-o tot pe mine! Ca nu mai vrea nimic! Trebuia sa iau un par sii sa-l omor in bataie, dar il las sa-l mustre constiinta pentru ca dupa atata timp in sfarsit o are.Celuilalt i-am bagat in buzunar 10 mii de euro in regim hotelier... Mi-a facut probleme cu politia, m-a dat afara noaptea cand a fost citat... M-a chemat in Bucuresti sa mergem in UK, apoi ca "stai sa vedem"... Acum imi vorbeste ca ultimii specii pe pamantul asta ca nu mai poate castiga la fel cu mine... Daca e, el ma ajuta! Cum pula mea sa-mi spui ca ma ajuti tu cand eu vad clar si limpede ca pana acum eu te-am ajutat! Si daca ar fi o faci din interes, dar trebuie sa ma simt ca un cacat ca si cum imi face vreun favor!!!Alt celalat a inceput sa-si revina psihic dupa multe chinuri ce-am tras cu el... dar are in continuare momente... ura!!! Ura ca-l cert, ura ca n-am dreptate, ura de zici ca-i sunt dusman ca-l resping cand se baga aiurea... Nu mai fosta nota in pizda aleia care te-a scos asa si te-a crescut asa! (am cunoscut-o, imi permit replica) Cine in rahat se uita la tine?! Nu-mi mai rupe mainile ca sunt sufletista ca ma debarasez de principii si devin si eu o javra ca tot restul! Sa apoi de ce sa spui ca am fost doar o curva si era de asteptat...Gata ca deja am spus prea mult.
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 24, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 24, 2016 Cu toate firele desfacute sa inteleg oamenii... nici eu nu inteleg ce scrii uneori, dar inteleg de ce scrii asa. Dupa ce m-am chinuit cu un dement ani la rand... i-am fost amica si cand era indragostit de te miri cine... ii dadeam si bani ca plangea sa mearga sa o vada... Are momente cand ma zeifica, nu i-a fost nimeni aproape cum am fost eu... nu ca eram indragostita, ci ca am fost om si cu cei care nu au fost oameni cu mine. Acum ca sa fac si eu mancare ca i-a fost dor de cum gatesc si sa-i pun la pachet ca 5 zile iar sta pe undeva... Am facut. Seara era nervos si a varsat-o tot pe mine! Ca nu mai vrea nimic! Trebuia sa iau un par sii sa-l omor in bataie, dar il las sa-l mustre constiinta pentru ca dupa atata timp in sfarsit o are.Celuilalt i-am bagat in buzunar 10 mii de euro in regim hotelier... Mi-a facut probleme cu politia, m-a dat afara noaptea cand a fost citat... M-a chemat in Bucuresti sa mergem in UK, apoi ca "stai sa vedem"... Acum imi vorbeste ca ultimii specii pe pamantul asta ca nu mai poate castiga la fel cu mine... Daca e, el ma ajuta! Cum pula mea sa-mi spui ca ma ajuti tu cand eu vad clar si limpede ca pana acum eu te-am ajutat! Si daca ar fi o faci din interes, dar trebuie sa ma simt ca un cacat ca si cum imi face vreun favor!!!Alt celalat a inceput sa-si revina psihic dupa multe chinuri ce-am tras cu el... dar are in continuare momente... ura!!! Ura ca-l cert, ura ca n-am dreptate, ura de zici ca-i sunt dusman ca-l resping cand se baga aiurea... Nu mai fosta nota in pizda aleia care te-a scos asa si te-a crescut asa! (am cunoscut-o, imi permit replica) Cine in rahat se uita la tine?! Nu-mi mai rupe mainile ca sunt sufletista ca ma debarasez de principii si devin si eu o javra ca tot restul! Sa apoi de ce sa spui ca am fost doar o curva si era de asteptat...Gata ca deja am spus prea mult.ai baut de dimineata zdreanto
pipilica Reputație: 1621 Postat Mai 24, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 24, 2016 Simt că ai multe pe suflet.O spovedanie ți-ar face bine.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2016 ai baut de dimineata zdreanto Da, rapandula, cafea si apa plata.Jet si tie in pizda ma-tii care te-a facut asa!
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 24, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 24, 2016 Da, rapandula, cafea si apa plata.Jet si tie in pizda ma-tii care te-a facut asa!boarfo ma sterg la cur cu tine si te-arunc in gunoi sa te pisa cainii
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2016 boarfo ma sterg la cur cu tine si te-arunc in gunoi sa te pisa cainii Esti zmeu in fatza monitorului, nu? Unde ne vedem?Sa elimin macar un cacat ca tine din multitudinea jegului... 1 2
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 24, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 24, 2016 Esti zmeu in fatza monitorului, nu? Unde ne vedem?Sa elimin macar un cacat ca tine din multitudinea jegului...te prind cu crasnicu in canalu colector
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2016 te prind cu crasnicu in canalu colector Mi se pare degradant doar ca raspund la astfel de aberatii.I-ati pastilele sau schimba tratamentul. 1 2
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 24, 2016 Oras:B Oras:B Postat Mai 24, 2016 Esti zmeu in fatza monitorului, nu? Unde ne vedem?Sa elimin macar un cacat ca tine din multitudinea jegului...Lasa-l ca este handicapat! 1 2
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 24, 2016 Oras:B Oras:B Postat Mai 24, 2016 Mi se pare degradant doar ca raspund la astfel de aberatii.I-ati pastilele sau schimba tratamentul.Nu ai niciun efect medicamentele. Este atat de idiot incat nu se mai face bine in veci 1 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2016 Nu ai niciun efect medicamentele. Este atat de idiot incat nu se mai face bine in veci La asta ma gandeam si eu. Gand la gand sau nu mi-am oprit scanerul...
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 24, 2016 Oras:B Oras:B Postat Mai 24, 2016 La asta ma gandeam si eu. Gand la gand sau nu mi-am oprit scanerul... Da cica se trateaza cu produse naturiste http://www.hazdenecaz.ro/poze-hazlii/012_idioti.jpg 1 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2016 Da cica se trateaza cu produse naturiste http://www.hazdenecaz.ro/poze-hazlii/012_idioti.jpg Nu apare imaginea, la cautare mi-a dat-o pe asta. http://tineretfm.3dn.ru/_ph/3/2/827364704.jpg?1464075897
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 24, 2016 Oras:B Oras:B Postat Mai 24, 2016 Nu apare imaginea, la cautare mi-a dat-o pe asta. http://tineretfm.3dn.ru/_ph/3/2/827364704.jpg?1464075897asta este 1 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2016 asta este Bag ceva in toti retardatii care te-au stresat pe aici...M-ai facut sa rad iar. Mare lucru! 3
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 24, 2016 Oras:B Oras:B Postat Mai 24, 2016 Bag ceva in toti retardatii care te-au stresat pe aici...M-ai facut sa rad iar. Mare lucru! 1
Postări Recomandate