n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2016 Sa vezi revolta... Am lovit in orgoliu... Le trece. Un cuvand bun nu vezi decat in exceptii, dar un car de reprosuri anapoda, sa se spele pe cap cu ele!
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 24, 2016 Oras:B Oras:B Postat Mai 24, 2016 Sa vezi revolta... Am lovit in orgoliu... Le trece. Un cuvand bun nu vezi decat in exceptii, dar un car de reprosuri anapoda, sa se spele pe cap cu ele! Candva ma atacam, recunosc! Acum am ajuns sa ma amuz cu ei. Ii zgandar putin si sar toti ca niste gainari ce sunt. Am ajuns la concluzia ca sunt niste jeguri umane care isi permit sa faca niiste afirmatii gratuite despre cineva fara a mai procesa ceea ce spun. Stai sa vezi comentarii de cacat ce vor urma! 1 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2016 Ba, asta care te tii smeker, sa mori tu ca esti mai smeker ca mine!Imi arati o putza ca pula nu ai daca sari pe o femeie!Ca tine am vazut destui, scoate-ti impresiile. Poftim, eu am curajul sa scriu cu riscul ca par nebuna iar. Candva ma atacam, recunosc! Acum am ajuns sa ma amuz cu ei. Ii zgandar putin si sar toti ca niste gainari ce sunt. Am ajuns la concluzia ca sunt niste jeguri umane care isi permit sa faca niiste afirmatii gratuite despre cineva fara a mai procesa ceea ce spun. Stai sa vezi comentarii de cacat ce vor urma! Nu prea o sa vezi comentarii public, putini mai spun ceva, dar s-au convins unii ca ii citesc si fac pe... Am avut de a face cu toate rasele lor, nimic nou. 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2016 Nu va mai "scanez" sau "citesc"...Trebuie sa-mi iau gandul si sa fiu atenta la altceva, doar ca nu gasesc la ce.Numai cand imi amintesc ca urmeaza iar sa ma enervez in curand... imi vine sa ies asa cum sunt din casa si sa ma duc unde vad cu ochii...O zi frumoasa! Nu in ultimul rand: Multumesc frumos, am primit si ganduri bune... 3
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 24, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 24, 2016 Nu va mai "scanez" sau "citesc"...Trebuie sa-mi iau gandul si sa fiu atenta la altceva, doar ca nu gasesc la ce.Numai cand imi amintesc ca urmeaza iar sa ma enervez in curand... imi vine sa ies asa cum sunt din casa si sa ma duc unde vad cu ochii...O zi frumoasa! Nu in ultimul rand: Multumesc frumos, am primit si ganduri bune... delirium tremens 1
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 24, 2016 Oras:B Oras:B Postat Mai 24, 2016 delirium tremenscine ti-a pus diagnosticul? Atunci trateaza-te cu produse naturistehttp://tineretfm.3dn.ru/_ph/3/2/827364704.jpg?1464075897 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 24, 2016 Postat Mai 24, 2016 La asta ma gandeam si eu. Gand la gand sau nu mi-am oprit scanerul... neat don`soara )
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 24, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 24, 2016 cine ti-a pus diagnosticul? Atunci trateaza-te cu produse naturistehttp://tineretfm.3dn.ru/_ph/3/2/827364704.jpg?1464075897mai bati femei, scopitule?
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 24, 2016 Oras:B Oras:B Postat Mai 24, 2016 mai bati femei, scopitule?Cand am batut eu femei handicapatule? Recunosc, pe tine te-as bate zarzavagioaico. Daca faci o afirmatie si esti bazat, atunci dovedeste-o pielea pulii ce esti. Ia spune, pe cine am batut eu muisto 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2016 delirium tremens Am citit-o si pe asta. Psihologii si psihiatrii s-ar scarpina in ceafa dandu-mi diagnostic de schizofrenie, paranoia, etc.Pot sa fac o demonstratie daca e cazul, as fi de acord sa demonstrez ca unele "coincidente" nu sunt coincidente.Esti liber sa crezi ce vrei.Renunta la rautate ieftina, nu te ridica mai sus, din contra. neat don`soara ) La ora asta? 'Neata! 3
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 24, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 24, 2016 Cand am batut eu femei handicapatule? Recunosc, pe tine te-as bate zarzavagioaico. Daca faci o afirmatie si esti bazat, atunci dovedeste-o pielea pulii ce esti. Ia spune, pe cine am batut eu muistoacu' 2 ani santajai vreo 3 curve de pe site cufuritule
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2016 Ramsey, baga tare, ai de lucru sa ma aduci la minus. Cretini.
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 24, 2016 Oras:B Oras:B Postat Mai 24, 2016 acu' 2 ani santajai vreo 3 curve de pe site cufurituleIa spune moldovene, pe cine santajam. Ce-ti mai place sa mananci cacat
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 24, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 24, 2016 Ia spune moldovene, pe cine santajam. Ce-ti mai place sa mananci cacatte mananc pe tine mortaciune
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 24, 2016 Oras:B Oras:B Postat Mai 24, 2016 te mananc pe tine mortaciuneAha, nu ai raspuns dar iti place sa arunci vorbe aiurea ca un labagiu ce esti
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 24, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 24, 2016 Aha, nu ai raspuns dar iti place sa arunci vorbe aiurea ca un labagiu ce estite spal pe dinti cu pula
vistantric Reputație: -3413 Postat Mai 24, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Mai 24, 2016 Cu toate firele desfacute sa inteleg oamenii... nici eu nu inteleg ce scrii uneori, dar inteleg de ce scrii asa. Dupa ce m-am chinuit cu un dement ani la rand... i-am fost amica si cand era indragostit de te miri cine... ii dadeam si bani ca plangea sa mearga sa o vada... Are momente cand ma zeifica, nu i-a fost nimeni aproape cum am fost eu... nu ca eram indragostita, ci ca am fost om si cu cei care nu au fost oameni cu mine. Acum ca sa fac si eu mancare ca i-a fost dor de cum gatesc si sa-i pun la pachet ca 5 zile iar sta pe undeva... Am facut. Seara era nervos si a varsat-o tot pe mine! Ca nu mai vrea nimic! Trebuia sa iau un par sii sa-l omor in bataie, dar il las sa-l mustre constiinta pentru ca dupa atata timp in sfarsit o are.Celuilalt i-am bagat in buzunar 10 mii de euro in regim hotelier... Mi-a facut probleme cu politia, m-a dat afara noaptea cand a fost citat... M-a chemat in Bucuresti sa mergem in UK, apoi ca "stai sa vedem"... Acum imi vorbeste ca ultimii specii pe pamantul asta ca nu mai poate castiga la fel cu mine... Daca e, el ma ajuta! Cum pula mea sa-mi spui ca ma ajuti tu cand eu vad clar si limpede ca pana acum eu te-am ajutat! Si daca ar fi o faci din interes, dar trebuie sa ma simt ca un cacat ca si cum imi face vreun favor!!!Alt celalat a inceput sa-si revina psihic dupa multe chinuri ce-am tras cu el... dar are in continuare momente... ura!!! Ura ca-l cert, ura ca n-am dreptate, ura de zici ca-i sunt dusman ca-l resping cand se baga aiurea... Nu mai fosta nota in pizda aleia care te-a scos asa si te-a crescut asa! (am cunoscut-o, imi permit replica) Cine in rahat se uita la tine?! Nu-mi mai rupe mainile ca sunt sufletista ca ma debarasez de principii si devin si eu o javra ca tot restul! Sa apoi de ce sa spui ca am fost doar o curva si era de asteptat...Gata ca deja am spus prea mult.Acesta da... spirit de sacrificiu, dar cum il lasi tu atâta timp sa se directioneze aiurea... Nu inteleg. Unde e calitatea in care investesti acest spirit. Ingroasa-i Ego-ul, hraneste-l ca moare de foame. Foameaaaa! Nu constiinta...Dar tu? Unde este calitatea dorită.... O gasesti in tine ca mai apoi sa o vezi în jur? Gasesti Ego, resturile altora. Nu o sa faci nimic rău schimbând direcția... treptat. Sa vezi cu ochii tăi cum se sadeste si ia amploare acel spirit binemeritat.Un sclav căruia ii fac dominare soft si care accepta doar soft mi-a spus sa-l bat cu talpa pe fata. Eu care ii acord respectul tocmai pentru ca o vrea soft... i-am lustruit fata cu talpa mea încât ziceai ca-i fac dragoste. A fost extrem de senzual,mi-a placut.Un altul care il băteam pana ii tasnea sângele sa nu se mai întoarcă prea curand la mine, a avut odată genială idee sa ii dau palme peste fata. I-am dat pana am vazut pe fata lui o expresie care mi-a trezit drag de el. I-am luat fata intre palme, am zis of privindu-l in ochii... si-atat. L-am împrumutat apoi la prietenele mele ca sa scap de el.Toate acestea se ofera, pentru sa se primească... pana in ce punct? 6 4
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 24, 2016 Oras:B Oras:B Postat Mai 24, 2016 te spal pe dinti cu pula care pula ma moldovean mancator de cacat? Poate pe dintii de la fermoar gaozarule
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 24, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 24, 2016 care pula ma moldovean mancator de cacat? Poate pe dintii de la fermoar gaozaruleiti place pula mai mult ca orice bastardule
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 24, 2016 Oras:B Oras:B Postat Mai 24, 2016 iti place pula mai mult ca orice bastarduleHai ca deja esti idiot. Ti-am spus, vino cu ceva nou si nu mai face spume 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2016 Acesta da... spirit de sacrificiu, dar cum il lasi tu atâta timp sa se directioneze aiurea... Nu inteleg. Unde e calitatea in care investesti acest spirit. Ingroasa-i Ego-ul, hraneste-l ca moare de foame. Foameaaaa! Nu constiinta...Dar tu? Unde este calitatea dorită.... O gasesti in tine ca mai apoi sa o vezi în jur? Gasesti Ego, resturile altora.Nu o sa faci nimic rău schimbând direcția... treptat. Sa vezi cu ochii tăi cum se sadeste si ia amploare acel spirit binemeritat.Un sclav căruia ii fac dominare soft si care accepta doar soft mi-a spus sa-l bat cu talpa pe fata. Eu care ii acord respectul tocmai pentru ca o vrea soft... i-am lustruit fata cu talpa mea încât ziceai ca-i fac dragoste. A fost extrem de senzual,mi-a placut.Un altul care il băteam pana ii tasnea sângele sa nu se mai întoarcă prea curand la mine, a avut odată genială idee sa ii dau palme peste fata. I-am dat pana am vazut pe fata lui o expresie care mi-a trezit drag de el. I-am luat fata intre palme, am zis of privindu-l in ochii... si-atat. L-am împrumutat apoi la prietenele mele ca sa scap de el.Toate acestea se ofera, pentru sa se primească... pana in ce punct? Se intelege ce spui, e ceva. Ce satisfactie am dupa toate cele? Putina, asa e, mai mult nervi... Sclavii te schimba, precum si experientele negative de orice fel.Dar doar cand permiti. Nu vreau sa ma schimb negativ, e destula rautate deja...Asta nu inseamna ca nu mi-a facut si placere sa-i bat pe unii, cu dominare sau fara.Nu ma mandresc cu asta, nu cred in invidie, religie si multe altele...Asta e "handicapul" meu, cred in ce toata lumea a uitat.M-am sacrificat, da, in speranta ca poate cineva intelege ca mai sunt si oameni pe lumea asta, toti sufera ca nu prea ii gasesc...Sunt satula de expresii ca as fi invidioasa, nebuna, etc... Doar atat vad, asta spun.Te pup si eu!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2016 M-am imprastiat. Era ceva daca manipulam sentimental, doar e cam invers.Nu mai scanez,acum,stiu ca as abera. Ma iubesti? Ai curajul s-o spui aici?Eu vorbesc singura de prea mult timp...Am tot mai putine de comentat pentru am tot mai putin de corectat... Nu a fost in gol efortul tau.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2016 Bag ceva, vorbeam cu cel care vrea sa ma marit.... Nu sunt... sa visez la relatii virtuale...
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Mai 24, 2016 Postat Mai 24, 2016 Acesta da... spirit de sacrificiu, dar cum il lasi tu atâta timp sa se directioneze aiurea... Nu inteleg. Unde e calitatea in care investesti acest spirit. Ingroasa-i Ego-ul, hraneste-l ca moare de foame. Foameaaaa! Nu constiinta...Dar tu? Unde este calitatea dorită.... O gasesti in tine ca mai apoi sa o vezi în jur? Gasesti Ego, resturile altora.Nu o sa faci nimic rău schimbând direcția... treptat. Sa vezi cu ochii tăi cum se sadeste si ia amploare acel spirit binemeritat.Un sclav căruia ii fac dominare soft si care accepta doar soft mi-a spus sa-l bat cu talpa pe fata. Eu care ii acord respectul tocmai pentru ca o vrea soft... i-am lustruit fata cu talpa mea încât ziceai ca-i fac dragoste. A fost extrem de senzual,mi-a placut.Un altul care il băteam pana ii tasnea sângele sa nu se mai întoarcă prea curand la mine, a avut odată genială idee sa ii dau palme peste fata. I-am dat pana am vazut pe fata lui o expresie care mi-a trezit drag de el. I-am luat fata intre palme, am zis of privindu-l in ochii... si-atat. L-am împrumutat apoi la prietenele mele ca sa scap de el.Toate acestea se ofera, pentru sa se primească... pana in ce punct? Se intelege ce spui, e ceva. Ce satisfactie am dupa toate cele? Putina, asa e, mai mult nervi... Sclavii te schimba, precum si experientele negative de orice fel.Dar doar cand permiti. Nu vreau sa ma schimb negativ, e destula rautate deja...Asta nu inseamna ca nu mi-a facut si placere sa-i bat pe unii, cu dominare sau fara.Nu ma mandresc cu asta, nu cred in invidie, religie si multe altele...Asta e "handicapul" meu, cred in ce toata lumea a uitat.M-am sacrificat, da, in speranta ca poate cineva intelege ca mai sunt si oameni pe lumea asta, toti sufera ca nu prea ii gasesc...Sunt satula de expresii ca as fi invidioasa, nebuna, etc... Doar atat vad, asta spun.Te pup si eu! Doamneeeeeeeeeeeeeeeeee, da cu bomba aia nucleara...in pwla mea...... 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2016 Doamneeeeeeeeeeeeeeeeee, da cu bomba aia nucleara...in pwla mea...... Nu stii nimic, Ioane Snou!
Postări Recomandate