n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2016 Nu?! Ok.Te doare in pula de ei?Te mine te-a durut?Ascunde-ma sub pres sa nu afle nimeni.Vreau normal, de ce ma tot strofoc?Daca nu, eu inteleg inca o data ca opinia retardatilor e mai importanta...Stai cu ei.
nobel Reputație: 5960 Postat Mai 24, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Mai 24, 2016 Unde e placerea in a fi batut?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2016 Unde e placerea in a fi batut? Ai fi inteles daca erai masochist sau daca i-ai fi studiat.
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 24, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Mai 24, 2016 Pentru evitarea inundării liniei de catre apele colectate de pârâul Runcu si a scurgerii acestora in lungul căii ferate s-a propus realizarea unui podeţ care sa asigure tranzitarea rapidă a apelor pe sub calea ferată. PS: Terminam de curăţat molozul şi plantăm trandafiri 1
nobel Reputație: 5960 Postat Mai 24, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Mai 24, 2016 Nu i am studiat da stiu un banc.))Se pune?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2016 Nu i am studiat da stiu un banc. ))Se pune? Te rog, vezi ca nu am cu cine sa vorbesc...
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Mai 24, 2016 Oras:Catania Oras:Catania Postat Mai 24, 2016 Nu există noțiunea de game-over in "veața" asta, decât dacă te pierzi cu Firea Lucrurile se schimbă de la o zi la alta, azi poți fi extrem de nervoasă, mâine poți fi cea mai fericită persoană din lume.Treci dintr-un nivel in altul, de-a lungul vieții. Dacă e să crezi în ce a uitat toată lumea, înseamnă că ai scos "handicaPU' LA vedere". https://iheartyuna.files.wordpress.com/2010/12/ann-scrn2.jpg A vorbi singură înseamnă a gândi cu voce tare. Nu văd ceva rău in asta și știi foarte bine că gura lumii n-o astupă nici excavatorul Caterpillar. Toate cele bune! 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2016 Nu există noțiunea de game-over in "veața" asta, decât dacă te pierzi cu Firea Lucrurile se schimbă de la o zi la alta, azi poți fi extrem de nervoasă, mâine poți fi cea mai fericită persoană din lume.Treci dintr-un nivel in altul, de-a lungul vieții. Dacă e să crezi în ce a uitat toată lumea, înseamnă că ai scos "handicaPU' LA vedere". https://iheartyuna.files.wordpress.com/2010/12/ann-scrn2.jpg A vorbi singură înseamnă a gândi cu voce tare. Nu văd ceva rău in asta și știi foarte bine că gura lumii n-o astupă nici excavatorul Caterpillar. Toate cele bune! Merci frumos, te tzuc!
nobel Reputație: 5960 Postat Mai 24, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Mai 24, 2016 Te rog, vezi ca nu am cu cine sa vorbesc... Se duce prietenu lu Bulisor(asta-i Bula cand era mic)la el si-l vede stand pe prispa cu un ciocan in mana lovindu-si peste pula,urland de durere.Il intreaba:ce faci Bulisor?Asta:Imi provoc placere!!! Prietenu-sau se uita se uita apoi zice:Si auzi cand vine placerea aici?La care Bulisor:cand dau pe langa... 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2016 Pentru evitarea inundării liniei de catre apele colectate de pârâul Runcu si a scurgerii acestora in lungul căii ferate s-a propus realizarea unui podeţ care sa asigure tranzitarea rapidă a apelor pe sub calea ferată. PS: Terminam de curăţat molozul şi plantăm trandafiri Revolte... iar. Nu ti-am cerut sa fii ca mine... mi-ai spus si tu ca m-am expus prea mult...Cine mai e atat de fraier ca mine?!Asa sunt vazuta de multi, crezi ca nu am stiut asta inainte sa scriu aici?Ma opream din scris, ma opresc in secunda asta, da-mi o demonstratie imbibata cu un motiv.1. Ca esti ce spui, 2. Ca as avea vreo siguranta cu tine...Ambele sunt nule.Poti sa vrei pana la Pastele cailor sa-ti fie bine, eu nu vreau?Inca o data: Ma vezi terorizand lumea pur si simplu ca asa vrea pizda mea?!Iubesti, dar te doare in pula de toti! Inclusiv de cea care ti-a destupat putin mintea...Iar ajung la reprosuri. Ai putin curaj ca imi bagaserai si mie frica in san... Vezi ca inca stau ca un stalp de sustinere, ridica-te!Nu te atinge nimeni, promit ca le rup beregata daca incearca.De lipsa de incredere e vorba si flatari inutile, treci peste ele. Nu vrei, inca o data intreb: De la mine ce vrei? Ca nu eu te-am nascut.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2016 Lasa-ma in pula mea cu PM-ul tau! Vrei sa turbez complet?! Ce sa discut in PM? E la fel!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2016 Reamintesc: Am vrut doar sa inchiriez o garsoniera, m-a coborat la datorii si haine rupte in coate...Cand scriu asta nu mi-e rusine? Ba da.Dau vina pe toti in jur pentru insuccesul meu? Nu!Nu-mi asum raspunderea pentru greselile altora. 1 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2016 Minunat! Deci "prostu'" stia ce face ca ma baga sub pres... Si celelalte... Am zis ca m-a rascolit in toate... nu e prima data cand sunt aproape sechestrata... pe langa ca si fara eram izolata.
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 24, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 24, 2016 Minunat! Deci "prostu'" stia ce face ca ma baga sub pres... Si celelalte... Am zis ca m-a rascolit in toate... nu e prima data cand sunt aproape sechestrata... pe langa ca si fara eram izolata.OK! La un moment dat o să ne spui cu cine te cerți-așa-i? 2 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2016 OK! La un moment dat o să ne spui cu cine te cerți-așa-i? Mi se pare evident, daca nu ai inteles, eu am desenat destul fara sens.
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 24, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 24, 2016 Mi se pare evident, daca nu ai inteles, eu am desenat destul fara sens. Nu prea mă duce capu'...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2016 Bun (vorba vine), eu ce ar trebui sa fac acum?Sunt in situatia de a nu stiu cata oara cand trebuie sa fac ceva urgent si nu am de ales... Asa am ajuns si aici.Nu mai plang, incotro s-o iau? Nu-mi da nimeni o luna sa pun totul la punct. M-a vazut si asta la greu... si m-a tocat mai rau.Urgent, vesnic e urgent, in urgenta apuci ce-ti pica sub mana, ce e disponibil...Asta nu se mai schimba o data macar.O luna, maxim 2 imi trebuia, imi trebuiesc si acum, din totdeauna mi-au trebuit.Fara javre sa ma traga in jos... Nu vorbim de cele ordinare, ci de cele care se hranesc cu faptul ca nu ai de ales...
rasfa Reputație: 292 Postat Mai 24, 2016 Oras:las... Oras:las... Postat Mai 24, 2016 https://youtu.be/-IbxgZ2QizY M-am imprastiat. Era ceva daca manipulam sentimental, doar e cam invers.Nu mai scanez,acum,stiu ca as abera. Ma iubesti? Ai curajul s-o spui aici?Eu vorbesc singura de prea mult timp...Am tot mai putine de comentat pentru am tot mai putin de corectat... Nu a fost in gol efortul tau. 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2016 Asa e, se scrie legat, de asta ti-a fost tie cand vorbesc de ozn-uri se pare.
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 24, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 24, 2016 Asa e, se scrie legat, de asta ti-a fost tie cand vorbesc de ozn-uri se pare.Da, pui... 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2016 Da, pui... Alt ratat care vrea iubit? Pune-te la coada... 1 2
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 24, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 24, 2016 Alt ratat care vrea iubit? Pune-te la coada...Da, pui... 3
vistantric Reputație: -3413 Postat Mai 24, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Mai 24, 2016 Reamintesc: Am vrut doar sa inchiriez o garsoniera, m-a coborat la datorii si haine rupte in coate...Cand scriu asta nu mi-e rusine? Ba da.Dau vina pe toti in jur pentru insuccesul meu? Nu!Nu-mi asum raspunderea pentru greselile altora. Se zice ca pentru a face un om bogat... sa nu-i sporesti averea ci sa-i iei din dorințe. De cand joci tu jocul altcuiva, sa iti spuna cineva ce sa arăți si ce sa exprimi. Nu exista control... exista curaj, calități. Calități ce vad ca le ți in frâu... Pentru cine? Viața este... cu sau fara efort. 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2016 Mi-as ceva, nu pot sa ma omor, am cautat ceva mai... nu.Pot sa fac multe... la inocent nu pot. Suna a neputinta, toti avem cate o slabiciune, eu nu pot sa tai capul la un peste viu, o fac, dar cu sila...Si ala are dreptul lui...Nu. La disperare era cat pe ce, dar in ultima perioada se tot trezeste ratiunea...M-am neglijat prea mult pentru altii, nu pot sa fac rau intentionat propriului corp pentru care nu am decat multumiri, a avut o rezistenta de nedescris... l-as trada cat a indurat cu mine... Se zice ca pentru a face un om bogat... sa nu-i sporesti averea ci sa-i iei din dorințe. De cand joci tu jocul altcuiva, sa iti spuna cineva ce sa arăți si ce sa exprimi. Nu exista control... exista curaj, calități. Calități ce vad ca le ți in frâu... Pentru cine? Viața este... cu sau fara efort. Pentru unii supravietuirea vine cu un mare efort, la viata ajungem sa nici nu visam.De asta inteleg ca visezi, nu te opri din vise, eu nu-mi permit ca vine cineva si-mi da ca incurc circulatia...
Postări Recomandate