Sari la conținut

pederastii da pa nimfomane.com

Postări Recomandate

Postat

Zi să te beși mort! Stai cuminte VASILICA, vei primi BAN iar, pișa-m-aș pe tine de sărac!

Fă-ți câte conturi vrei, nu e problemă, tot un sărac complexat ești. Labagiule mic!

Ai plans otzara la redactie?

:))))))))

Ma pish pa tine de bulangiu.

• Oras:Bucuresti
Postat

Ai plans otzara la redactie?

Ma pish pa tine de bulangiu.

Bă muista dracu, faptul că mă-ta își rade mustața nu înseamnă că îmi plac bărbații! Futuți morții mătii de centuristă ieftină!!!!

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Bă muista dracu, faptul că mă-ta își rade mustața nu înseamnă că îmi plac bărbații! Futuți morții mătii de centuristă ieftină!!!!

Ai de plm :)))))))))))))))))))

S-a inervat scriitoru.

Bulangiuleeeeeee!

:)))))))))))))))))))

Postat

Ai de plm :)))))))))))))))))))

S-a inervat scriitoru.

Bulangiuleeeeeee!

:)))))))))))))))))))

VASILICA, stai dracu cuminte că mă piș pe tine

Postat

Fa, muierea lu' peste, ce poti tu sa faci e sa o iei in cur....la Brasov

:)))))))))))))))

Iar m-am pishat pa tine

Am ras de m-am pișat pe tine. Dintre noi doi tu văd că ești singurul care caută nickname-uri similare pe site-urile de bulangii. Ce cauți p-acolo? Zi sincer, vrei pulă? Cred că aș putea să o scol pt tine. Muistă mică travestită!

Postat

Eu zic ca dupa ce faci pipi pe el, dai foc ca poate arde. :)

Au apărut ăștia ca ciuperciule după ploaie, în ultimele săptămâni. N-avem ce să facem decât să le dăm la muie + puțin uro la final =))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Am ras de m-am pișat pe tine. Dintre noi doi tu văd că ești singurul care caută nickname-uri similare pe site-urile de bulangii. Ce cauți p-acolo? Zi sincer, vrei pulă? Cred că aș putea să o scol pt tine. Muistă mică travestită!

Gura maaaaareeeee

• Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

Am sa ii sting focu' din cur.

Cu baioneta.

Pederastuleeeeeee :)))))))))

Vezi daca esti labagiu, eu ziceam ca el sa sr pisi pe tine si sa iti dea foc ca poate te duci la o laba scurta si lasi dracului forumul inpace.

• Like 1
Postat

Vezi daca esti labagiu, eu ziceam ca el sa sr pisi pe tine si sa iti dea foc ca poate te duci la o laba scurta si lasi dracului forumul inpace.

Ăsta n-are bani nici de labă, atât de sărăcie e.

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Ăsta n-are bani nici de labă, atât de sărăcie e.

Bine ca ai tu,agariciule, pentru muie da la bulangiii tai.

Comis voiajoru' cordit, stie MATA/ma-ta ca scrii novele despre cum iti spargi curu?

Iar m-am pishat pa tine

Trimite raportul

Postat

Bine ca ai tu,agariciule, pentru muie da la bulangiii tai.

Comis voiajoru' cordit, stie MATA/ma-ta ca scrii novele despre cum iti spargi curu?

Iar m-am pishat pa tine

Trimite raportul

Comis voiajor? Pisa-m-as pe tine de sarac, eu comis voiajor? Asta a fost chiar amuzanta. Ai 2 lei de la mine. Cu ce mai ai si tu stransi, ai 20 de lei. Esti bogat, ce pula mea, vasilica!

Postat

P.S. Nu mai trimit nici un raport. Am asa o mare placere sa iti dau la muie si sa ma pis in gatul tau, incat ar fi pacat sa te chinui sa iti faci alte conturi, cum ai mai facut-o. Te las asa, muisto!

• Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

Comis voiajor? Pisa-m-as pe tine de sarac, eu comis voiajor? Asta a fost chiar amuzanta. Ai 2 lei de la mine. Cu ce mai ai si tu stransi, ai 20 de lei. Esti bogat, ce pula mea, vasilica!

puisor te iau eu sa iti ofer una, doua explicatii, crede-ma ca o fac din simpatie si compasiune, urmarindu-ti insistenta. prin urmare gentil si obiectiv iti voi spune ca eu cunosc gay din multe tari. si sunt simpatici multi dintre ei, daca nu-s ostentativi. deci sa fi gay e ok, cum a spus Amada, nu vreo jignire. plus cunoscand atatia recunosc unul fie si virtual. chiar si reprimat.... daca nu esti in the closet cum explici tu ca un barbat straight sa urmaresca strict pe forum preferintele unui alt barbat (pasiunea lui day pt parfumuri si tv series care ii plac). e evident ca dezvolti pt el un vadit interes... doi, stiu cum face day sex talk si ala pe de fantezii nu e deloc stilul lui. nu e frumos sa iti faci cont acolo cu nicku lui si sa postezi nazuinte personale cca apoi sa vi cu ele aici... nu e bine. oricum day nu prea si-a dat interesul cu tine nici sa te puna la punct cum se cuvine, deh o fi avand si el o femeie in ganduri si inima. dar, DAR daca vrei sa obti ceva de la el nu ai atitudinea potrivita. day nu se lasa dominat. Gresesti si rau faci. si rau iti faci tie, ma intristezi. Acuma daca promiti ca iti schimbi atitudinea si o dovedesti gen te pui in 4 labe lingi podea cu limba si stai in genunchi apoi (adica nu il mai doresti agresiv) eu personal o sa incerc sa il induiosez macar cu un cum shot de la distanta. Cum el face ce il taie capul nu promit ca nu va tinti spre ochi....

Sa ma zica careva ca nu-s o scumpa din moment ce imi rup din timp sa dau sfaturi

• Like 3
Postat

ahahahahahahah, se arde lumea-n chec ca la parnaie aici :laugh2 :laugh2 , plm, va dau un sfat, pe astfel de site-uri, puneti-va alte nickuri,

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

Bine ca ai tu,agariciule, pentru muie da la bulangiii tai.Comis voiajoru' cordit, stie MATA/ma-ta ca scrii novele despre cum iti spargi curu?Iar m-am pishat pa tineTrimite raportul:))))))))

Bah handicapatule, de ce ii amesteci mama in discutie? Sa te futa câinii de distrus ce esti!

• Like 4
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...