bossumare Reputație: 170 Postat Iulie 4, 2015 Telefon: bossu_mare20 Oras:Regiunea de VEST Telefon: bossu_mare20 Oras:Regiunea de VEST Postat Iulie 4, 2015 Salut. In Geoagiu-Bai nu stie nimeni nimik, nu exista ceva voiajoara pe la hoteluri? E plin de pisi pe zona poate stiti ceva lucratoare in domeniu.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 4, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 4, 2015 Salut. In Geoagiu-Bai nu stie nimeni nimik, nu exista ceva voiajoara pe la hoteluri? E plin de pisi pe zona poate stiti ceva lucratoare in domeniu.am trecut pe acolo zilele trecute si am vazut 4 indience la giratoriu una buna chiar , cu cracii lungi si inalta, una schiloada si cu multe cosuri oe fata si super tatooata, una bruneta cu par lung si slaba si fotomodelul meu daniela , o fata draguta si cu forme de femeie . pe la ora 19 se retrageau pe jos de la sosea , spre tiganie, fetele mi se par toate noi , nu am mai trecut devreo doi ani pe acolo.preturile cerute sint 50 oral si 50 finalizarea. la hotel vor 200 pe ora, popas las vegas.daca te intereseaza , mergi si vorbeste cu ele , sint comunicative , iti arata pasricile si titele , te tocmesti cu ele , si daca iti plac tigancile , poti avea cu putin noroc chiar experiente placuta
bossumare Reputație: 170 Postat Iulie 5, 2015 Telefon: bossu_mare20 Oras:Regiunea de VEST Telefon: bossu_mare20 Oras:Regiunea de VEST Autor Postat Iulie 5, 2015 Ceva numar a Danielei daca zici ca e fotomodel? bossu_mare20 daca nu se poate posta aici Ms.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 23, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 23, 2015 Ceva numar a Danielei daca zici ca e fotomodel? bossu_mare20 daca nu se poate posta aici Ms.am avut un nr dar nu mai e in functiune , fetele isi schimba numerele de telefon mai des decit chilotii.
asubosudan Reputație: 3 Postat Iulie 10, 2018 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Iulie 10, 2018 Ceva fete în Geoagiu Bai știe careva?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum